Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
δυσκολο με δεμενα χερια. δε γινεται συμβατικο γαμησι οταν προερχεται απο τετοια αντιπαλοτητα
Εσύ γαμάς ότι νάναι αρκεί να είναι αντίπαλος?
Όχι ρε brother!
δυσκολο με δεμενα χερια. δε γινεται συμβατικο γαμησι οταν προερχεται απο τετοια αντιπαλοτητα
Αλλά αυτό το πακέτο έχει και άλλα μαζί. Άκρως εκνευριστικά. Ειρωνίες, υφάκια κτλ.
τα λόγια σου μαχαίρι στην καρδιά μου σκληρέ άντρα.
το κρίμα στο λαιμό σου. δε φέρονται έτσι σε μια γυναίκα που ζητάει απεγνωσμένα μία σου κουβέντα μόνο.
Έχεις δίκιο σε αυτό, δε λέω. Μια περιήγηση στη βιβλιοθήκη ιδεολογικής αντιπάλου θα την έκανα. Να βγάλει για φαγητό, να διαβάσουμε εφημερίδες να σχολιάσουμε άρθρα, να με πάει θέατρο, σινεμά. Το έχω ξανακάνει άλλωστε. Μιλάμε πήγα σε μέρη που δεν φανταζόμουν ότι υπήρχαν. Κάτι παλιούς κινηματογράφους, μέχρι ρουμανόφωνη ταινία είδα. ΝΑΡ ήταν παλαιότερα αυτή νομίζω...
Αλλά αυτό το πακέτο έχει και άλλα μαζί. Άκρως εκνευριστικά. Ειρωνίες, υφάκια κτλ.
Τεσπα, εδώ δεν είμαστε να βρούμε γκόμενες/ους. Εγώ τουλάχιστον. Οπότε οποιαδήποτε συζήτηση...
Εσύ γαμάς ότι νάναι αρκεί να είναι αντίπαλος?
Όχι ρε brother!
είσαι ένα party animal δηλαδή!Έχεις δίκιο σε αυτό, δε λέω. Μια περιήγηση στη βιβλιοθήκη ιδεολογικής αντιπάλου θα την έκανα. Να βγάλει για φαγητό, να διαβάσουμε εφημερίδες να σχολιάσουμε άρθρα, να με πάει θέατρο, σινεμά.
To πρόβλημα τύπε είναι ότι στο τσακίρ κέφι μπορεί να πετάξει καμια μολότωφ στο κρεβάτι και άντε μετά να το δικαιολογήσεις στην ασφαλιστική!
πόσα ξέρεις εσύΚαι πολλές εκπλήξεις, ταγάρια κλπ κλπ κλπ
είσαι ένα party animal δηλαδή!
εγω ειμαι ρηχος ρε μπραδερ, μονο εμφανιση με ενδιαφερει. για τα παιδια εδω τα λεω περισσοτερο, που ειναι πολιτικοποιημενα
Έτσι,μαζί σας.Είπα και εγώ.
Όχι, να τονιστούν οι ιδεολογικές διαφορές. Να το εκμεταλλευτώ, να δω κάτι άλλο που δεν ξέρω. Άλλη παιδεία από τη δική μου.
Αλλά εσύ πού να καταλάβεις εσύ που είσαι ένα σκέτο animal;
ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΜΠΕΪΚΟΝ
καλά ρε φυλήςυχε.
αφού με διώχνεις μακριά σου δεν έχω παρά να μαζέψω τα κομμάτια μου και να φύγω.
σου εύχομαι να μη μετανιώσεις ποτέ γι'αυτή την απόρριψη! :'(
xeston ton kryokwlo.....καλά ρε φυλήςυχε.
Ιδού και η επιβεβαίωσις...
καλά ρε φυλήςυχε.
μπα.. εγώ την επιβεβαίωση την βλέπω εδώ
τα λόγια σου μαχαίρι στην καρδιά μου σκληρέ άντρα.
το κρίμα στο λαιμό σου. δε φέρονται έτσι σε μια γυναίκα που ζητάει απεγνωσμένα μία σου κουβέντα μόνο.
Είδατε; Το πρόγκηξε το κορίτσι πριν κάν μας δείξει τα κάλλη του. Ανεπίτρεπτο!!!!