Poutsaras2526
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είναι κάνεις τώρα στο Τρίτση;
Εγώ πάει αλλά δεν έχει τύχει κάτι...Στην Εμμανουηλίδου απέναντι από το Καραϊσκακη παίζει τίποτα
Καλησπέρα έχω εμπειρίες με γυναίκες και με τρανς αλλά όχι με άνδρες !!!
Αν θες σου δίνω πίπα για να δεις πως είναι !!!
Σε χύνω όσο θες και βγάζω πολύ σπέρμα !!!
Είμαι καινούργιο.μελοε δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μηνύματα
Ενδιαφέρουσες προτάσειςΤο πρωί 10 η ώρα θα είμαστε 2 φίλοι 50 χρονών στο blue vision πειραιά.οποιος θέλει έρχεται για παιχνίδι.btm και vers
Τα παντα υπάρχουν αλλά δύσκολα θα βρεις κάποιον στην χαλκίδα επειδη όλοι φοβούνται μην τους δουν και την επόμενη γίνουν ρόμπες γιατί η χαλκίδα είναι ένα μικρό χωριό. Πάντος σε διαβεβαιώ πως εκεί έχει gay και μάλιστα κάθε ηλικίας αρκεί να γνωρίζεις κάποιον που θα σε οδηγήσει στον επόμενο και σιγά σιγά θα μάθεις πολλούς. Αλλά δύσκολα θα κάνεις outdoor και να ξέρεις δεν πάνε σε πιάτσες ούτε σε hotel εκεί εκτός αν πετύχεις κάποιον που έχει δικό του χώρο.Κανένα μέρος στην Χαλκίδα ή στα γύρω περίχωρα υπάρχει για outdoor καταστάσεις
Καλησπερα φιλε.πας πρωινα κατα τις 9;Καλησπέρα Αύριο πρωί Τρίτση κατά τις 10:30 σας περιμένω
Καθημερινές μεσημεράκι προς απόγευμα αλλά Σαββατοκύριακο πάω πρωί !!!Καλησπερα φιλε.πας πρωινα κατα τις 9;
Την Παρασκευή το βραδάκι φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι καλός . Ραντεβού στο Χαϊδάρι στην λεωφόρο Αθηνών να έρθουν όλοι όσοι μπορούνε αλλά να μην κάθονται μέσα στα αυτοκίνητά τους με το τηλέφωνο αλλά να είναι πιο κινητικοί γιατί ζυγώνει ο καιρός που δεν θα μπορούμε να βγούμε λόγω κρύου και βροχών από τα σπίτια μας . Κι εγώ υπόσχομαι να πάρω όσους περισσότερους γίνεται από πίσω και να ρουφήξω όσα καβλιά βρω μπροστά μου με τρομερή όρεξη.......γ
Για να δούμε…Την Παρασκευή το βραδάκι φαίνεται ότι ο καιρός θα είναι καλός . Ραντεβού στο Χαϊδάρι στην λεωφόρο Αθηνών να έρθουν όλοι όσοι μπορούνε αλλά να μην κάθονται μέσα στα αυτοκίνητά τους με το τηλέφωνο αλλά να είναι πιο κινητικοί γιατί ζυγώνει ο καιρός που δεν θα μπορούμε να βγούμε λόγω κρύου και βροχών από τα σπίτια μας . Κι εγώ υπόσχομαι να πάρω όσους περισσότερους γίνεται από πίσω και να ρουφήξω όσα καβλιά βρω μπροστά μου με τρομερή όρεξη.......
Μένεις Χαλκίδα ή πηγαίνεις από Αθήνα; Εγώ βρίσκομαι κάποιες φορές στη Χαλκίδα και θα μου άρεσε μία "συνεύρεση".Χαλκίδα είναι κανένας για συνεύρεση ?