Νέα

Γάμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω παντως επειδη εχω υπαρξη θυμα της "χοντρης τρισμεγιστης ανυπερβλητης τσουτσουνας που χαριζει ξεσκιστικο σεξ" αλλα συνοδευει εναν ξενερωτο αντρα αντεξα ενα μηνα....το σεξ περναει πρωτα απο τον εγκεφαλο (για μενα τουλαχιστον)
αρα καλο σεξ=εξυπνος χιουμοριστας ατακαδορος αντρας....γιατι ολα αυτα φτιαχνουν την ατμοσφαιρα πριν το καλο σεξ.....βεβαια και να τα εχεις ολα αυτα και μαπα σεξ ουτε και αυτο λεει....χαχαχαχαχαχα

το πορτοφολι παντως το βαζω σε τριτη-τεταρτη μοιρα....πρωτα χιουμορ μετα  καλο σεξ μετα εμφανιση και μετα ολα τα αλλα....

Αρα νιτσα συμφωνουμε οτι η χοντρη ψωλη και ο καλος γαμιας γενικα ειναι απο τα πρωτα κριτιρια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σωστος παντως σιγουρα και η χοντρη ψωλη αποτελει πολυ σημαντικο κριτιριο για τις γυναικες και ας μην θελουν να το παραδεκτουν!Εχω δει ζευγαρια φιλικα να χωριζουν επειδη η γυναικα βρηκε εναν με μεγαλυτερο πουλι και την γαμουσε καλα!

και ξαναπαμε στο αιωνιο ερωτημα.....τερατωδης τσουτσουνα=καλο γαμησι? το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο?

Επισκέπτης
και ξαναπαμε στο αιωνιο ερωτημα.....τερατωδης τσουτσουνα=καλο γαμησι? το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο?

Γιατι ρε νιτσα?Οσο πιο "τερατωδες" τσουτσουνα εχει ο αλλος τοσο πιο καλο γαμησι δεν βγαινει 8ες δεν θες?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αρα νιτσα συμφωνουμε οτι η χοντρη ψωλη και ο καλος γαμιας γενικα ειναι απο τα πρωτα κριτιρια

Δε νομιζω οτι το αρνηθηκε ποτε κανεις αυτο.....η χονρτη ψωλη ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο αν και εγω τουλαχιστον τις προτιμω :2funny:
φυσικα και ειναι βασικο κριτηριο το αν ειναι καλο το σεξ.....δεν πα να ειναι ο αλλος συνδυασμος μπαμπινιωτη-ζουραρι-monty python ο αλλος...αν στο σεξ δεν τι να τον κανω? και τουμπαλιν......

γενικως γιατι τρωτε τετοια φρικη και κολλημα? οπως ειπα πριν ολα ειναι αλληλενδετα και τιποτα δεν ισχυει απο μονο του.....ουτε το σεξ, ουτε τα πουλια σας, ουτε το χιουμορ ουτε τα φραγκα ουτε η ομορφια....

Επισκέπτης
Εγω παντως επειδη εχω υπαρξη θυμα της "χοντρης τρισμεγιστης ανυπερβλητης τσουτσουνας που χαριζει ξεσκιστικο σεξ" αλλα συνοδευει εναν ξενερωτο αντρα αντεξα ενα μηνα....το σεξ περναει πρωτα απο τον εγκεφαλο (για μενα τουλαχιστον)
αρα καλο σεξ=εξυπνος χιουμοριστας ατακαδορος αντρας....γιατι ολα αυτα φτιαχνουν την ατμοσφαιρα πριν το καλο σεξ.....βεβαια και να τα εχεις ολα αυτα και μαπα σεξ ουτε και αυτο λεει....χαχαχαχαχαχα

το πορτοφολι παντως το βαζω σε τριτη-τεταρτη μοιρα....πρωτα χιουμορ μετα  καλο σεξ μετα εμφανιση και μετα ολα τα αλλα....

να συστηθώ : Iσμαήλ Σφακιανάκης

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οχι whitey εισαι λαθος....!!!πρωτα κοιτανε το πορτοφολι πλεον και μετα το αλλο που ειπες...!!!

[size=12pt]
δωσε τους πορτοφολακι και παρε το μουνι τους
[/size]
....εεε και παρτους την ψυχη τους ηθελα να πω...

Αυτό, το παίρνεις και χωρί πορτοφολάκι :rockon:Με πορτοφόλα, παίρνεις πακέτο και τη...μαμά τους :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι ρε νιτσα?Οσο πιο "τερατωδες" τσουτσουνα εχει ο αλλος τοσο πιο καλο γαμησι δεν βγαινει 8ες δεν θες?

χρυσε μου αν ειναι να μου σακατεψει τον τραχηλο ο αλλος οχι ευχαριστω θα προτιμησω το δαχτυλο.....ε μααααααα......τετοιες απαντησεις θετε μου φαινεται :P

δηλαδη να αρχισω να ανοιγω θρεντ και εγω που να αφορουν στο στηθος μου?? (ειδες πολεμιστα ετσι????) και να αρχισω τα κομπλεξικα για το αν ειναι αρκετα μεγαλο, αρκετα στητο, αρκετα ετσι αρκετα γιουβετσι?
η μηπως καλυτερα θρεντ για τα χειλη μου? και να αναρωτιεμαι αν η περιμετρος-διαμετρος-ακτινα της στοματικης μου κοιλοτητας ειναι αρκετη για να χωρεσει το τερατωδες παλαμαρι? ή να συζηταμε για το "ουπς...χτυπησε δοντακι? και τωρα τι? 10 λυσεις στη στιγμη"

ημαρτον :P

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλύτερα να ανεβάσετε και να κρίνουμε εμείς. Να κάνετε και κάτι χρήσιμο στη κοινωνία

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
τεσπα...η χοντρες ψωλες οντως ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο...πλεον οι πιο πολλες ειστε ανοιχτες σαν καμιναδες οποτε αντε να βρειτε καποια που να σας ικανοποιει..!!!

παντως ολα στην ζωη ειναι τυχερα...τιποτα παραπανω...

λενε πως "πετυχημενος αντρας ειναι αυτος που βγαζει παραπανω απο αυτα που μπορει να ξοδεψει η γυναικα του" και "πετυχημενη γυναικα αυτη που μπορει να  βρει τετοιον αντρα"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε υπαρχει και το χερι αμα πεσεις σε σαμπρελα.......Εκτος αν και αυτο μερικοι το χουν γυναικειο ντελικατο και αδουλευτο και προβληματιζονται πλεον ΚΑΙ για το μεγεθος του σωστου χεριου οποτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι τραβατε και σεις οι χορευτριες....χαχαχαχα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εμ, στο είπα σε άλλο thread να με αποκαλείς 'φιλενάδα' αλλά εσύ εκεί, να επιμένεις ότι είμαι αγοράκι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποτε θα παμε να κανουμε νυχια μανι-πενι?

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
με ποσους εχετε γαμηθεί μουνιτσα κ μπαιτ;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.