JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.993
- Πόντοι
- 1.056
Α ρε ΒΥΖΑΡΕΣ
![]()
![]()
![]()
τι κορμι εχει η κοπελα! πολυ ωραιο προσωπο και βυζαρες!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Α ρε ΒΥΖΑΡΕΣ
![]()
![]()
![]()
ακραιο. εμενα ολο κατι μαλακισμενες που δεν παιρνουν γιατι φοβουνται την υγεια τους η να παχυνουν μου τυχαινουν.Δινει και συμβουλές για χάπι αντισύλληψης το καριολακι επειδή παίρνει και αυτη.... Ολα μέσα τα παίρνει , χάπι και άγιος ο θεός ...
Έτσι τον κλειδώνουν τον γκόμενο αυτέςακραιο. εμενα ολο κατι μαλακισμενες που δεν παιρνουν γιατι φοβουνται την υγεια τους η να παχυνουν μου τυχαινουν.![]()
Μεγάλη άνοδο για την τύπισσα , από μέτρ που είχε γκόμενο πήγε σε τραγουδιστή.. αυτό ήθελε , να ανεβαίνειμας την εφαγε ο μαστορας την γκομενα λενε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2-3 ακομα και μετα θα καταληξει σε μεναΜεγάλη άνοδο για την τύπισσα , από μέτρ που είχε γκόμενο πήγε σε τραγουδιστή.. αυτό ήθελε , να ανεβαίνει
Μάλλον για Μπάρο θα πάει όπως λέει ο προηγούμενος τύπος2-3 ακομα και μετα θα καταληξει σε μενα
Σοβαρά τώρα;μας την εφαγε ο μαστορας την γκομενα λενε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε καθε διασημος φορτωνει φουλ. εδω πηδαει ο αγαπη μονο. ειναι αυτονοητο αυτοΣοβαρά τώρα;
Πάντως, από όσο μπορώ να θυμηθώ, ο συγκεκριμένος έχει γαμήσει άλφα ποιότητος "κομμάτια". Όλες κορμάρες.
καταλαβατε τι χανω δηλαδη...αντι να γινομουν διασημος, καθομαι και μαλακιζομαι με ολους εσας εδω μεσα....Σοβαρά τώρα;
Πάντως, από όσο μπορώ να θυμηθώ, ο συγκεκριμένος έχει γαμήσει άλφα ποιότητος "κομμάτια". Όλες κορμάρες.
καλα εδω μιλαμε για την πιο αστεια σχεση στην ελληνικη σοουμπιζ...ουτε να μου τον δει πλεον η πατσαβουρα...την περασε και ενα μανικι ο σφαχτης της καρυδας ο σπαλ και ολα οκ για τον μαλακοανθιμο...Άφησες και την Ιρένε να στη φάει ο ζουμπάς ο Άνθιμος.
Αδικαιολόγητος τύπε.
καταλαβατε τι χανω δηλαδη...αντι να γινομουν διασημος, καθομαι και μαλακιζομαι με ολους εσας εδω μεσα....
![]()
![]()
![]()
![]()
ε καλα εννοειται αυτο...ο θρυλος πανω απο ολα!!!!!Σε φάγανε τα οπαδικά εσένα. Ειχες φόντα αλλά χαλάλι, ένας είναι ο θρύλος.
ε καλα εννοειται αυτο...ο θρυλος πανω απο ολα!!!!!
γλιτωσα ομως και την κωλοτρυπιδα μου ναπουμε με ολους τους μπουστηδες εκει στην σοουμπιζ....![]()
με τον αντισθενη τον σημαιοφορο ολων των gay pride τι περιμενες να βρεις εδω μεσα...Έχει και δω δροσερά αγόρια, μην επαναπαύεσαι.