You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάριος/Μαράκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
πωπωωωωω...Χαλαρώστε ρε παιδιά 170€
Μάριος/Μαράκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
δεν, οχι δυστυχωςκαλησπερα σε ολους, καποια στιγμη την προηγουμενη εβδομαδα απογευμα 18,00-19,00 βρεθηκα σε ασχετη φαση στην λεωφ κυπρου στην ανω γλυφαδα ακριβως μετα το δημοτικο κολομβητηριο στο παρκο..και ειχε 2 ηλικιωμενους που ο ενας ηταν αραχτος στο αμαξι του κ ο αλλος καθοταν εξω σε ενα παγκακι..δεν μπορουσα να κατσω πολυ κ να παρατηρησω αν παιζει οντως φαση..μηπως γνωριζει κανενας απο εκει αν παιζει κανα παιχνιδι? ευχαριστω
Μάριος/Μαράκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ωραια μορφη το νεο σαητ ...
Ενας φίλος μου είπε για Δαφνί σιγουράκι. Ξέρει κανείς τπτ περισσότερο;
Όσο για Πικπα Βουλας μπορω να πω με σιγουριά πως οχι τελικα. :-(
Για άλλα πάρκα να ενημερώνετε όποιος θέλει, μν χάνεστε
Καλησπέρα,Ωραια μορφη το νεο σαητ ...
ΠΙΚΠΑ Βούλας απογευματάκι κάτι γίνεται βάθος πισω (προς ακρα αιξωνη που λεει στους χάρτες). Ίσως όχι παντα αλλα ζεσταίνει ο καιρός σιγά σιγά.
Αλσος Ιλισιων επίσης γίνεται ελαφρύ παιχνίδι κάποια βραδια( 7 με 9 προς το παρον αν και τωρα που μεγαλωσε η μερα το βλέπω να τελειωνει). (είσοδο απο την μικρη είσοδο στην ουλωφ παλμε - δεξιά στα δέντρα μέχρι αριστερα της εισόδου που ειναι πιο σκοτεινά)
Μάριος/Μαράκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2020
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ stevebtm!!! Πικπα θα ξαναπροσπαθησω... και θα ενημερωσω...
Στο χαρτη υπαρχει επισης και τοποθεσια "Παραλια Γυμνιστων" εκει!
(δν τα καταφερα να σου στειλω pm) φιλιά σε ολους
Στο χαρτη υπαρχει επισης και τοποθεσια "Παραλια Γυμνιστων" εκει!
(δν τα καταφερα να σου στειλω pm) φιλιά σε ολους
Τελευταία τροποποίηση:
JohnParthenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω στο άλσος, αλλά νομίζω πάνε αρκετοί για τρέξιμο εκεί και φοβάμαι.Καλησπέρα,
ΠΙΚΠΑ Βούλας απογευματάκι κάτι γίνεται βάθος πισω (προς ακρα αιξωνη που λεει στους χάρτες). Ίσως όχι παντα αλλα ζεσταίνει ο καιρός σιγά σιγά.
Αλσος Ιλισιων επίσης γίνεται ελαφρύ παιχνίδι κάποια βραδια( 7 με 9 προς το παρον αν και τωρα που μεγαλωσε η μερα το βλέπω να τελειωνει). (είσοδο απο την μικρη είσοδο στην ουλωφ παλμε - δεξιά στα δέντρα μέχρι αριστερα της εισόδου που ειναι πιο σκοτεινά)
bi-omorfos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δυνατή πιάτσα θα βρείτε και στο πάρκο Τρίτση
Η πιάτσα βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου Τρίτση από την οδό Μπίμπιζα δίπλα στο πάρκινγκ.
Οι φάσεις γίνονται αριστερά από την είσοδο μέσα στα δέντρα ενώ οι γνωριμίες γίνονται και στα παγκάκια που βρίσκονται στην είσοδο στον κεντρικό δρόμο.
Η πιάτσα βρίσκεται στην είσοδο του πάρκου Τρίτση από την οδό Μπίμπιζα δίπλα στο πάρκινγκ.
Οι φάσεις γίνονται αριστερά από την είσοδο μέσα στα δέντρα ενώ οι γνωριμίες γίνονται και στα παγκάκια που βρίσκονται στην είσοδο στον κεντρικό δρόμο.
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Η πιατσα στο παρκινγκ της λεωφορου Καβαλας στο Δαφνι,καλα κρατει.Κυριακη,4 το απογευμα,πολλα αυτοκινητα και κοσμος που ψαχνοταν.Μεχρι τις 6 που εκατσα,εκανα καλες ομαδικες φασεις
Πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα στις δημόσιες τουαλέτες γίνεται χαμός από μεσήλικες που ψάχνονται. Πήγα την πρώτη φορά και με το που μπήκα μέσα είδα 6 άτομα να τραβάνε μαλακία. Ξαναπέρασα άλλες 2-3 φορές και είχε κόσμο.
Όσον αφορά το άλσος ιλισίων, γίνεται παιχνίδι κυρίως όταν πέσει ο ήλιος, προς την αριστερή μεριά όπως μπαίνεις από ούλωφ πάλμε. Ωστόσο, δεν βρίσκεις φάση συχνά.
Ξέρετε τίποτα για Σταύρος Νιάρχος; Επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει που είναι το σποτάκι στο Δαφνί και αν μπορώ να πάω χωρίς αμάξι για μπανιστήρι;
Όσον αφορά το άλσος ιλισίων, γίνεται παιχνίδι κυρίως όταν πέσει ο ήλιος, προς την αριστερή μεριά όπως μπαίνεις από ούλωφ πάλμε. Ωστόσο, δεν βρίσκεις φάση συχνά.
Ξέρετε τίποτα για Σταύρος Νιάρχος; Επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει που είναι το σποτάκι στο Δαφνί και αν μπορώ να πάω χωρίς αμάξι για μπανιστήρι;
ΜΗΤΣΟΣ(3)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν το ήξερα αυτό για Δαβάκη και μένω και δίπλα.. Το σποτάκι στο Δαφνί είναι πάνω στην Λεωφόρο Καβάλας, στο ρεύμα προς Αθήνα, περνάς τη διασταύρωση για Σχιστό και είναι το 1ο πάρκιγκ που θα συναντήσεις.. Με συγκοινωνία δεν ξέρω πως πας αν και σίγουρα θα βολεύει κάποιο απο τα λεωφορεία που πάνε Ελευσίνα..Πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα στις δημόσιες τουαλέτες γίνεται χαμός από μεσήλικες που ψάχνονται. Πήγα την πρώτη φορά και με το που μπήκα μέσα είδα 6 άτομα να τραβάνε μαλακία. Ξαναπέρασα άλλες 2-3 φορές και είχε κόσμο.
Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι Αγία Φωτεινή είδες όλα αυτά?? Εγώ που πήγα τις γνωστές τρελες κουτσομπολες του Ζαππείου είδα που πάνε για κουτσομπολιο και χαλαστρες εκεί, γέρους και χαζές πέρα δώθε...Επίσης, πέρασα χθες από Αγία Φωτεινή (η εκκλησία απέναντι από ζάππειο, στην Καλλιρόης) και είχε αρκετό κόσμο. είδα αρκετά τσιμπουκώματα και ένα γατήσι ενός πιτσιρικά από 2 τύπους
Τι ώρες πάνε στο πάρκο του Αγ Σπυρίδωνα? Γιατί μια φορά βράδυ που πέρασα άσχετοι καθοντουσαν και πακιστανοιΣημερα που βρέθηκα Πειραιά, πέρασα Αλιπεδου και πλέον δεν έχει τίποτα απολύτως. Όλοι έχουν μεταφερθεί στο παρκάκι που είναι δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα.
Επίσης επειδή έλειπα αρκετό διάστημα από Αθήνα μου είπαν ότι Πολυκαρπου έχουν βάλει προβολείς με κάμερες στο γνωστο στενάκι
Θα περάσω να δω τι παίζει
Δεν έχει πουθενά σχετικά μέρη από αυτήν την περιοχή...Μόνο κατόπιν συνεννόησης μπορεί να πάνε κάποιοι λόγω έλλειψης χώρου στα βουνά που έχει κοντά στο Νεκροταφείο της Αργυρούπολης.δεν, οχι δυστυχως
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Επιστροφη πριν λιγο απο παρκο Τριτση.Στην γνωστη εισοδο της οδου Μπιμπιζα.Ειχε 5-6 ατομα.Με 2 εκανα πολυ καλο παιχνιδι
Pathitikos-27
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Ιερά οδός, δίπλα στο Δρομοκαιτειο υπάρχει ένα πάρκιν . Παρκαρετε ελευθερα.
Στην ακρη του πάρκιν όπως το κοιτάμε δεξια, ειναι λυγισμένα τα κάγκελα και μπαίνουμε στον ελαιώνα...
Δεν ειναι πολυ γνωστη πιατσα.Να τη διαδωσουμε.Γινεται παιχνιδι καποιες φορες.
Στην ακρη του πάρκιν όπως το κοιτάμε δεξια, ειναι λυγισμένα τα κάγκελα και μπαίνουμε στον ελαιώνα...
Δεν ειναι πολυ γνωστη πιατσα.Να τη διαδωσουμε.Γινεται παιχνιδι καποιες φορες.
ναι, δεν εγινε το σκηνικο κατω απο την γεφυρα. εκει περα ειχε τον κλασσικο κοσμο. Τον πιτσιρικα τον πηδηξανε ευθεια και δεξια απο την εκκλησια, αναμεσα απο κατι θαμνους. οριακα με εβλεπε ο κοσμος απο το πεζοδρομιο οσο τραβουσα μαλακια.Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι Αγία Φωτεινή είδες όλα αυτά?? Εγώ που πήγα τις γνωστές τρελες κουτσομπολες του Ζαππείου είδα που πάνε για κουτσομπολιο και χαλαστρες εκεί, γέρους και χαζές πέρα δώθε...
Επισης, προς παραλια (γλυφαδα κτλπ) εχει πουθενα καμια καλη παραλια, σποτακι που να ειναι προσβασιμο με λεωφορειο;