Anna.cim
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Καλημερα , δεν κάνω συναντήσειςΗ συνάντηση με τον πόσο πάει ?
Κρίμα γιατί είσαι κορμαρα και θα είχες μπόλικη δουλειά!!!Καλημερα , δεν κάνω συναντήσεις
Χαχαχαχααχ,, λες ε;;; πάντως όχι, αλήθεια, μην με ρωτάτε και στα ινμποξ, δεν αλλάζει κάτιΚρίμα γιατί είσαι κορμαρα και θα είχες μπόλικη δουλειά!!!
Κ τώρα έχει. Να ναι καλα οι μαλακες που πληρώνουν για να τν παίζουν με φωτογραφίες κ βίντεο. Αν δν ηταν αυτοι τώρα θα εκανε.Κρίμα γιατί είσαι κορμαρα και θα είχες μπόλικη δουλειά!!!
Έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλήθειας αυτό που αναφέρεις ΑΛΛΆ, διαφωνώ στο σύνολο της τοποθέτησης,, το live streaming η τα personal custom video που θα ζητήσει ο εκάστοτε fan είναι κ αυτό ένα είδος ικανοποίησης όπως το Real sex οπως το τηλεφωνικό sex όπως ακόμα καί τα περιοδικά που αγοράζουν ακόμα κάποιο όπως και πολλά άλλα, περί ορέξεως λοιπόν νομίζω... Οι καυλες και τα φετίχ του καθενός είναι σεβαστές λοιπόν και όχι κατακριτεαις, όπως θα μπορούσε κάποιος ο οποίος το έχει γενικά με το θέμα και ρίχνει γυναίκες στο κρεβάτι χωρίς να πληρώσει να κατακρίνει και αυτούς που πληρώνουν για να κάνουν σεξ!!!! Feel free και Μην βάζετε ταμπέλες στους γύρω σας!!!Κ τώρα έχει. Να ναι καλα οι μαλακες που πληρώνουν για να τν παίζουν με φωτογραφίες κ βίντεο. Αν δν ηταν αυτοι τώρα θα εκανε.
Με το μπαρδον Άννα.
Εσυ καλα κανεις κ τους τα μαδας,αφου ειναι θύματα
Ποτέ μου δν κατάλαβα ποια ειναι η ικανοποίηση του να σε πληρώνω να κάνεις κάτι απο την άνεση του σπιτιού σου και γω να είμαι χιλιόμετρα μακριά και να βλέπω απλά ενα βίντεο. Το θεωρώ λίγο ανούσιο. Βέβαια έτσι όπως εξελίσσεται ο δυτικός κόσμος και η απομόνωση που επικρατεί και η εσωστρέφεια αυτή η δουλειά θα αργήσει να εκλείψει.Έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλήθειας αυτό που αναφέρεις ΑΛΛΆ, διαφωνώ στο σύνολο της τοποθέτησης,, το live streaming η τα personal custom video που θα ζητήσει ο εκάστοτε fan είναι κ αυτό ένα είδος ικανοποίησης όπως το Real sex οπως το τηλεφωνικό sex όπως ακόμα καί τα περιοδικά που αγοράζουν ακόμα κάποιο όπως και πολλά άλλα, περί ορέξεως λοιπόν νομίζω... Οι καυλες και τα φετίχ του καθενός είναι σεβαστές λοιπόν και όχι κατακριτεαις, όπως θα μπορούσε κάποιος ο οποίος το έχει γενικά με το θέμα και ρίχνει γυναίκες στο κρεβάτι χωρίς να πληρώσει να κατακρίνει και αυτούς που πληρώνουν για να κάνουν σεξ!!!! Feel free και Μην βάζετε ταμπέλες στους γύρω σας!!!
Απάντησες μόνος σου,,, όταν κάποιο είναι χιλιόμετρα μαρία καί δεν έχει την ευχέρεια αυτή δλδ να έρθει να δει-ζήσεις κάτι τέτοιο από κοντά, το λιγότερο που κάνει είναι να βάλει ένα ποτό το βράδυ μόνος του σπίτι και να δει τον αγαπημένο του creator μόνο για πάρτη του υποδεικνυοντας του τι θα ήθελε να κάνει και να δει!Ποτέ μου δν κατάλαβα ποια ειναι η ικανοποίηση του να σε πληρώνω να κάνεις κάτι απο την άνεση του σπιτιού σου και γω να είμαι χιλιόμετρα μακριά και να βλέπω απλά ενα βίντεο. Το θεωρώ λίγο ανούσιο. Βέβαια έτσι όπως εξελίσσεται ο δυτικός κόσμος και η απομόνωση που επικρατεί και η εσωστρέφεια αυτή η δουλειά θα αργήσει να εκλείψει.
Απάντησες μόνος σου,,, όταν κάποιο είναι χιλιόμετρα μαρία καί δεν έχει την ευχέρεια αυτή δλδ να έρθει να δει-ζήσεις κάτι τέτοιο από κοντά, το λιγότερο που κάνει είναι να βάλει ένα ποτό το βράδυ μόνος του σπίτι και να δει τον αγαπημένο του creator μόνο για πάρτη του υποδεικνυοντας του τι θα ήθελε να κάνει και να δει!
Είναι αυτό που είναι εθισμένοι οι περισσότεροι fan μου και μου ζητάνε να κάνω στο βίντεο!!Μιά φιλική συμβουλή: ἀπ'τὴ στιγμή ποὺ δέν συναντᾶς κόσμο, καλύτερα ν'ἀλλάξης τὸ cim : δημιουργεῖ ἐσφαλμένη ἐντύπωση
Είναι αυτό που είναι εθισμένοι οι περισσότεροι fan μου και μου ζητάνε να κάνω στο βίντεο!!
Οκ, θα το έχω υπόψην μουΜάλιστα, τότε νά προσθέσης κάτι σάν "vid καί νά γίνη "cumvid"; Διότι ἐμένα -ὁμολογῶ- μ'ἔκανε νά σκεφθῶ ὅτι κάνεις συναντήσεις.
Εντάξει δεν ειναι ο άλλος και απο την Ανταρκτική. Θα υπάρχει γυρω του καποιος ωστε αυτο που σου ζηταει να μπορεί να το κανει πραξη.Απάντησες μόνος σου,,, όταν κάποιο είναι χιλιόμετρα μαρία καί δεν έχει την ευχέρεια αυτή δλδ να έρθει να δει-ζήσεις κάτι τέτοιο από κοντά, το λιγότερο που κάνει είναι να βάλει ένα ποτό το βράδυ μόνος του σπίτι και να δει τον αγαπημένο του creator μόνο για πάρτη του υποδεικνυοντας του τι θα ήθελε να κάνει και να δει!
εγω παντως θα διαλεγα ενα αξιοπρεπες cif δια ζωσης βεβαιως βεβαιως χαχαχαχχαΟκ, θα το έχω υπόψην μου
Άννα ποιος είναι αυτός που cum in your mouth?? Ο γκόμενος σου??Οκ, θα το έχω υπόψην μου