Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Καμοια πιάτσα δημόσια στην γλυφαδα για νέους..
Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα και πέριξ, βολεύονται στα Γ λιμανάκια στην καντίνα πριν το island! Έχει νέο κόσμο μετά τις 19:00
Καμοια πιάτσα δημόσια στην γλυφαδα για νέους..
ναι εσενα περιμεναν να πηδηξουν ολοι εκειΗ πιατσα στην Πευκων,καθετη στην Πολυκαρπου καλα κρατει.Παρασκευη βραδυ,κατα τις 23:30 ημουν εκει.Καμια 15αρια αμαξια παρκαρισμενα και ερχοντουσαν και αλλα.Μεχρι τις 1:30 που εκατσα,πηρα πολυ κοσμο,πιπα κωλο,παρτουζες, bukkake. Οποιος ενδιαφετεται να βρεθουμε για outdoor ή σε σπιτι,να μου στειλει με πμ τον αριθμο του.Εγω δεν μπορω να στειλω ακομη.
στην αλιπεδου που γινεται το παιχνιδι που λετε?πανω στην γεφυρα?
στο παρκακι απεναντι απο αγια τριαδα χτες το βραδυ ερημια
Αποψε το βραδυ,μετα τις 01:30,θα μαι στο parking στο χαιδαρι.Στο δασακι
Τύπε θα έχεις ολονυχτία στο πάρκινγκ στο δασάκι???
θα πας τελικά Χαϊδάρι;Αποψε το βραδυ,μετα τις 01:30,θα μαι στο parking στο χαιδαρι.Στο δασακι
σιγα ρε ανωμαλιαρη μας καυλωσεςΠαρασκευη βραδυ αργα μετα τις 2, αν ψηνεται κανεις να παμε Λ. Αθηνων (Καβαλας) πισω απο Σκλαβενιτη για φαση στο αμαξι μου να τον ρουφηξω και μετα μπουρδελοτσαρκα να βρουμε κανεναν ψωλαρα για τριο, να μου στειλει pm να κανονισουμε... εγω θα ειμαι εκει.
απο ψαρεματα του κεντρου ειχαν μεγαλη εμπειρια ο σεργιανοπουλος ο κουμανταρεας και πολυ αλλοι αγνωστοι που διαβαζεις κατα καιρους κατι παπαδες ας πουμεΧθες βραδυ παλι στην Πολυκαρπου,αρκετος κοσμος,πηρα 4-5 ατομα fuck2 2on1...Περασμα νωριτερα απο πλατεια Αμερικη και στα γυρω στενα.Πολλοι μαυροι σε παρεες.Ακουσα,οτι οσοι μενουν εξω μεχρι αργα,μπορεις να τους "ψαρεψεις" σχετικα ευκολα,καθως ψαχνουν αρκετοι για φαση.Εγω δεν εκανα καποια κινηση.Εχει κανεις εμπειρια απο αυτους;Εχει "παιξει" ποτε κανεις εκει;
ολοι στην αθηνα τον παθητικο27 ψαχνουν για να γαμησουνΕπίτιμο δημότη στο τέλος θα σε κάνουν στην Πολυκαρπου pathitikos 27!
Οκ έχει κόσμο Παρασκευή και ΣουΚου το καταλάβαμε
Παρασκευη βραδυ αργα μετα τις 2, αν ψηνεται κανεις να παμε Λ. Αθηνων (Καβαλας) πισω απο Σκλαβενιτη για φαση στο αμαξι μου να τον ρουφηξω και μετα μπουρδελοτσαρκα να βρουμε κανεναν ψωλαρα για τριο, να μου στειλει pm να κανονισουμε... εγω θα ειμαι εκει.
Καλησπέρα ξερει κανεις που μπορω να παω ωστε να βρω εναν μαυρο Αφρικανό γαμια ;