Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
Δε προκειται.. Απλα με εκπλησει που οι διαχειριστες επιτρεπουν τετοιου ειδους επιθεσεις.

Ο Αντισθένης μου χει ρίξει 10-15 μπαν (καλά το τελευταίο ειδικά το πιο τραγικό και αδικαιολόγητο) και αφήνει τις ομοφοβικές κάργιες με τα πιο εμετικά ομοφοβικά να αλωνίζουν.Μάλιστα όταν του την είχα πει για το οτι συνειδητά επιτρέπει την ομοφοβία στο φόρουμ έκανε τον Κινέζο.Καλά κ αυτό το πόστ θα το σβήσει αλλά ενδεικτικό πόσο ανίκανα άτομα είναι στην διαχείριση που επιτρέπουν τις ομοφοβικές καραπουτανάρες να μας πρήζουν τα αρχίδια.

Δείτε ενδεικτικά το τελευταίο πόστ για το οποίο με μπάναρε να λιώσετε στο γέλιο

Ενδεικτικό της κατάχρησης των μπαν που κάνει με εμένα.Μπανάρει εμένα πολλές φορές για το ΤΙΠΟΤΑ και κρατάει την ομοφοβική πούστρα όπως την παραπάνω σα να μην τρέχει μια.Λολ  

Επισκέπτης
ποιος είναι ντροπη βρε τρυπιε?εγω η αυτος?που μας το παιζει και φυσιολογικος?αντε γαμηθειτε μας τα εχετε κανει τσουρεκια ότι βαζετε κρεας στο πατο σας,καλα κανετε ,αλλα εμεις γιατι πρεπει να το τρωμε στη μαπα?

σου γαμώ τα πρέκια σου ομοφοβική υστέρω.Η καρκινάρα της κοινωνίας,η πραγματική καρκινάρα είστε οι ομοφοβικές πουστάρες του έλεους.Έννοια σου κ σα τα αρούρια θα τρέχετε να κρυφτήτε καραπουτανάρες.Τσίμπα μια γκέι πουτσότριχα μου να καβλώνεις.

Gamiatan7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
4
Like
47
Πόντοι
1
σου γαμώ τα πρέκια σου ομοφοβική υστέρω.Η καρκινάρα της κοινωνίας,η πραγματική καρκινάρα είστε οι ομοφοβικές πουστάρες του έλεους.Έννοια σου κ σα τα αρούρια θα τρέχετε να κρυφτήτε καραπουτανάρες.Τσίμπα μια γκέι πουτσότριχα μου να καβλώνεις.
μωρη ξεκωλιαρα δεν υπαρχει ελληνικη λεξη 'ομοφοβια' βλακα,μας τα εχετε κανει τσουρεκια που τρωτε το λουκανικο από το κωλο,δεν θα πληρωνουμε εμεις τις ανωμαλίες σας πουσταρδελες...θελετε να υιοθετείτε και παιδια!!πως θα τα μεγαλώσετε ρε καργιες?τι ψυχολογικα προβλήματα θα εχουν αυτά και τι σας φταινε?και στην τελικη ρε βλαμενοι ολοι εσεις που λετε ότι είναι φυσιολογικο για απαντηστε στο ερωτημα μου..πως θα αναπαράγεστε ρε ηλιθιοι αφου ειστε φυσιολογικοι?θα μυριζετε τον κρινο η θα σας τα φερνει ο πελαργος?αντε ηλιθιοι

Επισκέπτης
μωρη ξεκωλιαρα δεν υπαρχει ελληνικη λεξη 'ομοφοβια' βλακα,μας τα εχετε κανει τσουρεκια που τρωτε το λουκανικο από το κωλο,δεν θα πληρωνουμε εμεις τις ανωμαλίες σας πουσταρδελες...θελετε να υιοθετείτε και παιδια!!πως θα τα μεγαλώσετε ρε καργιες?τι ψυχολογικα προβλήματα θα εχουν αυτά και τι σας φταινε?και στην τελικη ρε βλαμενοι ολοι εσεις που λετε ότι είναι φυσιολογικο για απαντηστε στο ερωτημα μου..πως θα αναπαράγεστε ρε ηλιθιοι αφου ειστε φυσιολογικοι?θα μυριζετε τον κρινο η θα σας τα φερνει ο πελαργος?αντε ηλιθιοι

Τι λες μωρή καραπουτανάρα που θα έχει δικαίωμα υιοθεσίας η κάθε ηττημένη φλόμπα του έλεους όπως εσύ και δεν θα έχω εγώ.Ακού  τι θα γίνει ομοφοβική ξεκωλιάρα του συφυλιασμένου συφερτού. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ οσο επιμένετε να μην αντιλαμβάνεστε οτι είμαστε πολίτες αυτή της χώρας και οτι μιλάμε για ζήτημα ισονομίας και ουσιαστικής ισότητας.

Θα τρέχετε όπως στη Γαλλία σα τα αρούρια να τρώτε ξύλο από την αστυνομία χαχαχα κάθε φορά που θα βγαίνετε να μας πρήζετε τα τρια με την ομοφοβία σας.Εκεί θα σας φτάσουμε ομοφοβικά σούργελα γαμώ τα πρέκια σας χαχαχαχα

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Τι λες μωρή καραπουτανάρα που θα έχει δικαίωμα υιοθεσίας η κάθε ηττημένη φλόμπα του έλεους όπως εσύ και δεν θα έχω εγώ.Ακού  τι θα γίνει ομοφοβική ξεκωλιάρα του συφυλιασμένου συφερτού. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ οσο επιμένετε να μην αντιλαμβάνεστε οτι είμαστε πολίτες αυτή της χώρας και οτι μιλάμε για ζήτημα ισονομίας και ουσιαστικής ισότητας.

Θα τρέχετε όπως στη Γαλλία σα τα αρούρια να τρώτε ξύλο από την αστυνομία χαχαχα κάθε φορά που θα βγαίνετε να μας πρήζετε τα τρια με την ομοφοβία σας.Εκεί θα σας φτάσουμε ομοφοβικά σούργελα γαμώ τα πρέκια σας χαχαχαχα

Ότι δεν γουστάρει κάποιος τους γκέυ και τις λεσβίες δεν σημαίνει ότι είναι ομοφοβικός. Αλλά στην Ελλάδα όταν κάποιος πει κάτι που δεν αρέσει η άποψη του, ,,του αμολάνε,, την ταμπέλα του ομοφοβικού, του ξενοφοβικού, κ.ο.κ.

Gamiatan7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
4
Like
47
Πόντοι
1

τραβα τοτε και γαμησου με κανα σκυλο της ρατσας σου και κρατα μας ένα κουταβι με βουλες..αντε τρυπιε που θα μας γαμησεις κιολας ..με τι ρε?με τον κωλο?σαλτα μωρη πουσταρδελα

Επισκέπτης
Ότι δεν γουστάρει κάποιος τους γκέυ και τις λεσβίες δεν σημαίνει ότι είναι ομοφοβικός. Αλλά στην Ελλάδα όταν κάποιος πει κάτι που δεν αρέσει η άποψη του, ,,του αμολάνε,, την ταμπέλα του ομοφοβικού, του ξενοφοβικού, κ.ο.κ.

Ναι από μένα περίμενε η από πάνω ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ φλόμπα να ακούσει οτι είναι ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΚΑΡΓΙΑ.Γαμώ οτι έχουν ιερό κ όσιο τέτοιες καρκινάρες του ανθρώπινου πολιτισμού.Άλλο να εκφράζεις τη γνώμη σου όταν διαφωνείς σε κάτι και άλλο να αμολάς το ομοφοβικό σου μίσος ελεύθερα και ανοιχτά στην κοινωνία.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Εγώ φιλαράκο , έχω γνωστούς και φίλους γκέϋ, αλλά ΔΕΝ τους πληρώνω !
Παιδιά , τους λέω, κάνετε σεξ, αλλά γιατί...μου ζητάτε να σας πληρώσω ;  :2funny:
Τί εννοεις "δε τους πληρωνω"; Το εχεις πει δυο φορες και επιμενεις σε αυτο. Μπορεις να βρεις μια ισχυουσα διαταξη του 2015 που να δειχνει φοροελαφρυνσεις; Τα στοιχεια δειχνουν το αντιθετο. Ετεροφυλόφιλα  χωριζουν για τις φοροελαφρύνσεις. Τί εχεις να πεις γι'αυτο;

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Legolas μήπως μπορείς να ενημερώσεις και εμάς τους άσχετους σε γενικές γραμμές ποια είναι τα οφέλη για τους ομοφυλόφιλους, εάν περάσει το σύμφωνο;   

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δε προκειται.. Απλα με εκπλησει που οι διαχειριστες επιτρεπουν τετοιου ειδους επιθεσεις.

οι σκατοψυχοι ψυχανωμαλοι νεοναζι  εχουν την τιμητικη τους σε αυτο το σαιτ  :uglystupid:
μετα απο 5 χρονια που ποσταρανε οπλα, σφαγες, υποκινουσαν εμφυλιο, φερμαρισματα μεταναστων (προ φυσσα)
αποφασισε η διαχειρηση να μπαναρει 1-2 για τα "ματια του κοσμου"

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Τι λες μωρή καραπουτανάρα που θα έχει δικαίωμα υιοθεσίας η κάθε ηττημένη φλόμπα του έλεους όπως εσύ και δεν θα έχω εγώ.

Κανενα δικαιώμα στους  :gay: που παραβιάζει τους νόμους της φύσης.

Οχι στον γάμο και την υιοθεσία στους  :gay:.

Μόνο σύμφωνα συμβίωσης, για φορολογικούς και κληρονομικούς λόγους και τίποτα άλλο.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δε μπορουν να κανουν παιδια; Ειναι λάθος της φυσης; Μεταμοσχευσεις; Σχεδιαστικαμε να παιρνουμε ο ενας τα μελη του αλλου; Τεχνητά μέλη; Ανθρωπινη ανακαλυψη ειναι. Ζευγαρια που κανουν 10 παιδια και τα ωθουν στο δρομο; Ενδοοικογενειακη βια; Αυτο ειναι ο νομος της φυσης;
Δεν ειναι όλα 1+1=2. Ειμαστε πολυ μικροί και γνωρίζουμε πολύ λίγα για την ανθρωπινη φυση και τις δυνατότητες που διαθέτει για να αποφασιζουμε τι ειναι σωστό και τί ειναι λάθος.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δε μπορουν να κανουν παιδια; Ειναι λάθος της φυσης; Μεταμοσχευσεις; Σχεδιαστικαμε να παιρνουμε ο ενας τα μελη του αλλου; Τεχνητά μέλη; Ανθρωπινη ανακαλυψη ειναι. Ζευγαρια που κανουν 10 παιδια και τα ωθουν στο δρομο; Ενδοοικογενειακη βια; Αυτο ειναι ο νομος της φυσης;
Δεν ειναι όλα 1+1=2. Ειμαστε πολυ μικροί και γνωρίζουμε πολύ λίγα για την ανθρωπινη φυση και τις δυνατότητες που διαθέτει για να αποφασιζουμε τι ειναι σωστό και τί ειναι λάθος.
Και ειναι φυσιολογικο δυο ''αντρες'' με υοθετιμενο παιδι να φωναζει τον εναν μαμα? και στο σχολειο τι θα λεει? ηρθε η ''μαμα'' να ρωτησει τον δασκαλο? η να ρωτησει το παιδι ''μαμα ποτε θα μου κανεις ενα αδερφακι''?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και ειναι φυσιολογικο δυο ''αντρες'' με υοθετιμενο παιδι να φωναζει τον εναν μαμα? και στο σχολειο τι θα λεει? ηρθε η ''μαμα'' να ρωτησει τον δασκαλο? η να ρωτησει το παιδι ''μαμα ποτε θα μου κανεις ενα αδερφακι''?
Γιατι προσπαθεις να ανοιξεις διαλογο τυπε? Χθες αυτο δεν ελεγες?

Ρε παιδια ελεος...γιατι ανοιγεται διαλογο με τους τρυπιους...εχει ειπωθει χιλιαδες φορες ''οτι τον παιρνει δεν εχει μπεσα''

Με δυο ορθογραφικα σε μια σειρα κιολας τρομαρα σου!! :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δε μπορουν να κανουν παιδια; Ειναι λάθος της φυσης; Μεταμοσχευσεις; Σχεδιαστικαμε να παιρνουμε ο ενας τα μελη του αλλου; Τεχνητά μέλη; Ανθρωπινη ανακαλυψη ειναι.
Ξεχασες και αλλα πολλα που πανε "εναντια στους φυσικους νομους". Οπως πτηση, εξερευνηση του διαστηματος, το 90% της συγχρονης ιατρικης, γραφη, τεχνολογια, δικαιοσυνη και ισονομια. :dancing: Οταν καποιος σου αραδιαζει το επιχειρημα δημοτικου οτι ειναι εναντια στους "φυσικους νομους" χωρις να καταλαβαινει οτι κατι τετοιο τον εκθετει περαιτερω, τι περιμενεις απο διαλογο μαζι του? :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κανονικά δε θα έπρεπε να απαντάω σε τέτοιες αερολογίες αλλά έχε χάρη.
Η ιατρική υπάρχει για να διορθώνει/συντηρεί το ανθρώπινο σώμα.
Τώρα εάν εσύ θεωρείς την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια λογικό πράγμα, τότε θα βγω και εγώ στο δρόμο να διεκδικίσω το ίδιο και για τα ζευγάρια χιμπατζήδων, δηλαδή επειδή δεν μπορούν να γεννήσουν ανθρώπους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν οι χιμπατζήδες το δικαίωμα να τα υιοθετήσουν;

Τρανό παράδειγμα ο Μόγλης. Όλοι είδαμε και τι καλό παιδί βγήκε.

Με δυο ορθογραφικα σε μια σειρα κιολας τρομαρα σου!! :2funny:
Η αριστερή επιχειρηματολογία συνεχίζεται ακάθεκτη, της σχολής πορδόπαπου και εσύ;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οχι γενικα σε γαμους,μεγαλη υποκρισια απο τους γκευ να ζητανε κατι τετοιο.Βεβαια εγω δεν συμφωνω και με καθε ειδους συμβιωση/σχεση ανθρωπων του ιδιου φυλου, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Επισκέπτης

χαχα.Ναι θα τον φωνάζει ''μαμά'' .Χαχα τι τρούπιες λογικές κ επιχειρήματα να πούμε.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
κανονικά δε θα έπρεπε να απαντάω σε τέτοιες αερολογίες αλλά έχε χάρη.
Η ιατρική υπάρχει για να διορθώνει/συντηρεί το ανθρώπινο σώμα.
Τώρα εάν εσύ θεωρείς την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια λογικό πράγμα, τότε θα βγω και εγώ στο δρόμο να διεκδικίσω το ίδιο και για τα ζευγάρια χιμπατζήδων, δηλαδή επειδή δεν μπορούν να γεννήσουν ανθρώπους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν οι χιμπατζήδες το δικαίωμα να τα υιοθετήσουν;

Τρανό παράδειγμα ο Μόγλης. Όλοι είδαμε και τι καλό παιδί βγήκε.
:jerking:
Δε μπορεις να βρεις διαφορα αναμεσα σε ανθρωπους και χιμπατζηδες και νομιζεις οτι αξιζεις απαντησης κιολας. Εχουν ξεφυγει τα τρολλ εδω μεσα... :idiot: Ξουτ πισω στο θρεντ του Χιου.

Καταλαβες Gatekeeper? Εχεις χαρη που σου κανει την τιμη να σε τρολλαρει το χριστιανοπροβατο του φορουμ!! Πρεπει να εισαι περηφανος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom