You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
και εχω εξοχικο στη κινετα τοσα χρονια και δν ειχα ιδεα ! αντε να ρθει το καλοκαιρι τωρα!
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
πηγα μια βολτα προχτες και σμρ απο κει..απο περιεργεια να δου πως ειναι,κατεβηκα απο το αμαξι και πηγα περπατωντας,φυσικα δεν ηταν κανεις εκει αλλα γυρνωντας ηταν 2 τυποι απο το ξενοδοχειο μαλλον οι οποιοι με κοιταγαν περιεργα..τι θελει αυτος εδω θα λεγανε! τελος παντων οταν ανοιξει ο καιρος θα ριξουμε καμια βουτια!
masseurathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Τέρμα αριστερά από το Sun λες; Παίζει να έκανα γυμνισμό εκεί πριν 15 χρόνια. Και πέρυσι το καλοκαίρι, καθημερινή που στις ξαπλώστρες γινόταν πανηγύρι, στα βότσαλα τέρμα είμασταν ήσυχα. Και δε μιλάω για gays or lesbians. Μιλάμε καθαρά για γυμνιστές.
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τέρμα αριστερά από το Sun λες; Παίζει να έκανα γυμνισμό εκεί πριν 15 χρόνια. Και πέρυσι το καλοκαίρι, καθημερινή που στις ξαπλώστρες γινόταν πανηγύρι, στα βότσαλα τέρμα είμασταν ήσυχα. Και δε μιλάω για gays or lesbians. Μιλάμε καθαρά για γυμνιστές.
ναι εκει κοντα στα βραχια που λενε..δεν ξερω δεν εχω παει καλοκαιρι απλα διαβαζω οτι προκειται για γκει παραλια κυριως
masseurathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ναι εκει κοντα στα βραχια που λενε..δεν ξερω δεν εχω παει καλοκαιρι απλα διαβαζω οτι προκειται για γκει παραλια κυριως
Ίσως είναι διακαείς πόθοι να γίνει παραλία για gay, πηγαίνω ΠΟΛΛΑ χρόνια και μόνος και με πρώην κοπέλες μου και έχω πετύχει straight κόσμο άπειρες φορές.
Τώρα, αν κάποιος είχε πάει κάποια καθημερινή και πέτυχε κωλομπαράδες και τον γ@μησαν, δε σημαίνει ότι γίνεται κάθε μέρα όλη μέρα. Και επειδή το περασμένο καλοκαίρι, τις καθημερινές πήγαινα κυρίως Κινέττα και Αγίους, μπορώ να σου πω πως επι το πλείστον είχε γυναικοπαρέες για γυμνισμό. Και όχι απαραίτητα λεσβίες.
ithinkblue
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
οκ ακομα καλυτερα..υπαρχει και στοτς αγιους δλδ αντιστοιχη παραλια?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Kυριακάτικο πέρασμα από την δροσερή παραλία στο Μαύρο Λιθάρι,όπου υπήρχαν αρκετά δροσερά ζευγάρια νεαρής ηλικίας .Άραξα στον τελευταίο κολπίσκο μαζί με μια γεματούλα φίλη μου η οποία γράφει τις πορνοεμπειρίες της σε έταιρο σάιτ .Τα βγάλαμε όλα και μπήκαμε στο νερό,όπου παρατηρήσαμε έναν μύστη ακριβώς μπροστά μας να πιρφορίζει το καυλί του και να μας προκαλεί για παιχνίδι.Η φίλη μου όσες φορές τον κοιτάξε αυτός τόσο πιο έντονα τον πιρφόριζε για πάρτη της .Τελικά βγήκαμε από το νερό και ξαπλώσαμε λίγο παραδίπλα αλλά ο ντροπαλός μύστης που πιρφόριζε για την φίλη μου δεν πλησίασε :S :S.Ήμουν αρκετά καυλωμένος και είχα ανάγκη ένα ακα λαρυγγωτό τσιμπούκι στο οποίο ειδικεύεται η συνοδός μου.Πήγαμε λίγο πιο πέρα πίσω από κάποια βράχια,δίπλα ακριβώς από δροσερό μεσήλικα και δέχτηκα ένα πολύ βαθύ και υγρό τσιμπούκι,αδειάζοντας στο στοματάκι της δικιάς μου ,ενώ ο δροσερός τύπος απαξιώσε εντελώς το σκηνικό και συνέχισε να διαβάζει την εφημερίδα του .Δυστυχώς υπήρχαν μόνο άλλες 2 γυναίκες στην αρχή της παραλίας και αυτές φορούσαν μαγιώ .Κρίμα γιατί η καυλιάρα μου ήταν φτιαγμένη για λεσβιακά
Επισκέπτης
καμιά νέα ανταπόκριση?
girisa molis tora apo tin paralia gimniston meta to mauro lythari eixe polu kosmo den ginotan polu paixnidi omos to mono asximo oti itan para polu ntimenoi den to brisko oraio na kanoun boltes oi idioi giro giro mono gia na paroun mati
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
girisa molis tora apo tin paralia gimniston meta to mauro lythari eixe polu kosmo den ginotan polu paixnidi omos to mono asximo oti itan para polu ntimenoi den to brisko oraio na kanoun boltes oi idioi giro giro mono gia na paroun mati
Μύστη σου προτείνω να αρχίσεις να πηγαίνεις Κινέτα,είναι πιο καλή φάση ;) ,διάβασε τι έχω γράψει και στο θρεντ
pou akrigos einai;Μύστη σου προτείνω να αρχίσεις να πηγαίνεις Κινέτα,είναι πιο καλή φάση ;) ,διάβασε τι έχω γράψει και στο θρεντ
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
παιδια μπορει καπιος να με βοηθησει πως θα παω στα λιμανακια και ποια ειναι τα σωστα?
Τύπε εκεί που θες να πας είναι τα β'λιμανάκια.Θα περάσεις τα πρώτα λιμανάκια που είναι το καφέ-μπαρ και γίνεται χαμός από κάγκουρες με πάπιες και αμέσως μετά την μεγάλη δεξιά στροφή θα μπεις στο παρκινγκ.Αράζεις εκεί το όχημα και πέρνεις το μονοπάτι που κατεβαίνει προς τα κάτω.Να είσαι προετοιμασμένος γιατί είναι πολύ κακοτράχαλο και θα σε ζορίσει ειδικά την πρώτη φορά.Μετά από κανα 20λεπτο περπάτημα θα φτάσεις στα βράχια όπου είναι όλοι γυμνοί.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Κωστακη σε ειχα για αντρακλα και μας προεκυψες πουλαδα.
Ανέκαθεν μου άρεσαν οι δροσερές καταστάσεις λιλα.Και η δικιά μου έχει ανάγκη τέτοιες καλτ φάσεις
Xontroylhs_Kaylakos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς τι ώρες παίζει συνήθως ο πολύς κόσμος; Μετά τις 5 το απόγευμα, γίνεται τίποτα;