1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Άλλο πουτανες, άλλο στριπτιζουδες, γαμω το Σαμαρα μου γαμω...
ζούδες ήταν απλά εγώ τις κατατάσσω όλες στην ίδια κατηγορία.
τι γράφεις ρε;δε νομίζω οι εντολές να ήταν "πατήστε τους" αλλά "διαλύστε τους"
στο πόσο λογική και σωστή είναι η εντολή συμφωνώ
το τσαλαπάτημα ήταν επιλογή του μπάτσου, όχι εντολή, αλλιώς το σύνταγμα θα είχε γεμίσει σπασμένα κόκαλα και φλεγόμενους μπάτσους
εχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας ασφαλιτών που οδηγούν πουτάνες στο αυτόφωρο να συζητάνε όξω απο την αίθουσα για τα νέα μουνιά που έφερε το αλκατράζ.....
δε νομίζω οι εντολές να ήταν "πατήστε τους" αλλά "διαλύστε τους"
στο πόσο λογική και σωστή είναι η εντολή συμφωνώ
το τσαλαπάτημα ήταν επιλογή του μπάτσου, όχι εντολή, αλλιώς το σύνταγμα θα είχε γεμίσει σπασμένα κόκαλα και φλεγόμενους μπάτσους
παρόλο που είναι ο ίδιος (μπορείς να το δείς αν κατεβάσεις το βιντεάκι και το τρέξεις σε αργή κίνηση) η κίνηση της μηχανής δείχνει ότιο ο μπάτσος τον κυνήγησε με σκοπό να τον ακινητοποιήσει..
τι γράφεις ρε;
σε λίγο μήπως πρέπει να εκδόσουν και LAWS OF THE GAME και να εξηγούν τυους κανόνες του offside?
Οταν τρεχεις με εκατο χιλιομετρα μεσα σε μια διαδηλωση, αποδεχεσαι οτι ειναι ενδεχομενο (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΣ) να πατησεις καποιον. Κανενας δεν μπορει να δωσει εντολη "πατηστε τους". Οταν ομως δινονται τετοιες ηλιθιες εντολες, ειναι λογικο να συμβαινουν τετοια.
ρε γαμώ το σαμαρά του άλεξ γαμώ.ε το γαμησες τωρα. δε θελω να φανταστω και μεσα στο αυτοκινητο τα πληρωματα να συζητανε για κατι αλλο εκτος απο την αστυνομικη επιθεωρηση
λυσσα τοκανες παραδεξου το
ρε, αν ήταν ατύχημα θα συμφωνούσα με τον αλεξ εντελώς
αλλά δεν ήταν
αλλά νταξ, λεπτομέρειες
το οφσάιντ ξέρω τι είναι θεωρητικά
ανάθεμα κι αν το'χω δει ποτέ να γίνεται
νομοί για το πέος
του νείλου;ο Δέλτας τι είναι;
ενδεχομενο ειναι να πατησεις καποιον οταν τρεχεις μεσα σε πληθος?σχεδονσιγουρο ειναι :|
ο Δέλτας τι είναι;
Ο ενδεχομενος δολος, δεν παυει να ειναι ΔΟΛΟΣ.
Επομενως αν τον σκοτωνε, η ποινη ειναι ΙΣΟΒΙΑ.
του νείλου;
Επικινδυνη σωματικη βλαβη.τωρα που τον τραυματισε?
Αντωνάκης Σαμαράς, εγγονός της Πόπης....
τωρα που τον τραυματισε?