Νέα

Γάζα/Μέση Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ειπαμε απο εδω και περα το Ισραηλ θα αμολαει πυραυλοιυς οπου θελει θα σκοτωνει οσους θελει και θα τους λεει ολους ασπιδες της Χαμας....

καποιοι θα ειναι καποιοι οχι....

κ ακομα κ αν σκοτωσουν 100 μελη απο τα χιλιαδες της Χαμας (μιας κ το 90% ειναι γυναικοπαιδα...ειπαμε ειναι ολες ασπιδες... :2funny:) θα εχουν δημιουργησει αλλες 100 χιλιαδες νεα μελη της Χαμας....

κ αυτη η κατασταση θα βοηθαει τοσο τους ακροδεξιους φασιστες του Ισραηλ οσο και τη Χαμας να εχουν αμφοτεροι φοβισμενους τον κοσμο κ να διατηρουνται στην εξουσια....

κ τον Ραμπιν που ηταν ενα βημα απο το να συμφωνησει ειρηνη με τους Παλσιστινιους τον δολοφονησαν ακροδεξιοι Εβραιοι που γουσταρουν καταστασεις οπως η σημερινη για να μενουν στην εξουσια...

κ φυσικα πολλοι βλαμμενοι που τους πιστευουνε...
το ιδιο κ στην Παλαιστινη φυσικα..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Δεν πολυκαταλαβαινω γιατι, αλλά οκ.

Κάτσε ψάξε που φύτρωσε η φάρα σου που έφτασε και που θα φτάσει ακόμα κι έλα πες μου μετά για πατρογονικά εδάφη.΄
Για την ακρίβεια η φράση "πατρογονικά εδάφη" όπως και πολλές άλλες είναι εγκληματική και υπεύθυνη για χιλιάδες σφαγές..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
ειπαμε απο εδω και περα το Ισραηλ θα αμολαει πυραυλοιυς οπου θελει θα σκοτωνει οσους θελει και θα τους λεει ολους ασπιδες της Χαμας....

καποιοι θα ειναι καποιοι οχι....

κ ακομα κ αν σκοτωσουν 100 μελη απο τα χιλιαδες της Χαμας (μιας κ το 90% ειναι γυναικοπαιδα...ειπαμε ειναι ολες ασπιδες... :2funny:) θα εχουν δημιουργησει αλλες 100 χιλιαδες νεα μελη της Χαμας....

κ αυτη η κατασταση θα βοηθαει τοσο τους ακροδεξιους φασιστες του Ισραηλ οσο και τη Χαμας να εχουν αμφοτεροι φοβισμενους τον κοσμο κ να διατηρουνται στην εξουσια....

κ τον Ραμπιν που ηταν ενα βημα απο το να συμφωνησει ειρηνη με τους Παλσιστινιους τον δολοφονησαν ακροδεξιοι Εβραιοι που γουσταρουν καταστασεις οπως η σημερινη για να μενουν στην εξουσια...

κ φυσικα πολλοι βλαμμενοι που τους πιστευουνε...
το ιδιο κ στην Παλαιστινη φυσικα..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.933
Πόντοι
1.756
Γη καλεί mazo1979.
Συνδεση επετεύχθη, οκ?
Ηταν πατρογονικα εδάφη των Ελλήνων το Λος Αντζελες?
Ο επομενος παρακαλω.
Ωραια ρε παιχτη... ας υποθεσουμε οτι ηταν πατρογονικο εδαφος... πας και ζεις εκει ομορφα κ ωραια.. στο ηδη υπαρχον κρατος...
δεν κηρησεις δικο σου κρατος και βομβαρδιζεις τους υπολοιπους... Αν ειναι ετσι να παμε και εμεις στην απεναντι ακτη να την κηρηξουμε (ξανα) Ελλαδα και να ξεκοιλιαζουμε τουρκαλακια... λογικο ε??  :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Κάτσε ψάξε που φύτρωσε η φάρα σου που έφτασε και που θα φτάσει ακόμα κι έλα πες μου μετά για πατρογονικά εδάφη.΄
Για την ακρίβεια η φράση "πατρογονικά εδάφη" όπως και πολλές άλλες είναι εγκληματική και υπεύθυνη για χιλιάδες σφαγές..
Υπεύθυνη για σφαγές είναι και η λεξη "πατριδα".
Υποθετω της επιφυλάσσεις την ιδια απεχθεια?

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Υπεύθυνη για σφαγές είναι και η λεξη "πατριδα".
Υποθετω της επιφυλάσσεις την ιδια απεχθεια?
Εξαρτάται από το πως εννοεί κάποιος τη λέξη πατρίδα. Αλλιώς την εννοώ εγώ, αλλιώς εσύ, αλλιώς κάποιος άλλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
παρότι σε πολλά θέματα διαφωνούμε, οφείλω να σου εκφράσω το θαυμασμό μου και τη συμπαράστασή μου για τη συμμετοχή σου σε αυτό το νήμα

καλό κουράγιο...
Κουράγιο μού ειπε και ο Αντισθένης προχθες.
Τι παθατε μωρε? Στον πολεμο παω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αυτό που μου κάνει εντύπωση στην περίπτωση του πολέμου στη Γάζα είναι η ευκολία με την οποία προσπερνάμε τα εγκλήματα των Παλαιστινίων της ΧΑΜΑΣ και φυλάμε την απόλυτη καταδίκη μας μόνο για τα εγκλήματα των Ισραηλινών.
Για παράδειγμα:
1) Η Χαμάς εκτοξεύει πυραύλους προς τις πόλεις του Ισραήλ. (στ' αρχίδια μας)
2) Δημιουργεί ανθρώπινες ασπίδες από γυναικόπαιδα στους κάτω ορόφους των κτιρίων από τις στέγες των οποίων εκτοξεύει τις ρουκέτες. (στ' αρχίδια μας)
3) Οι Ισραηλινοί ρίχνουν μια προειδοποιητική βολή δίπλα στο κτίριο. (αρχή εγκλήματος πολέμου)
4) Οι Παλαιστίνιοι δεν αφήνουν τα γυναικόπαιδα να φύγουν. (ξανά στ' αρχίδια μας)
5) Οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν τα γυναικόπαιδα. (ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ)
:dunno:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό που μου κάνει εντύπωση στην περίπτωση του πολέμου στη Γάζα είναι η ευκολία με την οποία προσπερνάμε τα εγκλήματα των Παλαιστινίων της ΧΑΜΑΣ και φυλάμε την απόλυτη καταδίκη μας μόνο για τα εγκλήματα των Ισραηλινών.

Που είδες κάτι τέτοιο? Εδώ μέσα τουλάχιστον το αντίθετο βλέπω εγώ..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δηλαδή το Ισραήλ όντας στην ουσία ο internet provider της Γάζας αφήνει την "ελέυθερη" κυκλοφορία των παλαιστινίων από και προς στο διαδίκτυο (χωρις να φιλτράρει/υποκλέπτει τίποτα) ενώ η χαμάς με έναν "μαγικό" τρόπο τους το απαγορεύει.
Η Χαμάς το απαγορεύει μέσω των ISPs.

Ελπίζω να συμφωνούμε στο ότι το bou.com δεν είναι το κέντρο του web. Μετά να δούμε τί επιρροή έχουν μεγάλα ειδησεογραφικά site, και να αναρωτηθούμε γιατί τοση μούγκα και υποβάθμιση του ζητήματος (σίγουρα πάντως δεν είναι η χαμας πίσω από αυτά).

Μιά χαρά είναι η κάλυψη του πολέμου της Γάζας από CNN, BBC, Al Jazeera κλπ

Και μιά και λέμε για Al Jazeera: έχει γραφείο και πλήρες στούντιο στο Τελ Αβίβ.
Το ανάλογο θα ήταν ποτέ δυνατόν;
Ένα Ισαρηλινό κανάλι να εκπέμπει από οποιαδήποτε Αραβική χώρα;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μια απορία: γιατί το συγκεκριμένο θρεντ είναι ψηλά στον πίνακα "Πολιτική & Θρησκευτικά" με bold μαζί με άλλα 3 μόνο θέματα και άρα δεν πρόκειται να χαθεί μέσα στις 50 σελίδες του πίνακα ασχέτως πόσα νέα θέματα θα ανοίξουν στη συνέχεια και ανεξαρτήτως αν κάποιος ποστάρει σε αυτό ή όχι :think:

Πιθανόν για να έχουμε άμεση πρόσβαση στις βατραχοσοφίες σου;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Και στη Θεσσαλονικη ηταν μειοψηφια οι Ελληνες το 1912. Πλειοψηφια ηταν οι εβραιοι.
Και σε ολόκληρη τη Μακεδονία κάποτε και για χρόνια πάρα πολλά δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι ήμασταν πλειοψηφία έτσι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε τυπε με δουλευεις? Βαρεθηκα να διαβαζω τον ογκο της πληροφοριας για να βρω ποτε το Ισραηλ ειχε τον τελευταιο νεκρο αμαχο απο ρουκετες/ολμους πριν τις 8 Ιουλιου. Τα πραγματα πηγαιναν μετρια με τις διαπραγματευσεις και το σχεδιο του Κερρυ. Το οποιο σημειωτεον απετυχε πιο πολυ λογω Ισραηλινων παρα Παλαιστινιων. Θα μπορουσε να προταθει καινουργιο σχεδιο και να προχωρησει ετσι το θεμα. Αλλα οχι πια απ'οτι φαινεται. Τωρα σιγουρεψαν οτι οι επομενες ρουκετες θα ειναι μεγαλυτερες και περισσοτερες... Οχι, δεν τρελαθηκαν οι Ισραηλινοι ξαφνικα και σκοτωνουν παιδακια. Γουσταρουν κλιμακωση. Μονο ετσι εξηγουνται αυτα που κανουν. Στοχευουν να εξαφανισουν τη Γαζα και ψαχνουν αφορμη. Ελπιζω να αποτυχουν, με οτι συνεπαγεται αυτο για τους ιδιους, γιατι αυτοι ξεκινησαν αυτον τον καινουργιο γυρο. Μονοι τους.

Μισο, εγω δε τα ειπα τα παραπανω για να δικαιολογησω τιποτα. ισα ισα σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε θεωρω σωστο να σκοτωνεις, πολυ περισσοτερο παιδακια. Αλλα απλως περιγραφω και εξηγω ( τρομαρα μου και μενα :grin: ) οσο γινεται τελοσπαντων, την κατασταση. Οπως το βλεπω εγω δηλαδη.
 Ψυχρα και αντικειμενικα. Και κυνικα. Και για να το συνεχισουμε με τον κυνισμο, αν δεν εχουν οι ισραηλινοι νεκρους ειναι ισως επειδη κανουν αυτες τις επιχειρησεις. Αλλιως θα μπορουσαν να ειχαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom