Νέα

Γάμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α, δεν θα μου ξεφύγεται έτσι! Η ερώτηση έχει σχέση με την αγγελία-μύνημα της αμερικανίδας. Βρίσκεις περίπτωση 40αρη investment banker με ετήσιο εισόδημα 500Κ μίνιμουμ. Τον παντρεύεσαι ή όχι?

πολεμιστη το συγκεκριμενο ποστ δε με εκφραζει καθολου οποτε δεν εχω τι να σου απαντησω....θεωρω οσους ασχολουνται με οικονομικα και λοιπα επαγγελματα που περιλαμβανουν τελιτσες (π.χ. P.R. H.R. MBA κτλ κτλ κτλ) απιστευτα βαρετους οποτε το πρωτο σκελος της αποριας που εχει η μανταμ με αφηνει αδιαφορη.....προτιμω ατομα με διαφορετικες φυσεις και χωρις να εχω καμια διαθεση αρνητικη απλως θεωρω οσους ασχολουνται με τραπεζες, χρηματιστηρια, μετοχες, ακινητα απιστευτα βαρετους....και εγω εναν αντρα που με κανει να βαριεμαι δεν τον θελω :)

οσον αφορα το οικονομικο σκελος....νομιζω οτι ενας ανθρωπος οταν βγαζει αυτα που χρειαζεται για να ζει οπως αυτος θεωρει "καλα" τοτε ολα βαινουν καλως....το καλα βεβαια ειναι σχετικο για τον καθενα και προφανως για τη συγκεκριμενη κοπελα το "καλα" απαιτει πανω απο 500.000 δολλαρια το χρονο...εγω δεν εχω συνηθισει ετσι ουτε εχω καποια παραλογη απαιτηση (εκτος απο το ps3 :2funny: ) και συν τοις αλλοις θεωρω τραγικο να με συντηρει ενας αντρας....

προσεξε ομως........μου αρεσει ο αντρας να ειναι πανω απο μενα......να εχει πιο πολυ κυρος, να ειναι πιο δυναμικος ,να βγαζει πιο πολλα, να κανει καλυτερη δουλεια, να ξερει περισσοτερα πραγματα, να μου μαθαινει πραγματα (π.χ. τρελλαινομαι για αντρες που ξερουν για μουσικη, σινεμα, κρασια κτλ) να εχει εξυπνο χιουμορ και γενικως να μπορω να τον θαυμαζω :) αυτο δεν απαιτει 500.000 δολλαρια τον χρονο......ε ελπιζω να σε καλυψα :2funny:

ψεμματα δε θα πω......αν μου τυχει ενας αντρας που να τα συνδυαζει αυτα ΟΛΑ μαζι δε θα πω και οχι....χαχαχαχαχαχα

και για να μην παρεξηγουμαι....επειδη ειμαι ρομαντικη αλλα οχι ηλιθια....και εναν αντρα που δεν εχει στον ηλιο μοιρα επισης (εφοσον μιλαμε για γαμο) δεν θα τον προτιμουσα....

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
κ ποτε μη λες ποτε... κ μιλαμε με τα μυαλα που εχουμε τωρα... αμα σε 10 χρονια αλλαξουμε ποιος ξερει.. ισως η παπαπετρος :P

Είσαι σίγουρη ότι αλλάζουν τα μυαλά? Μπορεί να αλλάζει το αποτέλεσμα του υπολογισμού. Π.χ. αν είσαι 20 έχεις το περιθώριο να 'σκεφτείς' πιο 'ρομαντικά' το θέμα. Στα 25 κουβαλόντας το ίδιο μυαλό μπορεί ο 40αρης του παραδείγματος να σου φαίνεται πολύ ελκυστική περίπτωση και στα 30 πάλι κουβαλώντας το ίδιο μυαλό να τον κυνηγάς με το ρόπαλο για να παντρευτείται.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αν ηταν πλούσιος και όμορφος και τον αγαπούσες θα δεχόσουν να γαμαει αλλες ενω ησασταν παντρεμένοι;
μουνίτσα περιμένω απαντήσεις,για τι ποσό μιλας;

Αυτο με το ποσο δεν το πιασα σορρυ :(

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
κ ποτε μη λες ποτε... κ μιλαμε με τα μυαλα που εχουμε τωρα... αμα σε 10 χρονια αλλαξουμε ποιος ξερει.. ισως η παπαπετρος :P

ή Παπαδάκος. Ή απλά με γκρίζους κροτάφους και μενεξεδί χαρτονομίσματα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Ωχ, μουνίτσα έχω κάποια επαγγελματικά χαρακτηριστικά που αντιπαθείς.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αγαπητε πολεμιστα...
εγω πιστευω πως οσο κ αν ειμαι τα ιδια μυαλα θα εχω αλλα δεν μπορω να στο υπογραψω διοτι δεν ειμαι μελλοντολογος... παντως εξ οσων θυμαμαι τον εαυτο μου παντα προτιμουσα να ειμαι μονη κ στην ησυχια μου παρα με καποιον που θα ειχε λεφτα κ θα μου προσφερε υλικα αγαθα αλλα δεν θα τον γουσταρα (κ αυτο δεν εχει να κανει μονο μ εμφανιση αυτο ειναι σουπερ υποκειμενικο κριτηριο)
ουτε στη σκεψη δεν το αντεχω δλδ... μου φαινεται τρελλη καταπιεση κ δυστυχια.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά δεν είπαμε ότι ο άνθρωπος θα είναι άξεστος, θα σου είναι βάρος στην πλάτη και θα αμολάει τζούφιες σε δημόσιο χώρο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα εγω βγαζω τα σωψυχα μου και το μονο που εχεις να σχολιασεις ειναι οτι "εχω καποια επαγγελματικα χαρακτηριστικα που αντιπαθεις"??????? :2funny:

υ.γ. δεν εισαι ο μονος....εχω την εντυπωση οτι ειναι πολλοι εδω μεσα που τα εχουν......χεχεχεχε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εχετε μια ταση να ασχολειστε με τα ακραια φαινομενα...

εννοειται παντως πως αμα καποιος ειχε ολα οσα εγω κοιταω πανω σε καποιον κ ειχε κ λεφτα δεν θα του λεγα να πας να τα πεταξεις αχαχαχαχα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλα εγω βγαζω τα σωψυχα μου και το μονο που εχεις να σχολιασεις ειναι οτι "εχω καποια επαγγελματικα χαρακτηριστικα που αντιπαθεις"??????? :2funny:

υ.γ. δεν εισαι ο μονος....εχω την εντυπωση οτι ειναι πολλοι εδω μεσα που τα εχουν......χεχεχεχε

:2funny: Έλα βρε χαζούλη που μούτρωσες. Αφού ξέρεις ότι σε συμπαθούμε όλοι εδώ μέσα.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
εχετε μια ταση να ασχολειστε με τα ακραια φαινομενα...

εννοειται παντως πως αμα καποιος ειχε ολα οσα εγω κοιταω πανω σε καποιον κ ειχε κ λεφτα δεν θα του λεγα να πας να τα πεταξεις αχαχαχαχα

Α όχι! Δεν θα το κάνεις τόσο εύκολο το δίλημμα. Είναι συμπαθητικός χωρίς να παίρνει το BiteMeIaMfresH ISO.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε πολεμιστη εισαι φραγκατο μπαζο και ψαχνεις γκομενα μηπως? :2funny:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Οι αναγκαιότητες αλλάζουν με την ηλικία. Αυτό συμβαίνει σε όλους.
Ένα μοντέλο θα πανττευτεί κάποιον πολύ ευκατάστατο, σε μικρή ηλικία. Αργότερα και με την αύξηση του προυπολογισμού καλλυντικών... θα πάρει ευκατάστατο, λέμε τώρα

Επισκέπτης
Ελα mounitsa και bite μην δουλευομαστε εδω μεσα.Τι θελετε ολες οι γυναικες?Εναν αντρα εμφανισιμο αλλα το πιο σημαντικο να την εχει μεγαλη η χοντρη και στο κρεβατι να σας ξεσκιζει και να γουσταρετε το γαμησι μαζι του.Ε μετα ερχονται και τα οικονομικα να εχει καποιο καλο αμαξι κτλ.Και στο τελευταιο να μπορει να ειναι και νοικοκυρης.Αν βεβαια πληρει τα κριτιρια της μεγαλης ψωλης και του καλου κρεβατιου τοτε το παραβλεπεται και αυτο.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
οχι whitey εισαι λαθος....!!!πρωτα κοιτανε το πορτοφολι πλεον και μετα το αλλο που ειπες...!!!

εξαλλου το μακρυ και χοντρο που λες το βρισκουν και απο αλλου...δεν δυσκολευοντε πλεον  οι γκομενες...

δωσε τους πορτοφολακι και παρε το μουνι τους....εεε και παρτους την ψυχη τους ηθελα να πω...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
πωωωωω πωωωωωωωωωωωωωωωωω πολεμιστα
ελεος?

μα νομιζω δεν θα μπορουσα να ειμαι πιο κατατοπιστικη σ αυτα που λεω..

μου αρεσουν 3-4-5-6 πραγματα πανω σε καποιον... αν δεν τα χει δεν παει να ναι κ ωνασης? δεν με νοιαζει
δεν εχω την αναγκη να μπλεξω με κανενα πλουσιο αμα δεν πληροι τα κριτηρια που θετω εγω (κοιτα αυτα της νιτσας μοιαζουν με τα δικα μου κ θα καταλαβεις)
αν ηταν θα το ειχα κανει πιστεψε με

αυτα στην ηλικια των 25... οταν φτασω 35 κ να γουσταρω τ ακριβως αντιθετα δεν νομιζω ο φραγκατος 40αρης να κοιταξει εμενα αλλα την 20-25χρονη του μελλοντος... :P

Επισκέπτης
οχι whitey εισαι λαθος....!!!πρωτα κοιτανε το πορτοφολι πλεον και μετα το αλλο που ειπες...!!!

εξαλλου το μακρυ και χοντρο που λες το βρισκουν και απο αλλου...δεν δυσκολευοντε πλεον  οι γκομενες...

δωσε τους πορτοφολακι και παρε το μουνι τους....εεε και παρτους την ψυχη τους ηθελα να πω...

Σωστος παντως σιγουρα και η χοντρη ψωλη αποτελει πολυ σημαντικο κριτιριο για τις γυναικες και ας μην θελουν να το παραδεκτουν!Εχω δει ζευγαρια φιλικα να χωριζουν επειδη η γυναικα βρηκε εναν με μεγαλυτερο πουλι και την γαμουσε καλα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως επειδη εχω υπαρξη θυμα της "χοντρης τρισμεγιστης ανυπερβλητης τσουτσουνας που χαριζει ξεσκιστικο σεξ" αλλα συνοδευει εναν ξενερωτο αντρα αντεξα ενα μηνα....το σεξ περναει πρωτα απο τον εγκεφαλο (για μενα τουλαχιστον)
αρα καλο σεξ=εξυπνος χιουμοριστας ατακαδορος αντρας....γιατι ολα αυτα φτιαχνουν την ατμοσφαιρα πριν το καλο σεξ.....βεβαια και να τα εχεις ολα αυτα και μαπα σεξ ουτε και αυτο λεει....χαχαχαχαχαχα

το πορτοφολι παντως το βαζω σε τριτη-τεταρτη μοιρα....πρωτα χιουμορ μετα  καλο σεξ μετα εμφανιση και μετα ολα τα αλλα....

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δεν νομιζω ο φραγκατος 40αρης να κοιταξει εμενα αλλα την 20-25χρονη του μελλοντος... :P

Αυτό να το βάλετε στο μυαλό σας - στις περισσότερες περιπτώσεις -  γιατί η μουνοδουλίαση στους φραγκάτους, έστω και στην Ελλάδα, δύσκολη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom