Νέα

Γάμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
τι να πουμε φιλτατε?
αν θα την βρισκαμε με την αγοραπωλησια του εαυτου μας? :rolleyes:

aims... αφου εχεις ολα τα καλα... εμενα τι να με κανεις? :P κοριτσιααααααααα ο aims...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε τι θες απαντηση πολεμιστα?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Μην μου το χαλάς τώρα που έστρωσε..εγώ για κελεπούρι περνιέμαι.. :grin:

Ελα εντατσει τωρα τσωπα τσωπα  :grin:
Μη μου στεναχωριεσαι μονο και μου χαλασεις ακομα περισσοτερο και τι θα κανω μετα εγω η δυστυχη :'(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όχι, αν θα έκανες γάμο με βασικό κριτήριο το χρήμα.

Αυτο ειναι μια τεραστια κουβεντα με πολλα κριτηρια....ειναι σα να σε ρωτησω εγω αν θα παντρευοσουν μια γυναικα μονο επειδη ειναι ομορφη....η πρωτη ενστικτωδης απαντηση σου (οπως και η δικη μου) μαλλον θα ειναι "οχι"...αν κατσεις και δεις τους διαφορετικους παραγοντες ομως θα δεις οτι οι απαντησεις μπορει να ποικιλλουν....τι εννοουμε ομορφη και τι εννοουμε πλουσιος....ολα ειναι σχετικα και αλληλενδετα στις σχεσεις....

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο ειναι μια τεραστια κουβεντα με πολλα κριτηρια....ειναι σα να σε ρωτησω εγω αν θα παντρευοσουν μια γυναικα μονο επειδη ειναι ομορφη....η πρωτη ενστικτωδης απαντηση σου (οπως και η δικη μου) μαλλον θα ειναι "οχι"...αν κατσεις και δεις τους διαφορετικους παραγοντες ομως θα δεις οτι οι απαντησεις μπορει να ποικιλλουν....τι εννοουμε ομορφη και τι εννοουμε πλουσιος....ολα ειναι σχετικα και αλληλενδετα στις σχεσεις....

Ετσι ;)

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
πόσα θες;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
σου απανταω ευθαρσως κ χωρις φοβο κ παθος πως... οχι! θα εκανα μονο στην περιπτωση που δεν θα ειχα αλλη λυση κ θα βρισκομουν σε κατασταση εξαθλιωσης κ θα ηταν η μονη επιλογη.
πραγμα το οποιο ελπιζω να μη μου τυχει ποτε
το θεωρω τεραστια δυστυχια να εισαι με καποιον μονο κ μονο επειδη εχει λεφτα κ σε εξασφαλιζει, ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Α, δεν θα μου ξεφύγεται έτσι! Η ερώτηση έχει σχέση με την αγγελία-μύνημα της αμερικανίδας. Βρίσκεις περίπτωση 40αρη investment banker με ετήσιο εισόδημα 500Κ μίνιμουμ. Τον παντρεύεσαι ή όχι?

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
σου απανταω ευθαρσως κ χωρις φοβο κ παθος πως... οχι! θα εκανα μονο στην περιπτωση που δεν θα ειχα αλλη λυση κ θα βρισκομουν σε κατασταση εξαθλιωσης κ θα ηταν η μονη επιλογη.
πραγμα το οποιο ελπιζω να μη μου τυχει ποτε
το θεωρω τεραστια δυστυχια να εισαι με καποιον μονο κ μονο επειδη εχει λεφτα κ σε εξασφαλιζει, ειτε σε σχεση ειτε σε γαμο
αν ηταν πλούσιος και όμορφος και τον αγαπούσες θα δεχόσουν να γαμαει αλλες ενω ησασταν παντρεμένοι;
μουνίτσα περιμένω απαντήσεις,για τι ποσό μιλας;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
πολεμιστη εγω ελπιζω να σε καλυψα χαχαχα

εημς.. οχι!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Α, δεν θα μου ξεφύγεται έτσι! Η ερώτηση έχει σχέση με την αγγελία-μύνημα της αμερικανίδας. Βρίσκεις περίπτωση 40αρη investment banker με ετήσιο εισόδημα 500Κ μίνιμουμ. Τον παντρεύεσαι ή όχι?
Βρε παλικάρι,
investment banker με ετήσιο εισόδημα 500Κ , μίνιμουμ κίολας. Πως το βλέπεις δεν θα κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο?
Αν δεν κάνει πρέπει να τον απολύσει η τράπεζα και να μην ξαναβρεί δουλειά αλλού παρά μόνο ως επιστάτης.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Μην μπλέκεις το πρόβλημα με έξτρα παραμέτρους. Άσε να δούμε τι θα απαντήσουν. Δες το ως τεστ ειλικρίνιας.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και μηδένα πριν του τέλους μακάριζε ;) από ρητά

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
κ ποτε μη λες ποτε... κ μιλαμε με τα μυαλα που εχουμε τωρα... αμα σε 10 χρονια αλλαξουμε ποιος ξερει.. ισως η παπαπετρος :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom