καυλα θα σε δω?Πειραιά;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γεια σου. ψηνεις συναντηση χαιδαρι?Καλησπέρα παιδιά
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Αν θες να πηγαίνουμε παρέαΧθες μεσημερι στο Χαιδαρι πανω στα χαλασματα, με ακολουθησε ενας 60ρης απο το βανακι του κ τον περιμενα ετσι να με πηδηξει. Μουσατος ασπρομαλλης.. μακαρι να ειχε κι αλλους μουσατους γαμιαδες να με πηδανε στη σειρα
Συνημμένα
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Το βράδυ είναι πεφτει μάτι και πιπες. Ειδικα πάνω στα σπιτάκια που είναι ερειπωμεναΦίλε έχεις απόλυτο δίκιο μάλλον για καφέ πάνω εκεί πάει χάλασε και το μέρος
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Έχεις δίκιο για το βράδυ το θέμα είναι ότι μαζεύονται πολλοί γύφτοι Ρομά γίνεται χαμός εκεί οπότε καταλαβαίνεις αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο τώρα τελευταία πλακώνει και η ομάδα ΔΙΑΣΤο βράδυ είναι πεφτει μάτι και πιπες. Ειδικα πάνω στα σπιτάκια που είναι ερειπωμενα
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω πετύχει ποτέ Ρομά. Αστυνομία είδα φέτος μόνο το καλοκαίρι που είχε απαγορευτεί η πρόσβαση λόγω των πυρκαγιώνΈχεις δίκιο για το βράδυ το θέμα είναι ότι μαζεύονται πολλοί γύφτοι Ρομά γίνεται χαμός εκεί οπότε καταλαβαίνεις αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο τώρα τελευταία πλακώνει και η ομάδα ΔΙΑΣ
θέλω να μου πάρεις μια πιπαperisteri mikro pouytani na glipsei psoli tora?
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
εγώ πάω χαιδάρι στο δασάκι πίσω από το παρκινγκ αλλά αυτά τα σπιτάκια δεν τα βρίσκω...είναι ψηλά προς τα πάνω ?Το Χαϊδάρι και ο Σκλαβενίτης είναι διαφορετικά σημεία ο Σκλαβενίτης είναι λεωφόρο Καβάλας και το Χαϊδάρι είναι προς Ασπρόπυργο
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Στο βουνό γινεται η φάση γενικώς. Σεξ σε αμάξια και outdoor.
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Είμαι
Απόψε έχει κρύο...οπότε αραζω αυτοκίνητοΣτο βουνό γινεται η φάση γενικώς. Σεξ σε αμάξια και outdoor.
BottomAgori24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2020
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Βραδάκι μετά τι 10 θα είμαι Ζάππειο. Σας περιμένω
Nudist_player40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2022
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
ψηνομαι πολυ. καυλα η τρυπα σου. στειλε μουΚαλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος εδώ και ψάχνω υγιείς τοπ για φάση,είτε έξω είτε αλλού..
καυλα εισαιΌποιος θέλει να πάρει μάτι εδώ είμαι... Χαίδαρι στο βουνό
καυλα θελω να παμε μαζι. ειμαι κοντα . στειλε ποτε θεςΑν θες να πηγαίνουμε παρέα