Νέα

Garage & Psychedelic Rock!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.652
Καλά μακάρι να ήταν έτσι οι γιαγιάδες! Χαχαχα
Μπορεί να έχουν κλείσει κιόλας γιατί κι εγώ μετά τον Covid δεν πολυβγαίνω βράδυ. Πιστεύω όμως οι ορίτζιναλ ροκάδες θα τη βρουν την άκρη τους και θα τη ξανανεβάσουν την κατάστα. Μένω συντονισμένη κι εγώ στο thread!
?

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.652
1968, Canada-Vancouver
διασκευή Procol Harum, η οποία κατά τη γγνώμη μου είναι πιο καλή από το original

Βάζεις απίστευτα κομμάτια.. μπράβο για επιλογές σου.. "τα χαζεύω" κάθε φορά !!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.652
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου :-)
Την αλήθεια λέω!! Και λόγω μισής αγγλικής καταγωγής, έχω αδυναμία στην αγγλική μουσική σκηνή!Και την τιμάς ιδιαίτερα !Εγώ ευχαριστώ γι αυτά που βάζεις τα όμορφα!

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.319
Πόντοι
3.786
Την αλήθεια λέω!! Και λόγω μισής αγγλικής καταγωγής, έχω αδυναμία στην αγγλική μουσική σκηνή!Και την τιμάς ιδιαίτερα !Εγώ ευχαριστώ γι αυτά που βάζεις τα όμορφα!
Joanna έλα Θεσσαλονίκη,να μιλήσουμε και για post punk και για τα ωραία της ζωής στο Λονδίνο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.319
Πόντοι
3.786
Αχ μη με ξεσηκώνεις!!!τρέχοντας τα ερχόμουν αν μπορούσα!!
Όποτε μπορέσεις,ψήσου,έστω Σ/Κ.Θα περάσεις και ωραία στην πόλη.Και εμείς μαζί σου βέβαια.Αρκεί να το έχεις ανακοινώσει στο νήμα μας,για να υπάρξει ανταπόκριση και να αξίζει τον κόπο για σένα

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.652
Όποτε μπορέσεις,ψήσου,έστω Σ/Κ.Θα περάσεις και ωραία στην πόλη.Και εμείς μαζί σου βέβαια.Αρκεί να το έχεις ανακοινώσει στο νήμα μας,για να υπάρξει ανταπόκριση και να αξίζει τον κόπο για σένα
???????

Paupalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
589
Πόντοι
310
Ελα ρε @Thundercat κάνε τα κονέ σου γιατί βλέπω το προφίλ της κυρίας απο Αθήνα και δεν χαρίζεται στα πάρτυ με ούζα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.319
Πόντοι
3.786
Ελα ρε @Thundercat κάνε τα κονέ σου γιατί βλέπω το προφίλ της κυρίας απο Αθήνα και δεν χαρίζεται στα πάρτυ με ούζα
Αυτό είδα κι εγώ.Παίζει ρόλο ότι η @Sexyjoanna είναι και Ελληνίδα και Αγγλίδα,εκρηκτικός συνδυασμός.Χαμός θα γίνει αν έρθει στην πόλη.Πιστεύω θα έρθει κάποια στιγμή,θα περάσει και αυτή ωραία μαζί μας

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.652
Αχ προχθές ήμουν με 5 παιδιά!! Αλλά να μη σπαμαρουμε εδώ, ελάτε σε μένα να τα πουμε αυτα όποτε θέλετε!???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom