Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
life is life na naaaa na na na
ααααααχαχαχαχα να νααα ναα νανα αχαχαχα
εντάξει μωρέ, μη στραβώνεις.
να, το να μου λες εσύ πως σου πηδάω το μυαλό ακούγεται σα να σου λέω εγώ κλάσε μου τ'αρχίδια.
μην επαναλαμβάνεις φράσεις που ελέχθησαν από ήρωες της Επαναστάσεως
Ώρε φούστη μου τί κρεββατομουρμούρα θα κάνεις εσύ φαντάζομαι. Θα μετανοιώνει την ώρα και τη στιγμή ο ανθρωπούλης...
Αποστομώθηκα! Έλεος με τις Ισιδωριές!
τώρα που είπες κρεβατομουρμούρα.....
τι φοράς;
με άναψες τώρα.όταν κοιμάμαι τίποτε.
με άναψες τώρα.
για πες μου κι άλλα.
γιατί μου φέρεσαι έτσι άκαρδε;Ισιδωράκι, "Έγειρε, άρον το κουβαδάκι και το υφάκι σου και περιπάτει προς άλλη παραλία".
γιατί μου φέρεσαι έτσι άκαρδε;
θες να πατήσω το γκάζι μου στη στροφή του θανάτου για σένα;
κρατησου λιγο ακομα. θα σταματησουν αλλιως >
Άμα νομίζεις ότι είσαι αστεία, sexy ή ό, τι άλλο θετικό, πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Ισιδωράκι, "Έγειρε, άρον το κουβαδάκι και το υφάκι σου και περιπάτει προς άλλη παραλία".
Άμα νομίζεις ότι είσαι αστεία, sexy ή ό, τι άλλο θετικό, πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Και όχι. Εάν δεν έχεις προλάβει να αφήσεις απογόνους μην πατήσεις γκάζι στη στροφή. Μη χάσει η πλάση ένα κορυφαίο είδος της χλωρίδας...εεεεεεε πανίδας ήθελα να πω.
αυτο ειναι ψεμμα. πιστευω ολοι θα θελατε να τη ξεμουνιασετε. εγω αυτο θα εκανα τουλαχιστον, αν μου εβγαζε τετοια πολιτικη αντιπαλοτητα
To πρόβλημα τύπε είναι ότι στο τσακίρ κέφι μπορεί να πετάξει καμια μολότωφ στο κρεβάτι και άντε μετά να το δικαιολογήσεις στην ασφαλιστική!
αυτο ειναι ψεμμα. πιστευω ολοι θα θελατε να τη ξεμουνιασετε. εγω αυτο θα εκανα τουλαχιστον, αν μου εβγαζε τετοια πολιτικη αντιπαλοτητα