You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε...Μια βοήθεια...Που θα βρω μαύρους μπρατσωμενους που να πηγαίνουν με λεφτά χωρίς να κινδυνεύω...Μαύρους σαν και αυτούς που βλέπουμε σε τσόντες ψάχνω αλλά δυστυχώς το πεδίο Άρεως δεν έχει τέτοιους ..Ξέρει κανείς που??
NelinhaCROSS
Cross
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2017
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω τώρα εγώ... γαμάνε και cross σε καμιά πιάτσα;
Αν είναι να ξέρω να δοκιμάσω!
Αν είναι να ξέρω να δοκιμάσω!
mannoss666
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
mannoss666
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημερα. Ψαχνω παρεα
PoustraCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2018
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
....και γενικα φορτηγατζηδες απο Αθηνα σε καποιο μερος που αραζουν και μπορουμε να παμε εμεις που θελουμε να τους.... προσφερουμε παρεα, υπαρχουν???Κανένας φορτηγατζής να ταξιδεύει για Ηράκλειο με Μινωικές την εβδομάδα μετά το Πάσχα; ας στείλει μήνυμα...!
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Ταξιδευει κανεις,αυριο βραδυ,4/5, απο Πειραια για Χανια;
Αν ταξιδευει καποιος ενεργητικος,να στειλει μηνυμα να περασουμε καλα.
Αν ταξιδευει καποιος ενεργητικος,να στειλει μηνυμα να περασουμε καλα.
Τελευταία τροποποίηση:
Tzeni cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2021
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Η καβαντζα στο Δαφνί τι λέει βρε παιδιά
Μάριος/Μαράκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Παιδιά όποιος ξέρει περισσότερα για Πικπα ας γράψει - περασα αλλά δεν ξέρω τι παίζει ήταν κ ένας μεγάλος σκέτη καύλα γυμνός αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να προσεγγίσω! χαχ
Όποιος ξέρει ας γράψει...
Όποιος ξέρει ας γράψει...
trixy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2015
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
στην πλατεια καλλιθεας εχω ει να γινεται καμια φορα φαση στις τουαλετες..στο παρκο εκει εχει κ πολλους ηλικιωμενους αλλα δυστυχως μεχρι τωρα αραζουν κ παιζουν ταβλι..δεν βλεπω να ψαχνεται καποιος απο αυτους..αν εχει καποιος αλλος εμπειριες ας γραψει..επισης ωραια πιατσα θα ηταν εκει στο δρομοκαιτειο πιο πανω στο παρκινγκ
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Στο παρκινγκ στο Χαιδαρι χθες βραδυ,ειχε καποια ατομα,οχι πολλα ομως.Εκανα πολυ καλη φαση με εναν
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Παρκο Τριτση πριν απο λιγο,ειχε μονο 2 ατομα.
Ξελαφρωσα τον εναν
Ξελαφρωσα τον εναν
Πραγματικά έχεις δίκιο. Έχω πάει και γίνεται καλό παιχνίδι. Αύριο πάλι εκείΔυνατή πιάτσα θα βρείτε και στο πάρκο Τρίτση
Η πιάτσα βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου Τρίτση από την οδό Μπίμπιζα δίπλα στο πάρκινγκ.
Οι φάσεις γίνονται αριστερά από την είσοδο μέσα στα δέντρα ενώ οι γνωριμίες γίνονται και στα παγκάκια που βρίσκονται στην είσοδο στον κεντρικό δρόμο.
PoustraCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2018
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Τι ωρες παιζουνε οι φασεις ξερουμε?Πραγματικά έχεις δίκιο. Έχω πάει και γίνεται καλό παιχνίδι. Αύριο πάλι εκεί
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Χαιδαρι σημερα,στο γνωστο παρκινγκ,αρκετος κοσμος.
Με πηραν 5-6 ατομα
Με πηραν 5-6 ατομα
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Αποψε,μετα τις 21:00, θα ειμαι στο γνωστο παρκινγκ στο Χαιδαρι,στα σκαλοπατια.Οσοι θελετε,ελατε να σας ανακουφισω
εγω παντως χτες βραδυ πηγα να βρω καπιον προθυμο να αδειασω καυλες ημερων και δεν υπηρχε ψυχη οποιος ενδιαφερεται ας στειλει π μ για συναντησηΠραγματικά έχεις δίκιο. Έχω πάει και γίνεται καλό παιχνίδι. Αύριο πάλι εκεί