JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Α ρε ΒΥΖΑΡΕΣ
τι κορμι εχει η κοπελα! πολυ ωραιο προσωπο και βυζαρες!
Α ρε ΒΥΖΑΡΕΣ
ακραιο. εμενα ολο κατι μαλακισμενες που δεν παιρνουν γιατι φοβουνται την υγεια τους η να παχυνουν μου τυχαινουν. Θαχει χορτασει να ριχνει κρεμπιεδες αυτος που την πηδαει.Δινει και συμβουλές για χάπι αντισύλληψης το καριολακι επειδή παίρνει και αυτη.... Ολα μέσα τα παίρνει , χάπι και άγιος ο θεός ...
Έτσι τον κλειδώνουν τον γκόμενο αυτέςακραιο. εμενα ολο κατι μαλακισμενες που δεν παιρνουν γιατι φοβουνται την υγεια τους η να παχυνουν μου τυχαινουν.
Μεγάλη άνοδο για την τύπισσα , από μέτρ που είχε γκόμενο πήγε σε τραγουδιστή.. αυτό ήθελε , να ανεβαίνειμας την εφαγε ο μαστορας την γκομενα λενε....
2-3 ακομα και μετα θα καταληξει σε μεναΜεγάλη άνοδο για την τύπισσα , από μέτρ που είχε γκόμενο πήγε σε τραγουδιστή.. αυτό ήθελε , να ανεβαίνει
Μάλλον για Μπάρο θα πάει όπως λέει ο προηγούμενος τύπος2-3 ακομα και μετα θα καταληξει σε μενα
Σοβαρά τώρα;μας την εφαγε ο μαστορας την γκομενα λενε....
τυπε καθε διασημος φορτωνει φουλ. εδω πηδαει ο αγαπη μονο. ειναι αυτονοητο αυτο.Σοβαρά τώρα;
Πάντως, από όσο μπορώ να θυμηθώ, ο συγκεκριμένος έχει γαμήσει άλφα ποιότητος "κομμάτια". Όλες κορμάρες.
καταλαβατε τι χανω δηλαδη...αντι να γινομουν διασημος, καθομαι και μαλακιζομαι με ολους εσας εδω μεσα....Σοβαρά τώρα;
Πάντως, από όσο μπορώ να θυμηθώ, ο συγκεκριμένος έχει γαμήσει άλφα ποιότητος "κομμάτια". Όλες κορμάρες.
καλα εδω μιλαμε για την πιο αστεια σχεση στην ελληνικη σοουμπιζ...ουτε να μου τον δει πλεον η πατσαβουρα...την περασε και ενα μανικι ο σφαχτης της καρυδας ο σπαλ και ολα οκ για τον μαλακοανθιμο...Άφησες και την Ιρένε να στη φάει ο ζουμπάς ο Άνθιμος.
Αδικαιολόγητος τύπε.
καταλαβατε τι χανω δηλαδη...αντι να γινομουν διασημος, καθομαι και μαλακιζομαι με ολους εσας εδω μεσα....
ε καλα εννοειται αυτο...ο θρυλος πανω απο ολα!!!!!Σε φάγανε τα οπαδικά εσένα. Ειχες φόντα αλλά χαλάλι, ένας είναι ο θρύλος.
ε καλα εννοειται αυτο...ο θρυλος πανω απο ολα!!!!!
γλιτωσα ομως και την κωλοτρυπιδα μου ναπουμε με ολους τους μπουστηδες εκει στην σοουμπιζ....
με τον αντισθενη τον σημαιοφορο ολων των gay pride τι περιμενες να βρεις εδω μεσα...Έχει και δω δροσερά αγόρια, μην επαναπαύεσαι.