nasos-91
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εμμανουηλίδης και Σουλτάνη γωνία γίνεται "ότι γίνεται"... Ψιλοπραγματα πάντωςεμμανουηλιδη γίνεται παιχνίδι όχι πολύ κόσμος όμως
Εμμανουηλίδης και Σουλτάνη γωνία γίνεται "ότι γίνεται"... Ψιλοπραγματα πάντωςεμμανουηλιδη γίνεται παιχνίδι όχι πολύ κόσμος όμως
Θέλω μια βοήθεια σε αυτό. Πως κανείς κίνηση?κ γω έχω πάει 2-3 φορές στο πάρκινγκ αλλά όλοι στο αμάξι κ δεν γίνεται παιχνίδι
Θέλω μια βοήθεια σε αυτό. Πως κανείς κίνηση?
κανόνισε να πάμε μαζίΘέλω μια βοήθεια σε αυτό. Πως κανείς κίνηση?
Οκ! Θα το κανονίσουμε!κανόνισε να πάμε μαζί
Τέτοια ώρα και με "καλησπέρα" (μάλλον προς καλημέρα έπρεπε να πας) δύσκολο να απαντήση κάποιος. Εγώ τώρα το είδα, οπότε: γεια σου!Καλησπερααα
Χθες βράδυ πήγα, αργά, είχε κόσμο. Πήρα 2 πίπεςΚανένας για βράδυ Ζάππειο;
Είχε ωραία καβλια ;Χθες βράδυ πήγα, αργά, είχε κόσμο. Πήρα 2 πίπες
ΑμέΕίχε ωραία καβλια ;
...και απαντώ μόνος μου... Πάρκινγκ καρφουρ: δύο Τούρκοι με νταλίκες στο κόσμο τους και δύο οδηγοί λεωφορείου στο κόσμο τους επίσης. Από Ρομά γίνεται της μουρλής. Θα τσεκάρω μάλλον Μαρτ.Πολυκάρπου και πάρκινγκ καρφουρ Αθηνών τέτοιες ώρες έχει τίποτα από φορτηγά γενικά;
Οι γυναίκες Ρομά εκεί κάνουν πιατσα;...και απαντώ μόνος μου... Πάρκινγκ καρφουρ: δύο Τούρκοι με νταλίκες στο κόσμο τους και δύο οδηγοί λεωφορείου στο κόσμο τους επίσης. Από Ρομά γίνεται της μουρλής. Θα τσεκάρω μάλλον Μαρτ.
Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο... Ήταν οικογενειακώς!Οι γυναίκες Ρομά εκεί κάνουν πιατσα;