Λάθος nickname έβαλες τύπε.Θέλει κανείς να παμε 48;; μήνυμα προσωπικο ηλικία μέχρι 36
Anixtikolotripida έπρεπε να βάλεις.
Λάθος nickname έβαλες τύπε.Θέλει κανείς να παμε 48;; μήνυμα προσωπικο ηλικία μέχρι 36
Mωρή καριόλα γιατί λες ψέμματα;Βάλε ένα printscreen απο πμ που σου έστειλα εγω ρε ανάρχιδο καθήκι.Που είδες και φωτό μου,εκείνη που δεν έχω είδες;Ρe dude33 με έχεις ζαλισει με προσωπικα μηνυματα να βγούμε μαζί έλεος είδα φωτογράφια σου και τρόμαξα γριά και άσχημη λογικα και χωρίς. Ευγένεια κάτι καλό έχεις ;
Tι φωτό να δείξω εγώ ρε μαλακισμένο;Απο κάτι που δεν σου έστειλα;Εχεις πάρει όλα τα θεματα στην σειρά και γράφεις μπας και βρεις κανέναν να σε γαμίσει.Πουστάρα.Σου είπα ,anixtikolotripida έπρεπε να διαλέξεις για nickname,αγάμητο πουστάκι.Δείξε στο κόσμο φωτο. Σου δεν θα πςσω στο επίπεδο σου.... Και θα καταλάβουν που γράφεις παντου σχόλια κουτσομπολα κακιασμενη γριά αδερφη σε πηραμε χαμπάρι.
Πραγματικα ομως!Tι φωτό να δείξω εγώ ρε μαλακισμένο;Απο κάτι που δεν σου έστειλα;Εχεις πάρει όλα τα θεματα στην σειρά και γράφεις μπας και βρεις κανέναν να σε γαμίσει.Πουστάρα.Σου είπα ,anixtikolotripida έπρεπε να διαλέξεις για nickname,αγάμητο πουστάκι.
Αγιο Προκόπιο και κάτω έχει ενδιαφέρον , είχα κανει γυμνισμό , ισως αργά το απόγευμα να αλλάζει μορφή ανάλογα της παρέας σου.. [ή ότι βρεις τελος παντων]Υπάρχει στην Νάξο παραλίες που να γίνεται παιχνίδι ;θα είμαι 2-3 μέρες εκεί διακοπές .
Στο Φαληράκι μετά στην παραλια Μαντωματα είχα πετύχει αρκετές φάσεις στο τέλος της παραλίας μετά το οργανωμένο κομμάτι.Στη Ρόδο σε ποια παραλία παίζει φάση;
Καλημέρα φίλε αν και καθυστερημένα το Καλο Άμπελι στη Σέριφο είναι παραλία γυμνιστών.Στη Σέριφο παίζει καμιά παραλία για γυμνισμό κτλ;
Ευχαριστώ! Θα το έχω υπόψη μου για τη επόμενη φορά που θα πάω.Καλημέρα φίλε αν και καθυστερημένα το Καλο Άμπελι στη Σέριφο είναι παραλία γυμνιστών.