PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Kάτσε βρε άνθρωπε...... δεν μένει κανείς σας εκεί, η γρια είναι έτσι 50 χρόνια, αυτή δεν έχει χτίσει τοίχο στο δικό της και κάθεσαι και ασχολείσαι? Η γρια δεν μπορεί να κάνει τίποτα, διαφορετικά θα είχε πάει πολεοδομία. Απλά δεν το κάνει γιατί ξέρει ότι θα αναγκαστεί να φτιάξει αυτή τοίχο στο δικό της. Αλλωστε το έχτισε το 1970,οπότε έπρεπε να είχε βγάλει άδεια.Αν όχι τότε είναι αυθαίτερο και μάλιστα κατηγορίας 5,που με την ισχύουσα νομοθεσία,τακτοποιείται (με μεγάλο κόστος γιατί θέλει μελέτη στατικής επάρκειας) για 30 χρόνια και μετά τον πούλο. Άστη λοιπόν να χτυπιέται, αν τώρα είσαι τόσο κάλος άνθρωπος, απλά πάρε ένα χοντρό ναύλον και κάλυψε τον τοίχο από την δική σου μεριά, για να μην περνά η υγρασία.Έχω μαζί με τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου ένα σπίτι στο χωριό. Το πατρικό του παππού μου. Το σπίτι πλέον είναι ακατάλληλο για κατοίκιση και θέλει όχι απλώς επισκευή αλλά γκρέμισμα και χτίσιμο καινούριο σπίτι. Εϊναι πάνω από 120 χρονών από την εποχή της προγιαγιάς μου.
Δίπλα κολλητά έχτισε η γειτόνισσα το δικό της σπίτι πρίν καμιά 50 αριά χρόνια και δεν έχτισε δικό της τοίχο εκεί που κολλάει με το δικό μας. Δηλαδή για να καταλάβετε μεσοτοιχία είναι μόνο δικός μας τοίχος. Πήγε ο αδερφός μου και του απαίτησε να επισκευάσουμε τον τοίχο γιατί έχει φθορές και όταν βρέχει μπαίνει νερό μέσα στο σπίτι της. Ο αδερφός μου της είπε ότι εσείς κολλήσατε σε εμάς χωρίς τοίχο να χτίσεις τοίχο δικό σου. Η απάντηση της ήταν ότι εκείνη την εποχή έτσι τα έχτιζαν. Τώρα θα πάω εκεί πέρα, αν μου πει τίποτα τι να της πω να την βάλω στην θέση της;
Μην ζητάτε φωτογραφία της γειτόνισσας είναι πάνω από 85 χρονών.
Πάντως και εγώ μόλις είδα το θέμα, σκέφτηκα ότι κάποιος πάει να πηδήξει χωριάτικο cougar.