Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σορυ δεν μπορω να σε παρακολουθησω.
Δεν πειράζει, καλύτερα. Κι εγώ όταν διαβάζω για πατρογονικά εδάφη ζοχαδιάζομαι και μπινελικώνω..
Σορυ δεν μπορω να σε παρακολουθησω.
Δεν πολυκαταλαβαινω γιατι, αλλά οκ.Δεν πειράζει, καλύτερα. Κι εγώ όταν διαβάζω για πατρογονικά εδάφη ζοχαδιάζομαι και μπινελικώνω..
Δεν πολυκαταλαβαινω γιατι, αλλά οκ.
ειπαμε απο εδω και περα το Ισραηλ θα αμολαει πυραυλοιυς οπου θελει θα σκοτωνει οσους θελει και θα τους λεει ολους ασπιδες της Χαμας....
καποιοι θα ειναι καποιοι οχι....
κ ακομα κ αν σκοτωσουν 100 μελη απο τα χιλιαδες της Χαμας (μιας κ το 90% ειναι γυναικοπαιδα...ειπαμε ειναι ολες ασπιδες... ) θα εχουν δημιουργησει αλλες 100 χιλιαδες νεα μελη της Χαμας....
κ αυτη η κατασταση θα βοηθαει τοσο τους ακροδεξιους φασιστες του Ισραηλ οσο και τη Χαμας να εχουν αμφοτεροι φοβισμενους τον κοσμο κ να διατηρουνται στην εξουσια....
κ τον Ραμπιν που ηταν ενα βημα απο το να συμφωνησει ειρηνη με τους Παλσιστινιους τον δολοφονησαν ακροδεξιοι Εβραιοι που γουσταρουν καταστασεις οπως η σημερινη για να μενουν στην εξουσια...
κ φυσικα πολλοι βλαμμενοι που τους πιστευουνε...
το ιδιο κ στην Παλαιστινη φυσικα..
Ωραια ρε παιχτη... ας υποθεσουμε οτι ηταν πατρογονικο εδαφος... πας και ζεις εκει ομορφα κ ωραια.. στο ηδη υπαρχον κρατος...Γη καλεί mazo1979.
Συνδεση επετεύχθη, οκ?
Ηταν πατρογονικα εδάφη των Ελλήνων το Λος Αντζελες?
Ο επομενος παρακαλω.
Υπεύθυνη για σφαγές είναι και η λεξη "πατριδα".Κάτσε ψάξε που φύτρωσε η φάρα σου που έφτασε και που θα φτάσει ακόμα κι έλα πες μου μετά για πατρογονικά εδάφη.΄
Για την ακρίβεια η φράση "πατρογονικά εδάφη" όπως και πολλές άλλες είναι εγκληματική και υπεύθυνη για χιλιάδες σφαγές..
Δεν πολυκαταλαβαινω γιατι, αλλά οκ.
Εξαρτάται από το πως εννοεί κάποιος τη λέξη πατρίδα. Αλλιώς την εννοώ εγώ, αλλιώς εσύ, αλλιώς κάποιος άλλος.Υπεύθυνη για σφαγές είναι και η λεξη "πατριδα".
Υποθετω της επιφυλάσσεις την ιδια απεχθεια?
Κουράγιο μού ειπε και ο Αντισθένης προχθες.παρότι σε πολλά θέματα διαφωνούμε, οφείλω να σου εκφράσω το θαυμασμό μου και τη συμπαράστασή μου για τη συμμετοχή σου σε αυτό το νήμα
καλό κουράγιο...
η εννοια πού της δινεις εσυ δηλαδή, είναι αναιμακτη ανα τους αιωνες?Εξαρτάται από το πως εννοεί κάποιος τη λέξη πατρίδα. Αλλιώς την εννοώ εγώ, αλλιώς εσύ, αλλιώς κάποιος άλλος.
Κουράγιο μού ειπε και ο Αντισθένης προχθες.
Τι παθατε μωρε? Στον πολεμο παω?
Αυτό που μου κάνει εντύπωση στην περίπτωση του πολέμου στη Γάζα είναι η ευκολία με την οποία προσπερνάμε τα εγκλήματα των Παλαιστινίων της ΧΑΜΑΣ και φυλάμε την απόλυτη καταδίκη μας μόνο για τα εγκλήματα των Ισραηλινών.
Πάρτο αλλιώς..η εννοια πού της δινεις εσυ δηλαδή, είναι αναιμακτη ανα τους αιωνες?
Σπας....ζητημα χρονου είναι...θα σε διαλύσω εβραιόφιλε
Η Χαμάς το απαγορεύει μέσω των ISPs.Δηλαδή το Ισραήλ όντας στην ουσία ο internet provider της Γάζας αφήνει την "ελέυθερη" κυκλοφορία των παλαιστινίων από και προς στο διαδίκτυο (χωρις να φιλτράρει/υποκλέπτει τίποτα) ενώ η χαμάς με έναν "μαγικό" τρόπο τους το απαγορεύει.
Ελπίζω να συμφωνούμε στο ότι το bou.com δεν είναι το κέντρο του web. Μετά να δούμε τί επιρροή έχουν μεγάλα ειδησεογραφικά site, και να αναρωτηθούμε γιατί τοση μούγκα και υποβάθμιση του ζητήματος (σίγουρα πάντως δεν είναι η χαμας πίσω από αυτά).
μια απορία: γιατί το συγκεκριμένο θρεντ είναι ψηλά στον πίνακα "Πολιτική & Θρησκευτικά" με bold μαζί με άλλα 3 μόνο θέματα και άρα δεν πρόκειται να χαθεί μέσα στις 50 σελίδες του πίνακα ασχέτως πόσα νέα θέματα θα ανοίξουν στη συνέχεια και ανεξαρτήτως αν κάποιος ποστάρει σε αυτό ή όχι
Και σε ολόκληρη τη Μακεδονία κάποτε και για χρόνια πάρα πολλά δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι ήμασταν πλειοψηφία έτσι;Και στη Θεσσαλονικη ηταν μειοψηφια οι Ελληνες το 1912. Πλειοψηφια ηταν οι εβραιοι.
Ρε τυπε με δουλευεις? Βαρεθηκα να διαβαζω τον ογκο της πληροφοριας για να βρω ποτε το Ισραηλ ειχε τον τελευταιο νεκρο αμαχο απο ρουκετες/ολμους πριν τις 8 Ιουλιου. Τα πραγματα πηγαιναν μετρια με τις διαπραγματευσεις και το σχεδιο του Κερρυ. Το οποιο σημειωτεον απετυχε πιο πολυ λογω Ισραηλινων παρα Παλαιστινιων. Θα μπορουσε να προταθει καινουργιο σχεδιο και να προχωρησει ετσι το θεμα. Αλλα οχι πια απ'οτι φαινεται. Τωρα σιγουρεψαν οτι οι επομενες ρουκετες θα ειναι μεγαλυτερες και περισσοτερες... Οχι, δεν τρελαθηκαν οι Ισραηλινοι ξαφνικα και σκοτωνουν παιδακια. Γουσταρουν κλιμακωση. Μονο ετσι εξηγουνται αυτα που κανουν. Στοχευουν να εξαφανισουν τη Γαζα και ψαχνουν αφορμη. Ελπιζω να αποτυχουν, με οτι συνεπαγεται αυτο για τους ιδιους, γιατι αυτοι ξεκινησαν αυτον τον καινουργιο γυρο. Μονοι τους.