Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 826K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.287
Πόντοι
216
μια ερωτηση παιδια τωρα πια το καρφουρ ειναι σκλαβενιτης ..στην λεοφορο αθηνων ..μαζεβη εκει πισω κοσμο με αυτοκινητα η μηχανες? πετυχα εναν μια καθημερινη εβλεπα τσοντα στο κινητο και την επαιζα λογο πολυς καυλας ..με πλησιασε διακριτικα και μου την επαιξε ..αλλα δεν πετυχα αλλη μερα αλλον..για αυτο ρωταο μηπος πανε παρακατω απο κει που ειμουν εγω..

Τύπε τώρα που ανέλαβε ο Σκλαβενίτης δεν γίνονται τέτοια πράγματα εκεί πέρα!

:zombie: :zombie:

gfn1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2016
Like
8
Πόντοι
0
για να τονωσω λιγο το θεμα και τις συζητησεις, να αναφερω οτι στις τουαλετες του σταθμου λαρισης
υπαρχει θεμα... πρεπει να γινεται αρκετο παιχνιδι εκει.

πριν λιγες μερες πηγα ενα βραδακι στο σταθμο λαρισης για να περιμενω τον κολλητο μου που ερχοταν στην Αθηνα με το τρενο. επειδη το τρενο ειχε αρκετη καθυστερηση, περιμενα στο σταθμο και σταθηκα κοντα στις εξωτερικες τουαλετες που εχει ο σταθμος για να δω αν ισχυει αυτο που εχω διαβασει σε διαφορα sites (οτι οι τουαλετες ειναι μερος για ψωνιστηρι).

αν και ηταν βραδινη ωρα, υπηρχαν 3 τυποι (ο ενας ηταν πακιστανος) που μπαινοβγαιναν στις τουαλετες και με κοιτουσαν αρκετα εντονα. ενας μαλιστα ηταν καλοστεκουμενος 60αρης και πηγαινε στην τουαλετα καθε 5-10 λεπτα, ειδικα οταν εβλεπε καποιον αλλον να μπαινει μεσα στις τουαλετες. σιγουρα ψαχνοτανε. την ημερα θα πρεπει λογικα να υπαρχει περισσοτερη "κινηση".

γενικα στις δημοσιες τουαλετες πρεπει να γινονται αρκετες φασεις. δεν ξερω τι παιζει στις τουαλετες του συνταγματος, του σταθμου ΗΣΑΠ πειραια και του εθνικου κηπου (οπου εχω διαβασει οτι ειναι μερη για ψωνιστηρι). αν καποιος γνωριζει ας γραψει.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.287
Πόντοι
216
Ήμουν μικρός και γέρασα. Πριν δεκαετίες εκεί την έστηναν κάτι παπάδες που ψαχνονταν. Η φάση κρατάει ως φαίνεται ακόμα.
Θυμάμαι πιτσιρίκος ένας καλόγερος έγραφε σε μπλοκάκι τους αριθμούς από τα μηχανάκια που παρκάραν απέξω. Τον είχα τσακώσει που ψαχνονταν στο παπάκι μου. Πώς δεν τον κυκλοφόρησαν.
:zombie:

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Άμα πάω εκεί καμιά μέρα  εκεί και τους πλακώσωστα μπουνίδια. Την άλη φορά ήθελα να χέσω και φοβόμουν να μπω μέσα.

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0
για να τονωσω λιγο το θεμα και τις συζητησεις, να αναφερω οτι στις τουαλετες του σταθμου λαρισης
υπαρχει θεμα... πρεπει να γινεται αρκετο παιχνιδι εκει.

πριν λιγες μερες πηγα ενα βραδακι στο σταθμο λαρισης για να περιμενω τον κολλητο μου που ερχοταν στην Αθηνα με το τρενο. επειδη το τρενο ειχε αρκετη καθυστερηση, περιμενα στο σταθμο και σταθηκα κοντα στις εξωτερικες τουαλετες που εχει ο σταθμος για να δω αν ισχυει αυτο που εχω διαβασει σε διαφορα sites (οτι οι τουαλετες ειναι μερος για ψωνιστηρι).

αν και ηταν βραδινη ωρα, υπηρχαν 3 τυποι (ο ενας ηταν πακιστανος) που μπαινοβγαιναν στις τουαλετες και με κοιτουσαν αρκετα εντονα. ενας μαλιστα ηταν καλοστεκουμενος 60αρης και πηγαινε στην τουαλετα καθε 5-10 λεπτα, ειδικα οταν εβλεπε καποιον αλλον να μπαινει μεσα στις τουαλετες. σιγουρα ψαχνοτανε. την ημερα θα πρεπει λογικα να υπαρχει περισσοτερη "κινηση".

γενικα στις δημοσιες τουαλετες πρεπει να γινονται αρκετες φασεις. δεν ξερω τι παιζει στις τουαλετες του συνταγματος, του σταθμου ΗΣΑΠ πειραια και του εθνικου κηπου (οπου εχω διαβασει οτι ειναι μερη για ψωνιστηρι). αν καποιος γνωριζει ας γραψει.

στις τουαλετες του ησαπ υπαρχει κοσμος που ψαχνεται αλλα ειναι πανω απο 50.
στις τουαλετες στο συνταγμα παλι υπαρχει κοσμος αλλα κυριως αλλοδαποι. επισης υπαρχει στην εισοδο μια κυρια -τυπου καθαριστρια- η οποια καθεται μονιμως εκει. οποτε δεν ξερω αν παιζονται φασεις και εκεινη ακουει

horny26

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2016
Like
12
Πόντοι
0

Danicho

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
είμαι παθητικός παρθενικός κώλος, άτριχος φιτ σώμα, ψάχνω γαμιά να με ξεπαρθενίαση.Πειραια.

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
γενικως εξω παιζει καποι σημειο που να μαζευει αντρες?πηγα στα μερη οπου λετε και δεν ειχε καθολυο κοσμο.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.287
Πόντοι
216
Για κάνε μια βόλτα Μαρίκας Κοτοπούλη πάνω κάτω κοντά στο τσοντοσινεμά!
Ίσως πετύχεις τίποτα.

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Καλα ειδικα αυτες τις μερες δεν παιζει τιποτα πουθενα. Κατσε να γυρισει ο καλος ο κοσμος

jef23ath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
1
για σημερα ας πουμε που να βγω να γνωρισω καπιον ειτε για ποτο ειτε για καπιο μερος που εχει αντρες ετοιμους για ολα?

gfn1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2016
Like
8
Πόντοι
0
για σημερα ας πουμε που να βγω να γνωρισω καπιον ειτε για ποτο ειτε για καπιο μερος που εχει αντρες ετοιμους για ολα?

γιατι δεν δοκιμαζεις σε καποιο απο τα gay bars?
υπαρχουν αρκετες επιλογες: ενοδια, αποηχος, s-cape, big ...

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
16
Για κάνε μια βόλτα Μαρίκας Κοτοπούλη πάνω κάτω κοντά στο τσοντοσινεμά!
Ίσως πετύχεις τίποτα.

Εχω δοκιμασει εκει...
Εχει πολλους αλλοδαπους, αρκετοι απο αυτους μπαινουν και μεσα στο Κοσμοπολιτ και κανουν φασεις ζητωντας χρηματα!
Δεν ειναι κακοι, απλα ειναι λιγο ρισκο!

gfn1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2016
Like
8
Πόντοι
0
σημερα το πρωι περασα μια βολτα απο το πεδιο του αρεως.

υπηρχαν αρκετοι νεαροι τυποι, αλλοδαποι πρεπει να ηταν οι περισσοτεροι, που καθονταν στα παγκακια και που σε σκαναραν απο πανω μεχρι κατω καθως περνουσες απο κοντα τους.

επισης, σε μια εκκλησια (πρεπει να ειναι η εκκλησια του αγιου χαραλαμπου) ηταν 4-5 παππουδες που περιμεναν εξω απο την εκκλησια. δεν ξερω αν περιμεναν πχ τη γυναικα τους που ειχε μπει μεσα στην εκκλησια να αναψει κερι ή κατι αλλο. μου εκανε εντυπωση γιατι οι 2 απο αυτους με κοιτουσαν εντονα και μαλιστα ο ενας με ακολουθησε για λιγο. καποια στιγμη καθησα σε ενα παγκακι για να ξαποστασω και να πιο λιγο νερο και ο παππους περασε απο διπλα μου και με ρωτησε τι ωρα ειναι. του ειπα την ωρα, με κοιταξε για λιγο και εφυγε.

ακομη να αναφερω πως την ημερα δεν φαινεται να υπαρχει καποιος κινδυνος στο πεδιο του αρεως. υπηρχαν μεν καποιοι αλλοδαποι και τοξικομανεις μεσα στο παρκο αλλα δεν ενοχλουν. επομενως αν αποφευγεις αλλοδαπους, τοξικομανεις, αστεγους, μεταναστες κλπ δεν νομιζω οτι εχεις κατι να φοβηθεις, τουλαχιστον την ημερα.

πρεπει να γινεται πολυ ψωνιστηρι μεσα στο πεδιο του αρεως, απλως ειναι τεραστιο σε εκταση και πρεπει να ξερεις που και πως και ποτε (δηλαδη σε ποια σημεια υπαρχει "κινηση" αλλα και ποιες ωρες καθως και τον τροπο με τον οποιο γινεται το "πεσιμο").

Heyo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε που εχει πιατσες αυτες τις μερες?

gfn1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2016
Like
8
Πόντοι
0
φιλε LouKiLook βλεπω οτι εισαι νεος στη σελιδα, καλως ορισες λοιπον

καλο θα ειναι τετοια μηνυματα (κοπλιμεντα) που απευθυνονται σε καποιο μελος συγκεκριμενα
να ειναι ιδιωτικα-προσωπικα (PM).
σε αυτο το thread καλο θα ειναι να γραφουμε μονο σχετικα με τον σκοπο για τον οποιο δημιουργηθηκε (δηλαδη για τα μερη οπου μπορει κανεις να βρει αντρες για παιχνιδια)

καλως ηρθες και παλι

Amvrosie είσαι καυλας ρε  :fuck2:

Pathitikos$$Ss

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια τι ισχυει τελικα...υπαρχει καποιος να μου πει "τσεκαρισμενα" που, στην Αττικη ή πανω στην Εθνικη Οδο( Αθηνα-Θεσσαλονικη) μπορω να βρω πραγματικα νταλικερηδες να ψαχνονται...αν υπαρχουν ωρες συγκεκριμενες που πρεπει βα παω...
και καποιες συμβουλες για το πως να κανω "παιχνιδι" για να συνεννοηθω οτι γουσταρω και γουσταρει στο mail θα μου ηταν πολυ χρησιμες ? (Only4funMan@hotmail.com)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom