Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα.....
Αυτό που είπε δεν θα μπορούσε να είναι κατά βάθος ζήλια? Που από φοβο του βγαίνει σε μισος για εσένα πυ κανεις αυτό που θέλεις σε σχέση με αυτόν που δεν μπορεί?
ισως, αλλα εδω δεν ειμαστε για να λυσουμε τα ψυχολογικα-υπαρξιακα προβληματα των αλλων...
εδω εχουμε γραφτει για να ενημερωνομαστε, να ρωταμε, να μαθαινουμε, να ανταλλαζουμε αποψεις κλπ σχετικα με διαφορα θεματα που μας αφορουν
επισης, δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ατομα που ειναι straight (ή μηπως το παιζουν straight και δεν θελουν να παραδεχτουν καποια αλλη, κρυφη και σκοτεινη σεξουαλικη τους πλευρα) μπαινουν σε θεματα που αφορουν την gay κοινοτητα και γ@μ@νε το θεμα με τα ασχετα και επιθετικα (γεματα μενος και ζηλοτυπια αρκετες φορες) μηνυματα που στελνουν προς τα gay ή bisexual μελη (τα οποια ουδεποτε εχουν ενοχλησει/προκαλεσει)
π.χ. εγω μπορει να ειμαι συνειδητοποιημενος gay (ή bisexual, δεν εχει σημασια), δεν θα μπω στα θεματα που εχουν ανοιξει straight μελη και που αφορουν γυναικες-ιεροδουλες για να γ@μ@σω το θεμα με ασχετα-επιθετικα μηνυματα. για ποιο λογο να το κανω αυτο???
οποιος "straight" μπαινει τακτικα σε threads που αφορουν gay/bisexual θεματα, υποσυνειδητα κατι ψαχνει και δεν θελει να το παραδεχτει. ξεκαθαρα πραγματα