Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 826K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπερα.

Εχω διαβασει ψαχνοντας στο ιντερνετ οτι στο πεδιο του αρεως και
στον εθνικο κηπο γινεται ψωνηστηρι.
Μπορει να μου πει καποιος σε ποιο σημειο ακριβως γινεται το παιχνιδι και
με ποιον τροπο;
π.χ. καθομαι σε καποιο παγκακι και περιμενω να με πλησιασει καποιος;
κοιτας εντονα καποιον και περιμενεις ανταποκριση;
με ποιον τροπο κανεις σινιαλο και γνωστοποιεις σε καποιον που σου αρεσει
οτι ψαχνεσαι;
ειναι γενικα επικινδυνα να παει καποιος νεαρος (18 χρονων) μονος του στο
πεδιο του αρεως ή στον εθνικο κηπο; ποιες ωρες ειναι καλες και ασφαλεις
για να παει καποιος;

στις δημοσιες τουαλετες εχω διαβασει επισης οτι γινονται φασεις.
αν ξερει καποιος ας πει σε ποιες τουαλετες (κυριως στο κεντρο της αθηνας)
εχει παει προσφατα και υπαρχει κινηση. ποιες ωρες ειναι οι καλυτερες;
επισης καποιος μου ειπε για τα κτελ κηφισου οτι παλαιοτερα επαιζαν φασεις.
εχει παει κανεις προσφατα εκει; σε ποια σημεια γινονται φασεις;

Εχω ερθει προσφατα στην Αθηνα για σπουδες και δεν την γνωριζω καλα ακομη.
Επισης ειμαι εντελως απειρος και συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις...

Παρακαλω να απαντησουν μονο ατομα που γνωριζουν και μονο επι του θεματος.
Θα συμφωνησω με τον τυπο πιο πανω που ειπε να μην πλησιασεις Πεδιο Αρεως, ειναι επικινδυνο.

Στον Εθνικο Κηπο εχει ψοφια πραγματα, κατα κυριο λογο τσολια και μπαρμπαδες μεσημεροαπογευματα. Αραια και πού μπορει να βρεις νεοτερους σε ηλικια, Ελληνες ή Μπανγκλαντεσιανους. Το παιχνιδι γινεται με τα ματια και με το χουφτωμα του καβαλου  σου, που δειχνει οτι ενδιαφερεσαι. Η περιοχη οπου γινεται το παιχνιδι κατα κυριο λογο ειναι η πλευρα προς το Ζαππειο. Αν μπεις απο Αμαλιας, κανεις δεξια στους φοινικες, παραλληλα στην αλεα μεχρι τη γωνια κατω, μετα πας παραλληλα με τα καγκελα μεχρι την κατω γωνια προς Καλλιμαρμαρο. Αυτη η περιοχη γενικα εχει περισσοτερο κοσμο που ψαχνεται, χωρις να αποκλειεται και ο υπολοιπος κηπος φυσικα.

simos41

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μια ερωτηση στην πολυκαρπου που γινετε το παιχνιδι με τα αυτοκινητα ? περασα μια βολτα χτες κατα της 2 δεν ειδα τιποτα απολυτως ..μου ειπαν οτι τετια φαση με οδηγους πεζη και στα λιμανακια στο παρκιν αληθεβει? και αν ναι σε πια?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Στο γάμα λιμανάκι τύπε γίνεται παιχνίδι με δροσερούς αλατισμένους. Έχει και μερακλήδες με περίεργα γούστα Απέφυγε τα Σαββατοκύριακα.
:zombie:

simos41

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οι αλλες πιατσες με τα αυτοκινητα ισχυουν? πχ σημερα πεζη καπου για παιχνιδι?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δοκίμασε και σε τσοντοσινεμά.
:shit:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
παραλια η μαγαζι με ωραιους αντρες στην αθηνα??

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0
καλησπερα μια ερωτηση στην πολυκαρπου που γινετε το παιχνιδι με τα αυτοκινητα ? περασα μια βολτα χτες κατα της 2 δεν ειδα τιποτα απολυτως ..μου ειπαν οτι τετια φαση με οδηγους πεζη και στα λιμανακια στο παρκιν αληθεβει? και αν ναι σε πια?

μηπως πηγες σε λαθος σημειο; περασα και εγω κατα τις 2 και ειχε αρκετο κοσμο. περιπου 10 αυτοκινητα...

bi22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
μηπως πηγες σε λαθος σημειο; περασα και εγω κατα τις 2 και ειχε αρκετο κοσμο. περιπου 10 αυτοκινητα...
σε ποιο σημειο γινεται παιχνιδι στην πολυκαρπου γτ και γω δεν ειχα δει κατι οταν ειχα περασει

sexrex_01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2017
Like
2
Πόντοι
0
παιδια καμια πιατσα υπαρχει στην Πάτρα? Τα κτελ ακυρο

ioannis_sexyman

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
20
Πόντοι
0
στα πορνοσινεμα της αθηνας ειναι το πιο σιγουρο και ασφαλες ψωνιστηρι...ειδικα στο adult υπαρχει dark room για ομαδικο παιχνίδι αλλα και καμπίνες για πιο πριβε καταστασεις...

Impressive-Instant

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μέρη στην Θεσσαλονίκη που συχνάζουν νταλικέρηδες; Κάποτε ήταν η περιοχή στη διεύθυνση συγκοινωνιών, τώρα λόγω έργων έφυγαν. Επίσης μέρη που συχνάζουν μεγάλες ηλικίες;

Impressive-Instant

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
στα πορνοσινεμα της αθηνας ειναι το πιο σιγουρο και ασφαλες ψωνιστηρι...ειδικα στο adult υπαρχει dark room για ομαδικο παιχνίδι αλλα και καμπίνες για πιο πριβε καταστασεις...
Επειδή κατά Σεπτέμβρη θα κατέβω Αθήνα, το σινεμά Αβεροφ παίζει έτσι όπως το περιγράφουν; Έχει αρκετούς γέρους που μπορούν να σε κάνουν "γαρύφαλο" από πίσω;

efi80

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
0
Επειδή κατά Σεπτέμβρη θα κατέβω Αθήνα, το σινεμά Αβεροφ παίζει έτσι όπως το περιγράφουν; Έχει αρκετούς γέρους που μπορούν να σε κάνουν "γαρύφαλο" από πίσω;

Φίλε μου, αν σου αρέσουν οι μεγάλες ηλικίες τότε το Αβέρωφ είναι αυτό που ζητάς. Το 90% των πελατών του Αβέρωφ είναι άτομα (πολύ)μεγάλης ηλικίας. Εχει και παθητικούς και ενεργητικούς. Καλύτερες μέρες για επίσκεψη είναι το Σάββατο και η Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα έχει αρκετό κόσμο συνήθως. Επίσης και στα λουτρά της Ηρας συχνάζουν άτομα μεγάλης ηλικίας.

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
μαγαζι η γκει μπαρ χαλαρο με ανδρες να πας να πιεις ενα ποτο και να φλερταρεις υπαρχει στην αθηνα?

simos41

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια ερωτηση παιδια τωρα πια το καρφουρ ειναι σκλαβενιτης ..στην λεοφορο αθηνων ..μαζεβη εκει πισω κοσμο με αυτοκινητα η μηχανες? πετυχα εναν μια καθημερινη εβλεπα τσοντα στο κινητο και την επαιζα λογο πολυς καυλας ..με πλησιασε διακριτικα και μου την επαιξε ..αλλα δεν πετυχα αλλη μερα αλλον..για αυτο ρωταο μηπος πανε παρακατω απο κει που ειμουν εγω..

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0
μια ερωτηση παιδια τωρα πια το καρφουρ ειναι σκλαβενιτης ..στην λεοφορο αθηνων ..μαζεβη εκει πισω κοσμο με αυτοκινητα η μηχανες? πετυχα εναν μια καθημερινη εβλεπα τσοντα στο κινητο και την επαιζα λογο πολυς καυλας ..με πλησιασε διακριτικα και μου την επαιξε ..αλλα δεν πετυχα αλλη μερα αλλον..για αυτο ρωταο μηπος πανε παρακατω απο κει που ειμουν εγω..

και εγω οποτε εχω παει δεν εχω πετυχει κανεναν.

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0
Καθημερινή, τι ώρα πηγες; σκέφτομαι να περάσω αύριο το πρωί αλλά θα είναι όλοι οι υπάλληλοι των εταιρειών που είναι εκεί γύρω για να πιάσουν δουλειά

simos41

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειχα παη βραδυ κατα τησ 12 σημερα ξαναπηγα κατα τησ 1 ενας τρακτορας πηγενε πανω κατω σταματησε καιλιγο πισω απο το αμαξι μου πιθανον ισως για να καταλαβη τη εβλεπα και κετα μια νταλικα μου φανηκε περιεργο αλλα και καυλωσα πολυ ..φαση δεν εγινε ειχε ωμοσ μια κοινυτικοτητα σημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom