VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
κανενα απολυτος δεν παιζει σε τετοια περιπτωσηΝα σε ρωτησω εχεις προβλημα να σου φευγουν τα κοπρανα ετσυ ανηκτως που ειναι ο προκτως;
κανενα απολυτος δεν παιζει σε τετοια περιπτωσηΝα σε ρωτησω εχεις προβλημα να σου φευγουν τα κοπρανα ετσυ ανηκτως που ειναι ο προκτως;
Και αυτο πως διαφηλασεται εκτος απο την προσοχη την ωρα της εισβολης του πεους με την χαλαρωση προηγουμενος του πρωκτου;κανενα απολυτος δεν παιζει σε τετοια περιπτωση
Πρέπει να σου μπήκε καλά, ο καινούργιος χρόνος!!Δεν ξέρω ποιοι ήρθαν εχτές στο Χαϊδάρι και ούτε με ενδιαφέρει λατρεύω αυτό το αποτέλεσμακαι αυτό ήταν μόνο με 2 καυλιαρηδες κρίμα γιατί περίμενα και αλλους να με ξεδιψάσουν... Άλλη μέρα πιστεύω να έρθουν περισσότερες που...ς
Κάθε μέρα του μπαίνει δυνατά κι καλά κι το ευχαριστιέται φουλ αυτό μετράειΠρέπει να σου μπήκε καλά, ο καινούργιος χρόνος!!
Πουτσα καυλομενη κρίμα να πάει χαμένηΠρέπει να σου μπήκε καλά, ο καινούργιος χρόνος!!
Αυτό λέω η καλή χρονιά από την αρχή φαίνεται... Έτσι θα τον πάει όλος ο χρόνος. Μαμιωντας!!!Κάθε μέρα του μπαίνει δυνατά κι καλά κι το ευχαριστιέται φουλ αυτό μετράει
Μακάρι να μην προλαβαίνω να κάθομαι σε καρέκλαΑυτό λέω η καλή χρονιά από την αρχή φαίνεται... Έτσι θα τον πάει όλος ο χρόνος. Μαμιωντας!!!
Αγορίνα μου εσύ, έτσι θα σε πάει όλος ο χρόνος...Μακάρι να μην προλαβαίνω να κάθομαι σε καρέκλα
εγω αυτό μπορω να στο κανω μονος μου. που στηνεσαι στο Χαιδαρι να περάσωΔεν ξέρω ποιοι ήρθαν εχτές στο Χαϊδάρι και ούτε με ενδιαφέρει λατρεύω αυτό το αποτέλεσμακαι αυτό ήταν μόνο με 2 καυλιαρηδες κρίμα γιατί περίμενα και αλλους να με ξεδιψάσουν... Άλλη μέρα πιστεύω να έρθουν περισσότερες που...ς
Εάν ενδιαφέρεσαι για δυνατό ξεσκίσμα στη Ξάνθη μπορούμε να τα μιλήσουμε....κανονίζεις χώρο στη Ξάνθη και σε πνογω στα χυσιαΜηπως γνωριζει καποιος μερη για γκει ξανθη κομοτηνη αλεξανδρουπολη;
Πού τη βρισκετε την ορεξη εξω μες στο κρυο
Γεράματα μου φαίνεται...Πού τη βρισκετε την ορεξη εξω μες στο κρυο