You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περιοχη;55αρης μπρουταλ τριχωτος αρκουδος απο βπ θελει να αδειασει σπερμα και οχιμονο σε δροσερα ναζιαρικα και παιχνιδιαρικα χειλακια
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Θα ειμαι παρκο Τριτση σε καμια ωρα...
Στην πιατσα απο τημ εισιοδο της οδου Μπιμπιζα...
Οποιος μπορει,τον περιμενω...
Στην πιατσα απο τημ εισιοδο της οδου Μπιμπιζα...
Οποιος μπορει,τον περιμενω...
trixy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2015
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
στην πλατεια Δαβακη εβρισκες καθε μερα μεγαλες ηλικιες αλλα τον τελευταιο καιρο τζίφος.Μήπως υπάρχει κάποιο bar στην Αθηνα σαν πολύχρωμο (έχει κλείσει τώρα) ή τον απόηχο που να συχνάζουν άντρες μεγαλύτερης ηλικίας;
εχω ακουσει για κατι καφενεια εκει κοντα στην ομονονοια, σε αβερωφ κοντα αλλα δεν εχω βρει κατι..οποιοσ γνωριζει ας ενημερωσει
Ok, ευχαριστώ!στην πλατεια Δαβακη εβρισκες καθε μερα μεγαλες ηλικιες αλλα τον τελευταιο καιρο τζίφος.
εχω ακουσει για κατι καφενεια εκει κοντα στην ομονονοια, σε αβερωφ κοντα αλλα δεν εχω βρει κατι..οποιοσ γνωριζει ας ενημερωσει
prothymos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Tα περισσοτερα καφε γυρω απ'την Ομονοια μαζευουν παθητικους ηλικιωμενους, αν ειναι αυτο που ψαχνεις, τοτε σιγουρα κατι θα βρεις.Μήπως υπάρχει κάποιο bar στην Αθηνα σαν πολύχρωμο (έχει κλείσει τώρα) ή τον απόηχο που να συχνάζουν άντρες μεγαλύτερης ηλικίας;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε 4 το μεσημέρι συνήθως περνάω και κατουραω από Χαϊδάρι. Είναι ρομαντικά εκεί το δάσος με την υγρασία. Πάντα ρίχνω και δυνατό κλανιδι, καμία φορά εξελίσεται και σε απαξιωτικό χέσιμο.Καλημέρα λέω να ανέβω Χαϊδάρι γύρω στις 4 απόγευμα.θα είναι κανείς για παρέα?
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Ρε φίλε αν σε πειράζει μην το πίνεις.στα παπάρια μου αν κατουρας και κλάνεις.ποσο μαλακας μπορεί να είσαι.πεταγεσαι σαν πουτσα και λες ότι σου κατέβειΤυπε 4 το μεσημέρι συνήθως περνάω και κατουραω από Χαϊδάρι. Είναι ρομαντικά εκεί το δάσος με την υγρασία. Πάντα ρίχνω και δυνατό κλανιδι, καμία φορά εξελίσεται και σε απαξιωτικό χέσιμο.
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
πόσο μαλάκας…Τυπε 4 το μεσημέρι συνήθως περνάω και κατουραω από Χαϊδάρι. Είναι ρομαντικά εκεί το δάσος με την υγρασία. Πάντα ρίχνω και δυνατό κλανιδι, καμία φορά εξελίσεται και σε απαξιωτικό χέσιμο.
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Εμ έτσι είναι αυτά.χαθηκε ο αρχιμαλακας ο Φατσέας και εμφανίστηκε αντικαταστάτηςπόσο μαλάκας…
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Σας έχει γλεντήσει ωραία ο Φατσέας εδώ μέσα και πονάει ο κωλος σας, πισωγλεντηδες.
heteroflexible94
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2021
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Καμια αντικατάσταση, το ίδιο ριπαπα είναι.Εμ έτσι είναι αυτά.χαθηκε ο αρχιμαλακας ο Φατσέας και εμφανίστηκε αντικαταστάτης
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Παρασκευη βραδυ 30/12,μετα τις 21:00 θα ειμαι στον Βοτανικο.
Στην οδο Πευκών που ειναι καθετη στην Πολυκαρπου.
Εκει εχει μια αλανα-αδιεξοδο οπου αφηνουν τα αμαξια.
Διπλα εχει ενα γυμνο χωραφι και στο βαθος ενα κομματι με δεντρα,ελιες και θαμνους.
Εκει μεσα θα βρισκομαι...
Οποιος εχει καυλες,να ερθει να τον ξεκαυλωσω
Διπλα εχει ενα γυμνο χωραφι και στο βαθος ενα κομματι με δεντρα,ελιες και θαμνους.
Οκ, ευχαριστώ!Tα περισσοτερα καφε γυρω απ'την Ομονοια μαζευουν παθητικους ηλικιωμενους, αν ειναι αυτο που ψαχνεις, τοτε σιγουρα κατι θα βρεις.
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Κοίτα την κολοτρυπιδα σου ρε μουνοπανο και άσε εμάς.αν θες έλα μια βολταυσπο Πειραιά να στον κάνω να φεύγει το σκατό αεροδρόμιο.αντε παλιοξεκολιαραΣας έχει γλεντήσει ωραία ο Φατσέας εδώ μέσα και πονάει ο κωλος σας, πισωγλεντηδες.
bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Παρασκευη βραδυ 30/12,μετα τις 21:00 θα ειμαι στον Βοτανικο.
Εκεί έχει πάντα κόσμο πάντως, δε χρειάζεται να το βγάζεις ανακοίνωση γιατί σίγουρα θα βρεις αρκετούς, είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές ψωνιστήρι της Αθήνας.
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Να προσέχετε μόνο γιατί εκεί έχει μια αποθηκη εργοστάσιο και δουλεύουν μέχρι αργά φορτώνει κι ολλας ένα λευκό φορτηγάκι.Παρασκευη βραδυ 30/12,μετα τις 21:00 θα ειμαι στον Βοτανικο.