Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι λες μωρη τρουπα ξεγάνωτη να πούμε.Έλιωσα στο γέλιο που ο γάμος είναι για να προστατεύει τις μάνες χαχα.Ομοφοβικές καρακαργιόλες του μεσαίωνα τι σεξιστικές παπαριές σας ποτίζουν εκεί στις συναθροίσεις των ομοφοβικών anonymous ?Λολ.Ο γάμος ήταν ένα κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο εξυπηρετούσε μόνο κ διαχρονικά στην ύστατη κοινωνική αναγνώριση μιας σχέσης.To πως κ γιατί το διαχειρίστηκε το κράτος δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνική νοηματοδότηση που ακόμα κ σήμερα έχει.

Είναι απλά τα πράγματα ομοφοβικά απολιφάδια.Όσο οι στρέητ σχέσεις θα αντιμετωπίζονται ως ''ανώτερες'' ή ''καλύτερες'' κ όσο οι δικές μας θα αποκλείονται από τον θεσμό του γάμου τόσο θα τον πίνετε μέχρι να καταστεί σαφής,σαφέστατη η παράλογη διάκριση κ αποκλεισμός μας από τον θεσμό.Η ουσιαστική ισότητα είναι κάτι που εφόσον αδυνατείτε να βάλετε στο μυαλό σας με το καλό θα τον βάλετε κλαψομουνιάζοντας όσο κάνουμε ρόμπα την αισχρή ομοφοβική ιδεοληψία σας.

Πάρτε το χαμπάρι μεσαιωνικές κάργιες,ο γάμος θα επεκταθεί κ σε μας.Το θέμα είναι αν θέλετε στη πορεία να σας σουργελιάζουμε συνεχώς ή να αποδεχτήτε σαν ηττημένες φλόμπες πως ανήκετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

πάντως σίγουρα ο θεσμός του γάμου δεν είναι για να παίρνουν άδεια παραμονής οι πακιστανοί που σε γαμάνε...

έχεις την εντύπωση μωρή πούστρα ότι ενώ ο κόσμος καίγεται θα ασχολούμαστε με το αν θα βουλώνεις τον κώλο σου σαν παντρεμένη ή σαν ελεύθερη ?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παντρευεσε κουκλα τραμυ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Τι λες μωρη τρουπα ξεγάνωτη να πούμε.Έλιωσα στο γέλιο που ο γάμος είναι για να προστατεύει τις μάνες χαχα.Ομοφοβικές καρακαργιόλες του μεσαίωνα τι σεξιστικές παπαριές σας ποτίζουν εκεί στις συναθροίσεις των ομοφοβικών anonymous ?Λολ.Ο γάμος ήταν ένα κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο εξυπηρετούσε μόνο κ διαχρονικά στην ύστατη κοινωνική αναγνώριση μιας σχέσης.To πως κ γιατί το διαχειρίστηκε το κράτος δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνική νοηματοδότηση που ακόμα κ σήμερα έχει.

Είναι απλά τα πράγματα ομοφοβικά απολιφάδια.Όσο οι στρέητ σχέσεις θα αντιμετωπίζονται ως ''ανώτερες'' ή ''καλύτερες'' κ όσο οι δικές μας θα αποκλείονται από τον θεσμό του γάμου τόσο θα τον πίνετε μέχρι να καταστεί σαφής,σαφέστατη η παράλογη διάκριση κ αποκλεισμός μας από τον θεσμό.Η ουσιαστική ισότητα είναι κάτι που εφόσον αδυνατείτε να βάλετε στο μυαλό σας με το καλό θα τον βάλετε κλαψομουνιάζοντας όσο κάνουμε ρόμπα την αισχρή ομοφοβική ιδεοληψία σας.

Πάρτε το χαμπάρι μεσαιωνικές κάργιες,ο γάμος θα επεκταθεί κ σε μας.Το θέμα είναι αν θέλετε στη πορεία να σας σουργελιάζουμε συνεχώς ή να αποδεχτήτε σαν ηττημένες φλόμπες πως ανήκετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Legolas γιατι μια σχεση πρεπει να εχει την υστατη κοινονικη αναγνωριση?

Επισκέπτης
πάντως σίγουρα ο θεσμός του γάμου δεν είναι για να παίρνουν άδεια παραμονής οι πακιστανοί που σε γαμάνε...

έχεις την εντύπωση μωρή πούστρα ότι ενώ ο κόσμος καίγεται θα ασχολούμαστε με το αν θα βουλώνεις τον κώλο σου σαν παντρεμένη ή σαν ελεύθερη ?

Γιατί μωρή σαβουριασμένη καραπουτανάρα ολκής είναι καλός ο θεσμός του γάμου για να παίρνουν άδεια παραμονής οι ρωσίδες πουτάνες που γνωρίζει ο κάθε καράβλαχος από το μπουρδέλο στο κωλοχώρι του κ δεν είναι για να την παίρνει ο Πακιστάνος μου?Που το είδες γραμμένο αυτό μωρή ηττήμενη?Με ποιο σκεπτικό ο καράβλαχος μπορεί να νομιμοποιεί την ρωσιδά πούτανα του κ γω δεν μπορώ να κάνω το ίδιο για τον μακροχρόνιο σύντροφο μου?

Ουστ ομοφοβικές σαβούρες λέμε χαχα.Για οίκτο είστε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί μωρή σαβουριασμένη καραπουτανάρα ολκής είναι καλός ο θεσμός του γάμου για να παίρνουν άδεια παραμονής οι ρωσίδες πουτάνες που γνωρίζει ο κάθε καράβλαχος από το μπουρδέλο στο κωλοχώρι του κ δεν είναι για να την παίρνει ο Πακιστάνος μου?Που το είδες γραμμένο αυτό μωρή ηττήμενη?Με πιο σκεπτικό ο καράβλαχος μπορεί να νομιμοποιεί την ρωσιδά πούτανα του κ γω δεν μπορώ να κάνω το ίδιο για τον μακροχρόνιο σύντροφο μου?

Ουστ σαβούρες λέμε χαχα.Για γέλια είστε.
εδω χανετε το δικιο σας οι πουστηδες....
γινοσαστε πολυ κακοι......ξερεις ξεκολιαρη καλυτερα η πουτανα η ρωσιδα παρα η παρτη σου....καριολη κομπλεξικε

Επισκέπτης
εδω χανετε το δικιο σας οι πουστηδες....
γινοσαστε πολυ κακοι......ξερεις ξεκολιαρη καλυτερα η πουτανα η ρωσιδα παρα η παρτη σου....καριολη κομπλεξικε

άχου το καλέ πληγώσαμε την ομοφοβική μικροκοσμάρα του κάθε καμμένου.Ίσα μωρή τρόμπα που θα μας κάνεις κ φροντιστήριο κ από πάνω επειδή θες αβροσύνη.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
άχου το καλέ πληγώσαμε την ομοφοβική μικροκοσμάρα του κάθε καμμένου.Ίσα μωρή τρόμπα που θα μας κάνεις κ φροντιστήριο κ από πάνω επειδή θες αβροσύνη.
σαλατα γαμησου ρε τσιρκο... ομοφοβικος εισαι εσυ κακομοιρη επειδη δεν αντεχεις αυτο που που εισαι

Επισκέπτης
σαλατα γαμησου ρε τσιρκο... ομοφοβικος εισαι εσυ κακομοιρη επειδη δεν αντεχεις αυτο που που εισαι

πάντως χθές το βράδυ που έτρωγα την Πακιστανική πούτσα μου μια χαρά το άντεχα.Άμα θες σε κερνάμε κανα φλώκι να σιάξεις κ συ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πάντως χθές το βράδυ που έτρωγα την Πακιστανική πούτσα μου μια χαρά το άντεχα.Άμα θες σε κερνάμε κανα φλώκι να σιάξεις κ συ.
δεν εχω αναγκη.....μην ξεφτιλιζεσε....αντεξε αυτο που εισαι μην κανεις να σε φτυνουν και αυτοι που αν μη τι αλλο ειναι φιλικοι

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θες να τσίμπας μια πουτσότριχα μου μωρή καργόφλομπα όταν ο Άλεξ θα περνάει το σύμφωνο?Πόσο στοίχημα οτι ειδικά τώρα μόλις κυρωθεί η συμφωνία οριστικά η πρωθυπουργάρα σας θα σας γαμήσει τα πρέκια με τα κοινωνικά ζητήματα.Μόνο κ μόνο για δικαιώσει το αριστερό του πρόσημο.

Θα σας βλέπω καργιόλες σα τα αρούρια να τρέχεται πανικόβλητες στους Άνθιμους να κλαψομουνιάζετε δίχως αύριο χαχα
Μου θελεις και αριστερο προσημο μωρη λελεγκω.Βαλε στον πατο σου τωρα το μνημονιο,αριστερη ψωλαρπαχτρα και περιμενε και τον Αλεξη να σε παντρεψει με τον Πακιστανο.Παιζει και να εισαι η πιο κακιασμενη πουσταρα στην Ελλαδα,Ουστ μωρη Πακιστανοχυσιογλυφτρα.

Επισκέπτης
Μου θελεις και αριστερο προσημο μωρη λελεγκω.Βαλε στον πατο σου τωρα το μνημονιο,αριστερη ψωλαρπαχτρα και περιμενε και τον Αλεξη να σε παντρεψει με τον Πακιστανο.Παιζει και να εισαι η πιο κακιασμενη πουσταρα στην Ελλαδα,Ουστ μωρη Πακιστανοχυσιογλυφτρα.

Τράβα κάνε γαργάρα την γκέι ψωλάρα μου μωρή γαμιολοτρομπόφλομπα κ μάθε να γλύφεις τις πληγές σου κολοσούργελο όσο θα σας γαμεί τα πρέκια σας η πρωθυπουργάρα σας. Ομοφοβικά χλεμπόνια του έλεους σα τα αρούρια στις υπόγες θα τρέχετε λέμε λολ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Σύντομα θα έρθει για ψήφιση το σύμφωνο συμβίωσης
για γκέύ .
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες φαίνεται ότι θα το καταψηφίσουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ποιός απαγόρευσε στους γκέϋ να συμβιώνουν ;

Ήδη επιτρέπεται στους γκέϋ να συζούν. Το σύμφωνο έχει
να κάνει με φοροαπαλλαγές και ασφαλιστική κάλυψη του συντρόφου κτλ.

Και ρωτάω: Θέλετε να πηδιόσαστε ομοφυλόφιλοι ; Εμπρός , κάντε το.
Γιατί εγώ πρέπει να σας πληρώνω ;
Δεν μπορείτε να πηδηχτείτε...δωρεάν, ως προς εμένα ;  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί να δίνω εγώ χρήματα,επειδή εσεις θέλετε να κάνετε σεξ ;

Θα πείτε , γιατί πληρώνουμε στο ασφαλιστικό ταμείο
για τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ;
Διότι γεννιούνται παιδιά , και η γυναίκα που είναι έγκυος
και μετά μεγαλώνει τα παιδιά , χρειάζεται βοήθεια.

Δύο άντρακλες γκέϋ που ζευγάρωσαν και κανουν σεξ,
φοβούνται μήπως γκαστρωθούν, και θέλουν βοήθεια ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε, ρε , να γαμηθείτε , και δώστε μας και κανένα φράγκο !  :2funny:
Σιγά μην σας πληρώνουμε να πηδιόσαστε, πονηροί , που κλαιγόσαστε !  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
e1d8d9314e77793943646d6d7d5b0bda.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Χρειάζονται βοήθεια, οι άντρακλες ! :2funny: :2funny:

Πρέπει να παντρευτούν , μήπως γκαστρώσει ο ένας τον άλλον
και μετά τον εγκαταλείψει , με φουσκωμένη κοιλιά ! :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
μωρη παλιοκαταπιολα ,που όταν κλανεις δεν κανει πρρρ αλλα παααφ ,μωρη λουγκρα ξεκωλιαρα ανωμαλη κρεατομηχανή που εχεις κανει τον κωλο σου μηχανη του κιμα ,ανωμαλη πουστρα θες και δικαιώματα?απο ποτε μωρη ξελιγωμενη σπερματογεμισμενη χωνα ?τραβα αυτοκτονα καλυτερα βαλε μια πετρα και πεσε στην θαλασσα και απαλλαξε μας καριολι και εσυ και ολες οι υπολοιπες λουγκρες που θα μας πειτε ότι ειστε και φυσιολογικοι.ανωμαλοι παρα φυσιν πουστροκορδελιαρηδες ειστε ,αν αυτό που κανατε ρε βλαμενε χυσοκαταπιολη ηταν φυσικο θα ειχε εκλειψει το ανθρωπινο ειδος..δεν μας νοιαζει τι κανετε στο κρεβατι σας μωρη ψωλοαρπαχτρα αλλα μεχρι εκει πουσταρδελες...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.freakingnews.com/pictures/115000/Gay-Olympic-Skaters--115195.jpg[/img[/URL]]

Γαμηθείτε παιδιά , τζάμπα ! :headbang3: :headbang3:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Ποιός απαγόρευσε στους γκέϋ να συμβιώνουν ;

Ήδη επιτρέπεται στους γκέϋ να συζούν. Το σύμφωνο έχει
να κάνει με φοροαπαλλαγές και ασφαλιστική κάλυψη του συντρόφου κτλ.

Και ρωτάω: Θέλετε να πηδιόσαστε ομοφυλόφιλοι ; Εμπρός , κάντε το.
Γιατί εγώ πρέπει να σας πληρώνω ;
Δεν μπορείτε να πηδηχτείτε...δωρεάν, ως προς εμένα ;  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί να δίνω εγώ χρήματα,επειδή εσεις θέλετε να κάνετε σεξ ;

Θα πείτε , γιατί πληρώνουμε στο ασφαλιστικό ταμείο
για τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ;
Διότι γεννιούνται παιδιά , και η γυναίκα που είναι έγκυος
και μετά μεγαλώνει τα παιδιά , χρειάζεται βοήθεια.

Δύο άντρακλες γκέϋ που ζευγάρωσαν και κανουν σεξ,
φοβούνται μήπως γκαστρωθούν, και θέλουν βοήθεια ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε, ρε , να γαμηθείτε , και δώστε μας και κανένα φράγκο !  :2funny:
Σιγά μην σας πληρώνουμε να πηδιόσαστε, πονηροί , που κλαιγόσαστε !  :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom