Tonia Patidou
Cross
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Ενδιαφέρων μακάρι να γίνει πιάτσα , θα περάσω αύριο γύρο στις 10:30 που είναι ο δρόμος μου να δω αν θα παίζει τίποταΠολυ καλη πιατσα παιζει φασεις με αμαξια σχεδον καθε βραδυ μετα τις 11 Λ. Αθηνων πισω απο Σκλαβενιτη απεναντι απ το Χρηματιστηριο. Στο δρομο διπλα στο παρκο ειναι σκοτεινα κ εχω πιπωσει εξω απ το αμαξι. Στα γυρω στενα εκει ολη νυχτα παιζουν φασεις με αυτοκινητα
Θα περασω κι εγω. Ισως μετα τις 11..Ενδιαφέρων μακάρι να γίνει πιάτσα , θα περάσω αύριο γύρο στις 10:30 που είναι ο δρόμος μου να δω αν θα παίζει τίποτα
καλησπέρα...απο προθυμία αλλο τίποταυπαρχει καποιος προθυμος να ξεκαυλωσει εναν ωριμο 50ρη κωλομπαρα αποψς χολαργο και περιξ?αν ναι στειλτε π μ για εξωτερικη συναντηση
για πεςκαλησπέρα...απο προθυμία αλλο τίποτα
Δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα προσωπικο, είναι καινούργιο το προφίλγια πες
Άτακτα αγοριαοποτε πεσ καπου να βρεθουμε
Καλησπέρα, που ακριβως είναι προσδιορησε για εμας τους πρωτάρηδεςΤελεια η πιατσα στο Χαιδαρι!!! Σαν πολυχωρος ειναι. Μπορεις να πιπωσεις κ να γαμηθεις πισω απο θαμνους, δεντρα, τοιχους, εγκαταλελημενα κτιρια ή ανοιχτά στα χωραφια να κοιτανε ολοι
Αν εχεις κέφι όποτεοντως ισχυει boys??????????
αμα Γουστάρεις παρεα ειδοποίησε πριν …thanks alex θα δοκιμασω
στειλε μηνυμα alex εγω βορεια μενωΑν εχεις κέφι όποτε
αμα Γουστάρεις παρεα ειδοποίησε πριν …
Λοιπον φιλε πηγα 3-4 φορες αυτο το μηνα, με το που σκοτεινιαζει μαζευεται κοσμος, και καθημερινες και σουκου, φασεις ειδα λιγες να γινονται, ισως γιατι εχουν κουρεψει τη βλαστηση γυρω γυρω αρκετα. Παντως γινεται παιχνιδι.Γεια σε όλους! Ξέρετε τι γίνεται στο ιστορικό Ζάππειο; Υπάρχει κίνηση; Τώρα με την πεζοδρόμηση, χάθηκαν και οι εύκολες θέσεις στάθμευσης...