Νέα

Γαντια Μποξ Ολυμπιαδας 2004 συλλεκτικα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τα γαντια ειναι σφραγισμενα καινουρια και γραφουνε Athens 2004 και εχουν και χρυση επιγραφη της ολυμπιαδας.τα χρησιμοποιησαν ολοι οι αθλητες που πηραν μερος στην ολυμπιαδα στην Αθηνα το 2004.τιμη 1000 ευρω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:2funny: :2funny: το γαμησες λιγο στην τιμη

με 70-100 βρισκεις καλα γαντια επαγγελματικα απο δερμα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η τιμη δεν βγηκε τυχαια ρωτησα παρα πολλους προπονητες και πυγμαχους κ μου ειπαν οτι εκει παιζει.Τα γαντια αυτα δεν τα πουλαγανε σε μαγαζια ειναι μοναδικο κομματι και ειναι σφραγισμενα.Δλδ ποια ειναι η τιμη για εσας που προφανως δεν γνωριζετε και απο το ειδος τιποτα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επιτελους τα γάντια μποξ που εψαχνα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα γάντια είναι για δεξιόχειρα ή για αριστερόχειρα??

Επισκέπτης
Σε λάθος timing βγήκες να πουλήσεις τέτοιο προϊόν.
Πάντως "πέρνα" καμιά βόλτα από θέμα με τσαμπουκάδες,ίσως τα θέλει κάποιος εκεί  :2funny:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: το γαμησες λιγο στην τιμη

με 70-100 βρισκεις καλα γαντια επαγγελματικα απο δερμα

ρε φιλε τι βλακειες λες και εγω να σου φερω γαντια εβερλαστ τσαμπα τι μου συγκρινεις σου λεω ηταν ειδικα κομματια για την ολυμπιαδα μονο και δεν ξαναγινεται στην Αθηνα.δες κ φωτος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η τιμη δεν βγηκε τυχαια ρωτησα παρα πολλους προπονητες και πυγμαχους κ μου ειπαν οτι εκει παιζει.Τα γαντια αυτα δεν τα πουλαγανε σε μαγαζια ειναι μοναδικο κομματι και ειναι σφραγισμενα.Δλδ ποια ειναι η τιμη για εσας που προφανως δεν γνωριζετε και απο το ειδος τιποτα?
και εσυ ρε εβαλες αγγελια σε ενα σαιτ τελειως ασχετο με κατι τοσο εξειδικευμενο...
απο δω ακρη δε βρισκεις..οι γνωστοι μαλακες ηδη εσπευσαν να σχολιασουν..
σε καμια σχολη μποξ/γυμναστηριο θα χεις περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις αγοραστη..
μην τρως τσαμπα το χρονο σου εδω..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στο λεω ξανα επαγγελματικα γαντια απο δερμα κανουν 70-100 ευρω [και πολλα λεω],σαν αυτα που εχουν στους αγωνες!! ΠΟΣΟ καλυτερα να ειναι τα γαντια που πουλας εσυ? Μαλλον ολοι σου ειπανε πως μπορει να βρεις και κανενα μαλακα να δωσει τοσα  :2funny: :2funny:

Χωρις πλακα τωρα θα ρωτησω αυριο στη σχολη.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι το καταλαβα δεν ξανασχολουμαι ο καθενας γραφει το μακρυ του κ το κοντο του κ καποιοι κοροιδευουνε κιολας.Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα ας μου στειλει πμ.ευχαριστω.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φίλε μην πιάνεσαι κορόιδο... μόνο 1000?  :uglystupid:
Είναι κρίμα να πάνε χαμένα τόσο φτηνά, βάλτα σε δημοπρασία σε κάποιο οίκο του εξωτερικού με τιμή εκκίνησης 1.000.000 :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ναι το καταλαβα δεν ξανασχολουμαι ο καθενας γραφει το μακρυ του κ το κοντο του κ καποιοι κοροιδευουνε κιολας.Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα ας μου στειλει πμ.ευχαριστω.
Άδειασε τα πμ σου γιατί θα φρακάρουν! :2funny:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Στο λεω ξανα επαγγελματικα γαντια απο δερμα κανουν 70-100 ευρω [και πολλα λεω],σαν αυτα που εχουν στους αγωνες!! ΠΟΣΟ καλυτερα να ειναι τα γαντια που πουλας εσυ? Μαλλον ολοι σου ειπανε πως μπορει να βρεις και κανενα μαλακα να δωσει τοσα  :2funny: :2funny:

Χωρις πλακα τωρα θα ρωτησω αυριο στη σχολη.

ρε φιλαρακο μαλλον δεν καταλαβαινεις.τα ιδια γαντια ειναι  αυτα τα επαγγελματικα που λες εσυ με το καλυτερο δερμα πανω με τα γαντια που σου πουλαω εγω που γραφουν Athens 2004 πανω και απο πισω εχουν χρυσο το σημα της ολυμπιαδας??και αμα δεις αγωνες στο you tube τα φορανε οι πυγμαχοι που παιξανε τοτε.τα γαντια ειναι για συλλεκτες.δεν ειναι για εναν κοινο που θελει να βαραει ενα σακο στο μπαλκονι του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε φιλαρακο μαλλον δεν καταλαβαινεις.τα ιδια γαντια ειναι  αυτα τα επαγγελματικα που λες εσυ με το καλυτερο δερμα πανω με τα γαντια που σου πουλαω εγω που γραφουν Athens 2004 πανω και απο πισω εχουν χρυσο το σημα της ολυμπιαδας??και αμα δεις αγωνες στο you tube τα φορανε οι πυγμαχοι που παιξανε τοτε.τα γαντια ειναι για συλλεκτες.δεν ειναι για εναν κοινο που θελει να βαραει ενα σακο στο μπαλκονι του.

Σωστα το ειπες. Συλλεκτες γαντιων.
Εδω τα παιδια ειναι συλλεκτες μουνιων.. που παααααααααας ρε αδελφακι μου... :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σωστα το ειπες. Συλλεκτες γαντιων.
Εδω τα παιδια ειναι συλλεκτες μουνιων.. που παααααααααας ρε αδελφακι μου... :grin:
Μηπως τοτε να μπεις εσυ σε δημοπρασια? Δινω 15 ευρω  :boobies: ...............................

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ρε φιλε τι βλακειες λες και εγω να σου φερω γαντια εβερλαστ τσαμπα τι μου συγκρινεις σου λεω ηταν ειδικα κομματια για την ολυμπιαδα μονο και δεν ξαναγινεται στην Αθηνα.δες κ φωτος

Καλύτερα να μην κάναμες ποτε τους ολυμπιακούς ( :jerking:) αγώνες

ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom