ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 312
- Πόντοι
- 26
Ωραια κολοτρυπιδαΒολεύομαι με ότι βρω τι να κάνω!
Ωραια κολοτρυπιδαΒολεύομαι με ότι βρω τι να κάνω!
Είναι ασφαλές να είσαι εκεί με τα πόδια ή μόνο με αυτοκίνητο για να μη γίνει τίποτα;Πολυκάρπου απόψε είχε καμποσα αυτοκίνητα. Πηρα πίπα σε δύο στο αλσάκι
Συνήθως όλοι μπαίνουν στο στενάκι με αυτοκίνητο.Είναι ασφαλές να είσαι εκεί με τα πόδια ή μόνο με αυτοκίνητο για να μη γίνει τίποτα;
Ναι κατάλαβα οπότε με τα πόδια δεν... Κρίμα και ήθελα να δω τι παίζει αλλά μάλλον δεν αξίζει το ρίσκοΣυνήθως όλοι μπαίνουν στο στενάκι με αυτοκίνητο.
κούκλα είσαι… για δώσε λίγο τα φώτα σου αν θέλεις… μιλάμε για το σημείο που παρκάρουν στην είσοδο που έχει κατεβασμένη μια μπάρα… το παιχνίδι γίνεται κάτω χαμηλά μόλις μπούμε η ανεβαίνουμε ψηλά στο βουνό ;;;Συνεχίζω κι απόψε ...έχει κίνηση απόψε. Άφησα και τις πόρτες του αυτοκινήτου ανοιχτές να βλεπουν..
κούκλα είσαι… για δώσε λίγο τα φώτα σου αν θέλεις… μιλάμε για το σημείο που παρκάρουν στην είσοδο που έχει κατεβασμένη μια μπάρα… το παιχνίδι γίνεται κάτω χαμηλά μόλις μπούμε η ανεβαίνουμε ψηλά στο βουνό ;;;
Ψηλά στο βουνό έχει διάφορα σημεία. *Το ότι φοράω string και γαμιέμαι δεν με κάνει να νιώθω απαραίτητα γυναίκα. Παρόλα αυτά επειδή είναι η 1η φορά που τα λέμε, ευχαριστώ για το κουκλα.κούκλα είσαι… για δώσε λίγο τα φώτα σου αν θέλεις… μιλάμε για το σημείο που παρκάρουν στην είσοδο που έχει κατεβασμένη μια μπάρα… το παιχνίδι γίνεται κάτω χαμηλά μόλις μπούμε η ανεβαίνουμε ψηλά στο βουνό ;;;
Πότε θα ξαναπάς;Ψηλά στο βουνό έχει διάφορα σημεία. *Το ότι φοράω string και γαμιέμαι δεν με κάνει να νιώθω απαραίτητα γυναίκα. Παρόλα αυτά επειδή είναι η 1η φορά που τα λέμε, ευχαριστώ για το κουκλα.
Συγνώμη πάντως αν δεν ένιωσες καλά… Κι εγω παθητικά λειτουργώ και ίσως κάποια στιγμή βρεθούμε συγχρόνως στο βουνό…Ψηλά στο βουνό έχει διάφορα σημεία. *Το ότι φοράω string και γαμιέμαι δεν με κάνει να νιώθω απαραίτητα γυναίκα. Παρόλα αυτά επειδή είναι η 1η φορά που τα λέμε, ευχαριστώ για το κουκλα.
Μια χαρά ένιωσα..ούτε προσεβληθεί. Διευκρινησα αυτό που εγώ αντεληφθει διαβάζοντας το κούκλα. Να βρεθούμε ναι αλλά θέλω να ξέρω ποιον θα συναντήσω γιατί με βλέπω να περνω τα βουνά στη κυριολεξία...χαχα παίζει να ανήκω στους ελάχιστους με φωτό μου..Συγνώμη πάντως αν δεν ένιωσες καλά… Κι εγω παθητικά λειτουργώ και ίσως κάποια στιγμή βρεθούμε συγχρόνως στο βουνό…
Ίσως απόψε ..ανάλογα τη διάθεση. Τις 2 τελευταίες νύχτες εκεί ημουν.Πότε θα ξαναπάς;
Αν πας και θες στείλεΊσως απόψε ..ανάλογα τη διάθεση. Τις 2 τελευταίες νύχτες εκεί ημουν.
Δεν στέλνω σε αόρατους τύπους!Αν πας και θες στείλε