Ανέβασε φωτό της δισέγγονής τηςΜην ζητάτε φωτογραφία της γειτόνισσας είναι πάνω από 85 χρονών.
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Ανέβασε φωτό της δισέγγονής τηςΜην ζητάτε φωτογραφία της γειτόνισσας είναι πάνω από 85 χρονών.
γκρεμισε το αρχαιο και αστην να λεει οτι θελει
Σε χωριο τυπε λιγο δυσκολο εως απιθανο να εχτισαν ετσι δυο σπιτια.Έχω μαζί με τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου ένα σπίτι στο χωριό. Το πατρικό του παππού μου. Το σπίτι πλέον είναι ακατάλληλο για κατοίκιση και θέλει όχι απλώς επισκευή αλλά γκρέμισμα και χτίσιμο καινούριο σπίτι. Εϊναι πάνω από 120 χρονών από την εποχή της προγιαγιάς μου.
Δίπλα κολλητά έχτισε η γειτόνισσα το δικό της σπίτι πρίν καμιά 50 αριά χρόνια και δεν έχτισε δικό της τοίχο εκεί που κολλάει με το δικό μας. Δηλαδή για να καταλάβετε μεσοτοιχία είναι μόνο δικός μας τοίχος. Πήγε ο αδερφός μου και του απαίτησε να επισκευάσουμε τον τοίχο γιατί έχει φθορές και όταν βρέχει μπαίνει νερό μέσα στο σπίτι της. Ο αδερφός μου της είπε ότι εσείς κολλήσατε σε εμάς χωρίς τοίχο να χτίσεις τοίχο δικό σου. Η απάντηση της ήταν ότι εκείνη την εποχή έτσι τα έχτιζαν. Τώρα θα πάω εκεί πέρα, αν μου πει τίποτα τι να της πω να την βάλω στην θέση της;
Μην ζητάτε φωτογραφία της γειτόνισσας είναι πάνω από 85 χρονών.
Ιστορία από το Κωλοκοτρωνίτσι;Έχω μαζί με τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου ένα σπίτι στο χωριό. Το πατρικό του παππού μου. Το σπίτι πλέον είναι ακατάλληλο για κατοίκιση και θέλει όχι απλώς επισκευή αλλά γκρέμισμα και χτίσιμο καινούριο σπίτι. Εϊναι πάνω από 120 χρονών από την εποχή της προγιαγιάς μου.
Δίπλα κολλητά έχτισε η γειτόνισσα το δικό της σπίτι πρίν καμιά 50 αριά χρόνια και δεν έχτισε δικό της τοίχο εκεί που κολλάει με το δικό μας. Δηλαδή για να καταλάβετε μεσοτοιχία είναι μόνο δικός μας τοίχος. Πήγε ο αδερφός μου και του απαίτησε να επισκευάσουμε τον τοίχο γιατί έχει φθορές και όταν βρέχει μπαίνει νερό μέσα στο σπίτι της. Ο αδερφός μου της είπε ότι εσείς κολλήσατε σε εμάς χωρίς τοίχο να χτίσεις τοίχο δικό σου. Η απάντηση της ήταν ότι εκείνη την εποχή έτσι τα έχτιζαν. Τώρα θα πάω εκεί πέρα, αν μου πει τίποτα τι να της πω να την βάλω στην θέση της;
Έχω μαζί με τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου ένα σπίτι στο χωριό. Το πατρικό του παππού μου. Το σπίτι πλέον είναι ακατάλληλο για κατοίκιση και θέλει όχι απλώς επισκευή αλλά γκρέμισμα και χτίσιμο καινούριο σπίτι. Εϊναι πάνω από 120 χρονών από την εποχή της προγιαγιάς μου.
τι χαζος που ημουν που δεν μαρεσε ποτε το σχολειομε τη γριά δε θα βγάλεις άκρη και δικαστικά να την πας μάλλον δε θα έχει λεφτά. Αν αυτή ή οι κληρονόμοι της έχουν λεφτά, μπορείς να ζητήσεις πραγματογνωμοσύνη από το τοπικό Τεχνικό Επιμελητήριο. Σου στέλνουν ένα μηχανικό και σου κάνει μία τεχνική έκθεση να χρησιμοποιηθεί σαν πειστήριο στο δικαστήριο.
Πάντως φίλε δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Κάνε τα μερεμέτια σου ,βάλε μόνωση και προσοχή μη γκρεμίσεις τον τοίχο της γριάς.
πες τώρα τύπε, ειλικρινά ..Μην ζητάτε φωτογραφία της γειτόνισσας είναι πάνω από 85 χρονών.
τύπε μου πρέπει να θέσεις το θέμα στο καφενείο του χωριού..Έχω μαζί με τα αδέρφια μου και τα ξαδέρφια μου ένα σπίτι στο χωριό. Το πατρικό του παππού μου. Το σπίτι πλέον είναι ακατάλληλο για κατοίκιση και θέλει όχι απλώς επισκευή αλλά γκρέμισμα και χτίσιμο καινούριο σπίτι. Εϊναι πάνω από 120 χρονών από την εποχή της προγιαγιάς μου.
Είσαι θεούλης!τι μαλακια τιτλος...μπηκα και εγω ο ανωμαλος να τον παιξω, και επεσα πανω σε μεσοτοιχιες και μαλακιες ναπουμε...
![]()
![]()
![]()
Την Καλημερα Φιλε GM2.......μην του λες για Φαφουτικο τσιμπουκι......καποτε στην δουλεια ειχαμε εναν φουκαρα που δεν ειχε δοντια.....την ωρα του κολατσιου ετρωγε την κορα και πεταγε την ψιχα......σαν σμερνα κοβανε τα δοντια του......ασε μην παει για μαλλι και βγει κουρεμενος.....Κερασε την ενα φαφουτικο τσιμπουκι και θα τα βρειτε μια χαρα!
Εσυ θα νιωσεις οπως ποτε αλλωτε, καθως το τσιμπουκι χωρις δοντια εχει αλλη χαρη..και αυτη θα νιωσει οπως ενιωθε στα νεανικα της χρονια..!
Αντε, και καλες γειτωνιες..(ο τονος παει στο γιοτα)
Καλυτερα στην πλατεια να μπορουν να παρουν μερος και οι ανεμβολιαστοι.τύπε μου πρέπει να θέσεις το θέμα στο καφενείο του χωριού..