You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
ειμαι μοασχατο σε χοτελ μεχρι τισ 10, σκας εδω αν θες να χυσεις η μετα καρασικαση εξω?
ειμαι σε κινκυ θηλυκο ρολο διαθεση χωρισ οριο αν εισαι μελος
ειμαι σε κινκυ θηλυκο ρολο διαθεση χωρισ οριο αν εισαι μελος
bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Σε αυτά τα μέρη είναι οι δύο μεγαλύτερες πιάτσες της Ελλάδας, τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης και η παραλία στο 48ο χλμ Αθηνών Σουνίου στην Ανάβυσσο. Δε γίνεται να μη βρεις κάτι εκεί.Κανένας παθητικός από Λαγονήσι η Βάρκιζα να μου κάνεις μια πίπα
Εγώ που μένω εδώ δεν έχω δει ποτέ τέτοια πράγματα που λες εσύΣε αυτά τα μέρη είναι οι δύο μεγαλύτερες πιάτσες της Ελλάδας, τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης και η παραλία στο 48ο χλμ Αθηνών Σουνίου στην Ανάβυσσο. Δε γίνεται να μη βρεις κάτι εκεί.
bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Εγώ που μένω εκεί γιατί τα βλέπω και τα ζω καθημερινά…; Αποκλείεται να μιλάς σοβαρά τώρα…Εγώ που μένω εδώ δεν έχω δει ποτέ τέτοια πράγματα που λες εσύ
Άμα μπορείς στείλε μου Google maps ακριβώς που είναι Θα με βοηθήσει ΕυχαριστώΕγώ που μένω εκεί γιατί τα βλέπω και τα ζω καθημερινά…; Αποκλείεται να μιλάς σοβαρά τώρα…
Poustraki39athens .
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Πάρκο Τρίτση σήμερα βραδάκι κάποιος ενεργητικός να περάσουμε υπέροχα
Τελευταία τροποποίηση:
Αύριο μετά τις 9 να επαναληφθεί αυτό από την προηγούμενη βδομάδαΠάρκο Τρίτση σήμερα βραδάκι κάποιος ενεργητικός να περάσουμε υπέροχα
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Τριτση αποψε,μετα τις 21:00 στην πιατσα της οδου Μπιμπιζα...
Πέρασα (με το αυτοκίνητο) από Σουλτάνη και μου φάνηκε πολύ φωτεινός ο δρόμος...Το παιχνίδι γίνεται μέσα στα ερείπια; Βέβαια, είδα σε ένα πεζούλι δύο παιδιά να κάθονται και να συζητάνε, αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν του αθλήματος και αυτοί.
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Xxchampagne
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Εκει γινονται, ειτε μεσα στο αμαξι, ειτε εξω, ειτε στα ερείπια μεσα! Ε τα παιδια λογικο να ηταν στο αθλημαΠέρασα (με το αυτοκίνητο) από Σουλτάνη και μου φάνηκε πολύ φωτεινός ο δρόμος...Το παιχνίδι γίνεται μέσα στα ερείπια; Βέβαια, είδα σε ένα πεζούλι δύο παιδιά να κάθονται και να συζητάνε, αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν του αθλήματος και αυτοί.
Poutsaras2526
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα, στο Πάρκο Τρίτση στην είσοδο μπιμπιζα τι ώρες θα προτείνατε να πάω και πως καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεται ο άλλος;
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 20
Αυτά τα καταλαβαίνεις χωρίς σήματα .Απλά κάνεις εσύ κίνηση να δείξεις ότι ψάχνεις για παρέα.Παιδιά καλησπέρα, στο Πάρκο Τρίτση στην είσοδο μπιμπιζα τι ώρες θα προτείνατε να πάω και πως καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεται ο άλλος;