Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 26
Ποια παραλια προτινετε για str8 ζευγαρι;
κωστάκι cross μπορεί να παει εκεί ή δεν κολλάει?Χθες έκανα την δύσκολη κατάβαση προς τα γ'λιμανάκια βουλιαγμένης γύρω στις 17:30 :S :S .Έκατσα στα δεξιά βραχάκια όπου εκείνη την ώρα υπήρχαν ένα ζευγάρι γκέι,μια παρεά με 3 γκέι φίλους κι ένας ξέμπαρκος τύπος αλλοδαπός,μάλλον αλβανός. Άπλωσα την πετσέτα μου και χάζεψα τον απέναντι βράχο όπου έπαιζαν αρκετές γκέι παρέες και μια μοναχική ξανθιά μιλφάρα με βυζάρες και πιασίματα.Αφού έριξα την βουτιά μου άραξα στον βράχο και έπαιζα διακριτικά των ψωλή μου βλέποντας το ξανθό μιλφ. Δεν παρατήρησα κάποιο παιχνίδι ανάμεσα στους γκέι.Γύρω στις 19:30 κατέβηκε στον αριστερό βράχο ζευγάρι με 35αρα μελαχροινή και 40αρη τυπά.Ο τύπος βούτηξε γυμνός ενώ η τύπισσα δεν έβγαλε ούτε καν το σουτιέν .Φάνηκε σίγουρα πρωτάρα και άσχετη με γυμνισμό και φάσεις. Αποχώρησαν γύρω στις 20:30 χωρίς την παραμικρή επαφή.Μετά από λίγο έφυγα κι εγώ αφού είχα βαρεθεί . Στο πάρκινγκ ήταν παρκαρισμένη νταλίκα με τούρκικες πινακίδες όλη αυτήν την ώρα,μάλλον για δροσερές καταστάσεις .
ευχαριστώ ΓιώργοΔεν θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη παραλία είναι αποκλειστικά για γκει, αλλά για γυμνιστές ναι. Τουλάχιστον όχι αν δεν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα, οπότε Μαρινάκι μην μασάς αν γουστάρεις πας!
:-*Marina_cross Κι εγώ πέρσι που είχε έρθει μια φίλη cross από εξωτερικό στα Λιμανάκια πηγαιναμε και δεν υπήρχε θέμα!!
Πας κανονικότατα
ισχυει εγω πετυχα ενα ξανθο πριν καμια βδομαδα περιπου
τώρα μπορεί να πετύχεις και μελαχρινόισχυει εγω πετυχα ενα ξανθο πριν καμια βδομαδα περιπου
Κινετα πάω κι εγώ..στο "δεντρο" ή στο sun πας?Άμα είμαι τυχερός ναι, αύριο λέω να πάω μετά την δουλειά που σχολαω νωρίς και μετά ίσως και Σάββατο. Από Δευτέρα που έχω άδεια Κινέττα
στο ξενοδοχείο sun πάωΚινετα πάω κι εγώ..στο "δεντρο" ή στο sun πας?
κωστάκι cross μπορεί να παει εκεί ή δεν κολλάει?
ποιός είναι ο καυλιάρης ο κώστας?Μαρινα κρος εσείς οι κροςντρεσσερς παντού κολλάτε,οπότε να πας άνετα.Πάρε όμως μαζί σου και τον καυλιάρη κώστα,το έχει τεράστια ανάγκη.
Μαρινα κρος εσείς οι κροςντρεσσερς παντού κολλάτε,οπότε να πας άνετα.Πάρε όμως μαζί σου και τον καυλιάρη κώστα,το έχει τεράστια ανάγκη.