You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κανεις για να ρουφηξει τι εργαλειο ενος 55αρη καβλωμενου σημερα και αυριο?απο αγια παρασκευη και γυρω περιοχες ακομα καλύτερα
Ζάππειο αρκετός κόσμος απόψε. Οι περισσότεροι περιφέρονταν και ήταν κάποιας ηλικίας. Έναν νεαρό που πέτυχα του λέω τοπ η μποτομ και μου λέει Τοπ ε του λέω άστο, και μου απαντά ε όχι βερς είμαι, δεν πας με βερς? Α καλά λέω... Του λέω για καμία μαλακια εάν θες αλλιώς βρες άλλον.
Δηλαδή τι φάση? Γιατί να μην έλεγε βερς αντί για τοπ από την αρχή ?
Καλημέρα @altop μπορούμε να μιλησουμε prive?Ζάππειο αρκετός κόσμος απόψε. Οι περισσότεροι περιφέρονταν και ήταν κάποιας ηλικίας. Έναν νεαρό που πέτυχα του λέω τοπ η μποτομ και μου λέει Τοπ ε του λέω άστο, και μου απαντά ε όχι βερς είμαι, δεν πας με βερς? Α καλά λέω... Του λέω για καμία μαλακια εάν θες αλλιώς βρες άλλον.
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Σημερα το απογευμα κατα το σουρουπο,θα ειμαι στο Τριτση,στη γνωστη πιατσα απο την εισοδο της οδου Μπιμπιζα,αριστερα στο βαθος....
Δεν με αφήνει ακόμαΚαλημέρα @altop μπορούμε να μιλησουμε prive?
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Κατα τις 12 θα ειμαι στο Τριτση,στη γνωστη πιατσα απο την εισοδο της οδου Μπιμπιζα...
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να έχω βγάλει το κωλαρακι μου έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου μου στο Χαϊδάρι και εσείς να περνάτε να το γαμάτε αλύπητα και να φεύγετε ?
Έχω πάει αρκετές φορές αλλά δύσκολα γίνεται κατι... συνήθως όλοι κάθονται στα αμάξια τουςΘα πάει κανείς τώρα μεσημέρι στο Χαϊδάρι να κάνουμε παιχνίδι?
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Το ξέρω έχει γίνει μαλακια το μέροςΈχω πάει αρκετές φορές αλλά δύσκολα γίνεται κατι... συνήθως όλοι κάθονται στα αμάξια τους
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
στειλε π.μ στον γνωστο πουστη του φορουμ @xenitemenosΚανεις για να ρουφηξει τι εργαλειο ενος 55αρη καβλωμενου σημερα και αυριο?απο αγια παρασκευη και γυρω περιοχες ακομα καλυτερα
Σήμερα και αυριοΠότε μπορείς
Εχθές που είχα πάει είχε λιγοστή αλλά οκτι παιζει με τριτση? εχει κινηση?
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Εγώ πάντως αύριο θα πάω στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης στην παραλία γυμνιστών την άλλη φορά πέρασα υπέροχα και πήγα και στο σπίτι για συνέχεια γιατί δεν βλέπω προκοπή εδώ ....