Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
κανονικά δε θα έπρεπε να απαντάω σε τέτοιες αερολογίες αλλά έχε χάρη.
Η ιατρική υπάρχει για να διορθώνει/συντηρεί το ανθρώπινο σώμα.
Τώρα εάν εσύ θεωρείς την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια λογικό πράγμα, τότε θα βγω και εγώ στο δρόμο να διεκδικίσω το ίδιο και για τα ζευγάρια χιμπατζήδων, δηλαδή επειδή δεν μπορούν να γεννήσουν ανθρώπους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν οι χιμπατζήδες το δικαίωμα να τα υιοθετήσουν;

Ας το κανω απλα λοιπον μιας και συγκρίνεις ανθρωπινα δικαιώματα ομοφυλόφιλων με χιπατζιδες.. "Η ιατρική υπάρχει για να διορθώνει/συντηρεί το ανθρώπινο σώμα." Κατι που δεν ηταν φαντασια παλιά, ειναι αυτονοητο σημερα. Νομιζεις πως εχουμε φτασει στο απογειο των δυνατοτητων μας; Ποιος νομιζεις πως εισαι και ποιος νομιζω πως ειμαι, που μπορουμε να πουμε πως κατι ειναι λάθος; Ειναι αριστερο το να σκεφτεσαι;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και ειναι φυσιολογικο δυο ''αντρες'' με υοθετιμενο παιδι να φωναζει τον εναν μαμα? και στο σχολειο τι θα λεει? ηρθε η ''μαμα'' να ρωτησει τον δασκαλο? η να ρωτησει το παιδι ''μαμα ποτε θα μου κανεις ενα αδερφακι''?
καλά δεν είναι θέμα μας η προσφώνηση που θα χρησιμοποιεί το παιδί.
Το θέμα μας είναι η θέση της γυναίκας-μητέρας στην κοινωνία και ποια τα δικαιώματά της.
Μην ξεχνάμε ότι λιγότερο από 100 χρόνια πριν η γυναίκα απέκτησε δικαίωμα ψήφου, ακόμα δεν έχει αποκτήσει πλήρη δικαιώματα στην ασφάλιση από το σύζύγο(π.χ. ο ΟΓΑ όποτε θυμάται κόβει για 1-2 εξάμηνα την ασφάλιση της συζύγου). Κάποιοι άλλοι μέσα σε μια δεκαετία ή πενταετία έχουν καταφέρει σχεδόν να φτάσουν τους αγώνες των μανάδων και είναι θέμα χρόνου να αποκτήσουν και περισσότερα δικαιώματα.

:jerking:
Δε μπορεις να βρεις διαφορα αναμεσα σε ανθρωπους και χιμπατζηδες και νομιζεις οτι αξιζεις απαντησης κιολας. Εχουν ξεφυγει τα τρολλ εδω μεσα... :idiot: Ξουτ πισω στο θρεντ του Χιου.
δεν υπάρχει διαφορά γεννετική, παρά μόνο διαφορά στην εξέλιξη. ο χιμπατζής που θα νοικιάσει σήμερα ένα παιδάκι για κατοικίδιο, σε 50 ή 100 χιλιάδες χρόνια θα είναι σαν εμένα και εσένα.
Επίσης το DNA των γουρουνιών είναι κατά 98% ίδιο με αυτό των ανθρώπων, εσένα και των ομοίων σου, άρα και τα γουρούνια έχουν δικαίωμα στην ενοικίαση παιδιών, απλά το 2% είναι διαφορετικό επειδή αποτελούν διαφορετική φυλή από εσένα.
όπως είπε και ο δικός σου στην προηγούμενη σελίδα, η φύση δεν είναι 1+1=2, άρα είναι 1+1~=2, δηλαδή 98%~=100%.

περιμένω περίπου 50 με 60 σελίδες στο παρόν νήμα να μιλήσει κάποιος για τη θέση και τα δικαιώματα της γυναίκας-μητέρας, αλλά μάλλον αυτό είναι κάτι που οι προοδευτικοί και κυρίως πολιτικά ορθοί υποστηρικτές της χρήσης παιδιών ως κατοικίδια, δε θέλουν να το αγγίξουν.
Να τα κρατάτε επιφανειακά αυτά τα ζητήματα, γιατί αν τα σκεφτείτε πάρα πολύ, ίσως(σπάνιο βέβαια) καταλάβετε ότι είστε λάθος. Ένα λάθος το οποίο το επαναλαμβάνετε σε πολλά θέματα, αυτό που μπλέκετε την ασυδοσία με την ελευθερία.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ας το κανω απλα λοιπον μιας ναι συγκρίνεις ανθρωπινα δικαιώματα ομοφυλόφιλων με χιπατζιδες.. "Η ιατρική υπάρχει για να διορθώνει/συντηρεί το ανθρώπινο σώμα." Κατι που δεν ηταν φαντασια παλιά, ειναι αυτονοητο σημερα. Νομιζεις πως εχουμε φτασει στο απογειο των δυνατοτητων μας; Ποιος νομιζεις πως εισαι και ποιος νομιζω πως ειμαι, που μπορουμε να πουμε πως κατι ειναι λάθος; Ειναι αριστερο το να σκεφτεσαι;
Μην μπερδευετε την ιατρικη με τους ομοφυλοφιλους.Δεν θα την πληρωσει η ιατρικη επειδη μερικοι ανθρωποι εχουν ανωμαλα γουστα.  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δεν υπάρχει διαφορά γεννετική, παρά μόνο διαφορά στην εξέλιξη. ο χιμπατζής που θα νοικιάσει σήμερα ένα παιδάκι για κατοικίδιο, σε 50 ή 100 χιλιάδες χρόνια θα είναι σαν εμένα και εσένα.
Επίσης το DNA των γουρουνιών είναι κατά 98% ίδιο με αυτό των ανθρώπων, εσένα και των ομοίων σου, άρα και τα γουρούνια έχουν δικαίωμα στην ενοικίαση παιδιών, απλά το 2% είναι διαφορετικό επειδή αποτελούν διαφορετική φυλή από εσένα.
όπως είπε και ο δικός σου στην προηγούμενη σελίδα, η φύση δεν είναι 1+1=2, άρα είναι 1+1~=2, δηλαδή 98%~=100%.
Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζει το τρολλαρισμα. ;) Τις "θεσεις" σου μειωνεις μονο. Ξουτ, κακο τρολλ, κακο τρολλ. Κατω! Κατω!

UZ6OmwPl.jpg

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ας το κανω απλα λοιπον μιας και συγκρίνεις ανθρωπινα δικαιώματα ομοφυλόφιλων με χιπατζιδες.. "Η ιατρική υπάρχει για να διορθώνει/συντηρεί το ανθρώπινο σώμα." Κατι που δεν ηταν φαντασια παλιά, ειναι αυτονοητο σημερα. Νομιζεις πως εχουμε φτασει στο απογειο των δυνατοτητων μας; Ποιος νομιζεις πως εισαι και ποιος νομιζω πως ειμαι, που μπορουμε να πουμε πως κατι ειναι λάθος; Ειναι αριστερο το να σκεφτεσαι;
μάλιστα, τώρα το ρίξαμε στο στοχαστικό διάλογο και βάλαμε στο τραπέζι τα υπαρξιακά μας... πώς μαγειρεύεται εν τέλει το ραγού;
Άλλες φορές το σωστό είναι ότι ορίζει η επίκληση στην αρχαία Ελλάδα, π.χ. λέγκωλας με την ημιμάθειά του περί ομοφυλόφιλων στην αρχαία Ελλάδα,
άλλες φορές το σωστό είναι η ασυδοσία που ανέφερα και πιο πριν, που μας επιτρέπει να θεωρούμε δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει, ανεξαρτήτως εάν διακυβεύονται τα δικαιώματα άλλων,
άλλες φορές το σωστό είναι αυτό που κάνουν οι κατά τα άλλα κακές κοινωνίες, όπως των Η.Π.Α., οι οποίες είναι κακές γιατί έχουν καταντήσει τους πολίτες άβουλους, σκοτώνουν κόσμο στην ασία και στην αφρική με τα όπλα τους, έχουν καταντήσει τη μάζα μαστό για να θρέφουν τον καπιταλισμό, αλλά μόλις δούμε ότι στις Η.Π.Α. γίνει κάτι που μας συμφέρει, τσουπ το περνάμε σαν επιχείρημα.
τα πάντα σωστά είναι, αρκεί να έχεις υπομονή.

Καταλαβες Gatekeeper? Εχεις χαρη που σου κανει την τιμη να σε τρολλαρει το χριστιανοπροβατο του φορουμ!! Πρεπει να εισαι περηφανος!
βεβαίως και σας κάνω χάρη, άλλωστε κάποιος πρέπει να υπάρχει να σας διορθώνει τα λάθη σας ή να σας συμπληρώνει την ημιμάθειά σας, π.χ. λευίτικο, π.χ. ταλμούδ, π.χ. κοράνι, κ.ο.κ.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Μην χανεις την ψυχραιμια σου. Ωστόσο επανελαβες αυτο που εγραψα. Πως τίποτα δεν ειναι σωστό ή λάθος, αναλογα με το που και το πότε το μελετάς. Εγραψες κατι ενδιαφερον ομως. "..μας επιτρέπει να θεωρούμε δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει, ανεξαρτήτως εάν διακιβεύονται τα δικαιώματα άλλων". Ποιά δικαιώματα αλλων διακυβεύονται;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζει το τρολλαρισμα. ;) Τις "θεσεις" σου μειωνεις μονο. Ξουτ, κακο τρολλ, κακο τρολλ. Κατω! Κατω!

UZ6OmwPl.jpg
είμαι πολύ σοβαρός και αυτά που λέω είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα, εκτός και κάποιοι είναι τόσο τυφλωμένοι από τη θρησκεία τους ή την αθεία τους και αρνούνται το δαρβίνο, τους βιολόγους, τους γενετιστές, κ.ο.κ..

Νομίζω ότι η φράξιά σου κάνει αυτό που ονομάζεις, τρολλάρισμα.
Άλλοι τοποθετούνται επί του θέματος να υιοθετούνται τα παιδιά από ομόφυλα ζευγάρια με απαντήσεις του τύπου
"γιατί έτσι",
"ποιος είμαι εγώ να πω τι είναι λάθος ή σωστό"
"το κάνουνε στις Η.Π.Α"
"γιατί έτσι" πάλι
και ένα κάρο ωραία επιχειρήματα.

Εγώ από την πλευρά μου θα προσθέσω και κάτι άλλο.
Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε τη στέρηση της μητρικής αγάπης από ένα παιδί.
Ποιοι είστε εσείς που θα αναγκάσετε ένα κοριτσάκι να βρεθεί αντιμέτωπο με 2 μαντραχαλάδες όταν ξεκινήσει να ωριμάζει το κορμί του, όταν θα χρειάζεται τη γυναικεία συμβουλή και προπάντων τη μητρική υποστήριξη;
Τι νομίζετε ότι είναι τα παιδιά; σκυλιά ή γατιά;

Εγώ βέβαια από τη μεριά μου θα στηρίξω τις λεσβίες στην υιοθέτηση των παιδιών, γιατί μόνο μία γυναίκα ξέρει τον ψυχολογικό πόνο και το κενό που δημιουργεί η απουσία ενός παιδιού.

Τώρα τα πουστράκια που θέλουν κατοικίδια, να πάνε σε κανένα pet shop να πάρουν φίδια, ποντίκια, σκυλιά, γατιά, κ.ο.κ. για να έχουν να παίζουν.
Γιατί αυτά τα πουστράκια, άμα ήμασταν 2-3 δεκαετίες πιο πίσω, θα είχαν καταδικάσει γυναίκες σε γάμους βιτρίνες και στα κρυφά θα ζμπρώχνονταν με ηρεμία γιατί τους παρείχε ο γάμος κάλυψη.

Επισκέπτης
οχι ρε πουστρακια δεν εχει γαμο θελετε και γαμο γελαει ο κοσμος γαμιολες

Επισκέπτης
οχι ρε πουστρακια δεν εχει γαμο θελετε και γαμο γελαει ο κοσμος γαμιολες

με τις τρούπιες ομοφοβικές τύπου Αμβρόσιος και Άνθιμος γελάει ο κόσμος.Ξύπνα καραπουτανάρα και καρκίνε της κοινωνίας γιατί θα σε βρεί κανα φλώκι όπως λιάζεσαι ανυποψίαστος

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Με το σύμφωνο συμβίωσης γκέϋ, οι υπόλοιποι άνθρωποι στην κοινωνία,
θα επιβαρυνθούν οικονομικά, αφού το σύμφωνο έχει φορολογικές και
ασφαλιστικές επιπτώσεις .
Το ότι συμβιώνουν δύο γκέϋ , είναι δική τους υπόθεση .
ΔΕΝ με αφορά, και δεν θέλω να πληρώσω ούτε ένα ευρώ , ούτε 1 σεντ
για το ότι συμβιώνουν.

Πως θα πληρώσουν οι άλλοι ; Λόγω των ασφαλιστικών επιπτώσεων και
των φορολογικών .
Ο ανασφάλιστος γκέϋ θα ασφαλίζεται με τα λεφτά μας, επειδή
συμβιώνει με άλλο γκέϋ, που είναι προσωπικό του θέμα και
δεν μας αφορά.
Θα υπάρχουν φορολογικές ελαφρύνσεις για τους γκέύ που συμβιώνουν.
Φορολογική ελάφρυση σε κάποιους ,σημαίνει ότι κάποιος άλλος
θα πληρώσει για να καλυφτεί το έλλειμμα .

Καταλάβετέ το καλά , γκέύ μπορείτε να μένετε μαζί,
ΔΕΝ με αφορά το προσωπικό σας θέμα .
Μένοντας μαζί , κανετε οικονομία , αφού πληρώνετε μόνο
ένα ενοίκιο, μαγειρεύετε μαζί κτλ.

Μείνετε όσο θέλετε μαζί,είναι δικό σας θέμα, αλλά εγώ
δεν θα πληρώσω , για την επιλογή σας, ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα σεντ.

Και  τα διάφορα σοφίσματα που λέτε ,δεν πιάνουν .
Λεφτά θέλετε , και δεν θα πάρετε από μένα λεφτά
για την προσωπική σας ζωή.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Απορώ που πάνε τα δικαιώματα των παιδιών όταν αρχίζουμε να συζητάμε για υιοθεσία παιδιων από ζυγάρια με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, ο καθένας μπορεί να θεωρεί φυσιολογική την καταστασή του,αλλά αυτό νομίζω δεν πρέπει να μας παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις έξω απο θρησκευτικές πεποιθήσεις  :rolleyes: ;) `Τελικά αντί να αποδεχθούμε τις ιδιαιτερότητες αυτών των ανθρώπων ,θα υποβοηθείσουμε την διαιώνησή του προβλήματος ?  :rockon:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Καπου εκει που εγραψες "επιστημονικά τεκμηριωμένα" Tsolias.Psolias με εχασες. Δεν εχω διαβασει καμια σοβαρη ή τεκμηριωμενη αποψη. Λογικό ωστόσο, μιας και οι περισσότεροι δε μπορουν να διανοηθούν δυο άντρες ή δυο γυναίκες να παντρευονται. Λογικό ειναι κάτι τετοιο, μιας και ειναι μόνο "ηθικοι" οι περιορισμοί. Γράφω "ηθικοί" γιατι δε θεωρώ ανηθικο το να παντρευονται δυο ανθρωποι που αγαπανε ο ενας τον άλλο, όσο τη μοιχεία σε ενα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι. Όσο για τη στερηση, σε διαβεβαιώ πως τα παιδια αυτά θα λάβουν πολύ περισσότερη αγάπη και προσοχή. Επικροτείς ωστόσο τις σχεσεις μεταξύ λεσβίων. Αυτό ειναι τουλάχιστον υποκρισία, για τους λόγους που έχουν αναφερθεί απο τους ομοϊδεάτες σου.  Αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ στο νημα, μιας και ανάλυσα την αποψη μου και ελπίζω να εκανα καποιους να σκεφτουν εστω και λίγο διαφορετικά. Καλη υπόλοιπη Κυριακη σε όλους.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ελα ρε, μετα τους χιμπατζηδες και τα γουρουνια πας να μας το παιξεις και σοβαρος? Τι μας λες? Πηγαινε διαβασε για τις παρτουζες του Μωυση με κοριτσακια αιχμαλωτους πολεμου να μαθεις για τη θρησκεια σου και ασε τις μαλακιουλες υποστηριζω τις λεσβιες αλλα οχι τους πουστηδες. Υποκριτη. Οσο χρειαζεται το κοριτσι τη μητερα αλλο τοσο χρειαζεται το αγορι τον πατερα και το αναποδο. Θεμα ανθρωπου ειναι ο γονεας, οχι θεμα φυλου. Βλακιουλες που γενναει το κεφαλακι σου για να δικαιολογησεις το μισος προς τους γκευ λοιπον. Τρολλιες, τρολλιες παντου μονο και μονο για να δικαιολογησεις το μισος. Πριν κανα μηνα σου εφταιγε που δε μιλαγαμε για το New Horizons και τον Πλουτωνα εδω μεσα. Τωρα σου φταιει που δε μιλαμε για τα δικαιωματα της γυναικας και της μητερας... :jerking: Βαλτο καλα στο κλουβιο σου, εμεις σου κανουμε τη χαρη που απανταμε στις τρολλιες σου, οχι το αντιθετο. Τελος απο μενα με το χριστιανοπροβατοτρολλ γιατι εχουμε και μια Κυριακη να απολαυσουμε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
με τις τρούπιες ομοφοβικές τύπου Αμβρόσιος και Άνθιμος γελάει ο κόσμος.Ξύπνα καραπουτανάρα και καρκίνε της κοινωνίας γιατί θα σε βρεί κανα φλώκι όπως λιάζεσαι ανυποψίαστος

:2funny: :2funny: :2funny:

Δώσε , Λέγκολα !  :rockon: :rockon: :2funny:

Λεφτά μόνο μη ζητάς, διότι έχουμε οικονομική κρίση,
κατά τα λοιπά κάνε σεξ κατά βούληση !

Επισκέπτης
Γιατί αυτά τα πουστράκια, άμα ήμασταν 2-3 δεκαετίες πιο πίσω, θα είχαν καταδικάσει γυναίκες σε γάμους βιτρίνες και στα κρυφά θα ζμπρώχνονταν με ηρεμία γιατί τους παρείχε ο γάμος κάλυψη.

Που ζεις ρε ψηλέ.Ξέρεις πόσους παντρεμένους κρυφούς έχω γαμήσει;Aυτά ακόμα κ σήμερα συμβαίνουν διότι τρόμπικες ομοφοβικές απόψεις όπως οι δικές σου τους συντηρούν στο κρύψιμο κ στην ντουλάπα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται αυτές οι γυναίκες.Η ομοφοβία που σπέρνετε τους κρατάει στον φόβο,στο κρύψιμο κ στην παραμύθα ειδικά σε μια κοινωνία σαν την Ελληνική.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Aυτά ακόμα κ σήμερα συμβαίνουν διότι τρόμπικες ομοφοβικές απόψεις όπως οι δικές σου τους συντηρούν στο κρύψιμο κ στην ντουλάπα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται αυτές οι γυναίκες.Η ομοφοβία που σπέρνετε τους κρατάει στον φόβο,στο κρύψιμο κ στην παραμύθα ειδικά σε μια κοινωνία σαν την Ελληνική.
:thumbsup:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Λέγκολα ψήφισες Αδωνι ;

Το ξέρεις ότι ο Αδωνις είναι πολύ κρυφός γκέϋ, μπάϊ για την ακρίβεια ;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
είμαι πολύ σοβαρός και αυτά που λέω είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα, εκτός και κάποιοι είναι τόσο τυφλωμένοι από τη θρησκεία τους ή την αθεία τους και αρνούνται το δαρβίνο, τους βιολόγους, τους γενετιστές, κ.ο.κ..

Νομίζω ότι η φράξιά σου κάνει αυτό που ονομάζεις, τρολλάρισμα.
Άλλοι τοποθετούνται επί του θέματος να υιοθετούνται τα παιδιά από ομόφυλα ζευγάρια με απαντήσεις του τύπου
"γιατί έτσι",
"ποιος είμαι εγώ να πω τι είναι λάθος ή σωστό"
"το κάνουνε στις Η.Π.Α"
"γιατί έτσι" πάλι
και ένα κάρο ωραία επιχειρήματα.

Εγώ από την πλευρά μου θα προσθέσω και κάτι άλλο.
Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε τη στέρηση της μητρικής αγάπης από ένα παιδί.
Ποιοι είστε εσείς που θα αναγκάσετε ένα κοριτσάκι να βρεθεί αντιμέτωπο με 2 μαντραχαλάδες όταν ξεκινήσει να ωριμάζει το κορμί του, όταν θα χρειάζεται τη γυναικεία συμβουλή και προπάντων τη μητρική υποστήριξη;
Τι νομίζετε ότι είναι τα παιδιά; σκυλιά ή γατιά;

Εγώ βέβαια από τη μεριά μου θα στηρίξω τις λεσβίες στην υιοθέτηση των παιδιών, γιατί μόνο μία γυναίκα ξέρει τον ψυχολογικό πόνο και το κενό που δημιουργεί η απουσία ενός παιδιού.

Τώρα τα πουστράκια που θέλουν κατοικίδια, να πάνε σε κανένα pet shop να πάρουν φίδια, ποντίκια, σκυλιά, γατιά, κ.ο.κ. για να έχουν να παίζουν.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom