zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.312
- Πόντοι
- 441
Να μας πάρουν μάτιΜατάκιας φιλε μου?
Να μας πάρουν μάτιΜατάκιας φιλε μου?
Άμα σας αρέσει, μέσα!!! Μόνο πες πού και πότε!!!Να μας πάρουν μάτι
Άμα σας αρέσει ενδιαφέρομαιΝα μας πάρουν μάτι
Πότε θα ξανά πας στο Τρίτση?20:30 αποψε στο παρκο Τριτση, στην εισοδο απο το παρκινγκ της οδου Μπιμπιζα.Μολις μπειτε,αριστερα στο βαθος στα δεντρα θα σας περιμενω.
Ποσά δίνεις ;Καποιος δροσερος μη αρρενωπος να ανακουφίσει εναν μεσήλικα 53αρη?
Τυπισσα γραψτο δημοσια πριν πατε και θα μαζευτουμε οι ματακηδες.Να μας πάρουν μάτι
Καλημέρα. Κάτι έχουμε υπόψιν αλλά για VIP onlyΤυπισσα γραψτο δημοσια πριν πατε και θα μαζευτουμε οι ματακηδες.
Αν κανετε επιλογη τους πιο σκληρους να μ εχεις στα υποψιν τυπισσα.Καλημέρα. Κάτι έχουμε υπόψιν αλλά για VIP only
Θέλουμε να αποφύγουμε τύπους εθισμένος στην κόκα κόλαΑν κανετε επιλογη τους πιο σκληρους να μ εχεις στα υποψιν τυπισσα.
Μεσημεράκι με τέτοια ζέστη είναι κομμάτι δύσκολο. Δοκίμασε πρωινή ώρα η σούρουποΒόλτα πριν λίγο στο Τρίτση δεν υπήρχε ψυχή
έτυχε να περνάω και είπα να δοκιμασωΜεσημεράκι με τέτοια ζέστη είναι κομμάτι δύσκολο. Δοκίμασε πρωινή ώρα η σούρουπο
Και καλά έκανες !!!έτυχε να περνάω και είπα να δοκιμασω
Αύριο πάλι !!Θα παει κανεις σήμερα? Πηγα προχθές και αδειασα σε ωραιο τυπακι. Ειχε και εναν θειο που κοιταζε μονο και τον επαιζε
μενω κοντα..στειλε για ματι.αργαμισι ωρεςΘέλουμε να αποφύγουμε τύπους εθισμένος στην κόκα κόλα
Εγω μεσημερακι συνηθως μετα τις 3τι ωρες πηγαινετε στο τριτση? που σας βρισκω?