Επισκέπτης
Ιστορική απόφαση: Νόμιμοι οι γκέι γάμοι σε όλες τις ΗΠΑ
και μετά το gay parade τα δροσερά αγοράκια πήγανε για μπάνιο...
δες δες χαρούλες...
Ιστορική απόφαση: Νόμιμοι οι γκέι γάμοι σε όλες τις ΗΠΑ
Στ' αρχίδια μας τι αποφάσισαν οι κοπρο-δικαστές,
Δυστυχώς ή ευτυχώς αγαπητέ μου,στο σύγχρονο ευνομούμενο κράτος που ζούμε,(λέμε τώρα... ),οι υγιείς καλούνται να πληρώνουν τους ανάπηρους και τους αναξιοπαθούντες!Μας λυπεί από τη σκοπιά που βρισκόμαστε τώρα,αλλά αν για κάποιο λόγο βρεθούμε στη θέση τους,θα νοιώθουμε τα ευεργετήματα του σύγχρονου πολιτισμού...Τι σχέση έχει με την προστασία των παιδιών ο γάμος των γκέύ; Καμία.
Γιατί επιμένουν οι γκέϋ στο γάμο ;
Πολύ απλά για να έχουν ασφαλιστικά και φορολογικά και κληρονομικά
δικαιώματα.
Το γεγονός όμως ότι έχει σχέση ένας γκέϋ με ένα άλλο γκέϋ, αυτό
δεν είναι λόγος να πληρώνω εγώ από τις ασφαλιστικές εισφορές μου
το γκόμενο του γκέύ, που είναι ανασφάλιστος.
Ας έχουν σχέση, χωρίς να πληρώνω εγώ !
Θα αντιτάξουν, γιατί τότε να πληρώνει κανείς
από τις ασφαλιστικές εισφορές του, για μία ανασφάλιστη 60ρα
που παντρεύεται ένα 70ρη ;
Πολύ σωστά.
Να καταργηθεί αυτό, και όχι να επεκταθεί στους γκέύ !
ΔΕΝ είναι πρόοδος η γενίκευση του παραλογισμού !
ΟΧΙ στην επέκταση του παραλογισμού !
Κύριοι γκέϋ, γαμηθείτε όσο θέλετε !
Εγώ ΔΕΝ θα πληρώνω, επειδή εσείς ερωτοτροπείτε !
Να ερωτοτροπείτε, χωρίς να με επιβαρύνετε εμένα οικονομικά
διαμέσου των ασφαλιστικών εισφορών μου,
να ερωτοτροπείτε τζάμπα, ως προς εμένα !
Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω !
Τα λεφτά μου θα τα δώσω να γαμήσω την Αννα/Ιλόνα και τη Γιάννα στο Φ54 και 66
και δεν πληρώνω να γαμιέστε εσείς !
Ο λαδακης οταν ΔΕΝ πορωνεται λεει αρκετα σωστα πραγματα. Και το ερωτημα που αγαρμπα (κατα τη γνωμη μου) θετει κατα του "γαμου για το γαμο" (ειτε ετεροφυλοφιλου ειτε ομοφυλοφιλου) και υπερ του "γαμου για τα παιδια και μονο" ειναι αρκετα εγκυρο και ενδιαφερον. Βεβαια αδικως (κατα τη γνωμη μου παλι) τοποθετειται τοσο κατα των γκευ στα πλαισια αυτου του ερωτηματος. Αλλωστε, οπως εχει δειξει η εμπειρια απο κοινωνιες πολυ πιο μπροστα απο τις δικες μας, γενικα μετα τη νομιμοποιηση του γαμου ερχεται συνηθως και η νομιμοποιηση της υιοθεσιας, χωρις προβληματα, αντιθετως μαλιστα. Οποτε και το επιχειρημα του λαδακη γινεται εντελως ακυρο!Δυστυχώς ή ευτυχώς αγαπητέ μου,στο σύγχρονο ευνομούμενο κράτος που ζούμε,(λέμε τώρα... ),οι υγιείς καλούνται να πληρώνουν τους ανάπηρους και τους αναξιοπαθούντες!Μας λυπεί από τη σκοπιά που βρισκόμαστε τώρα,αλλά αν για κάποιο λόγο βρεθούμε στη θέση τους,θα νοιώθουμε τα ευεργετήματα του σύγχρονου πολιτισμού...
Ο λαδακης οταν ΔΕΝ πορωνεται λεει αρκετα σωστα πραγματα.
Πανε τραβα να εφαρμοσεις το μνημονιο τωρα του Αλεξη ξεκατινιαμενη κυρατσα,και ασε τους γαμους και τα συμφωνα.Στο πακισταν σε βλεπω να παντρευεσαι.
οξω πουστη κι ασχημεΘες να τσίμπας μια πουτσότριχα μου μωρή καργόφλομπα όταν ο Άλεξ θα περνάει το σύμφωνο?Πόσο στοίχημα οτι ειδικά τώρα μόλις κυρωθεί η συμφωνία οριστικά η πρωθυπουργάρα σας θα σας γαμήσει τα πρέκια με τα κοινωνικά ζητήματα.Μόνο κ μόνο για δικαιώσει το αριστερό του πρόσημο.
Θα σας βλέπω καργιόλες σα τα αρούρια να τρέχεται πανικόβλητες στους Άνθιμους να κλαψομουνιάζετε δίχως αύριο χαχα
Από τα πέντε κακά της μοίρας έχω μόνο το ένα,δηλαδή είμαι φτωχός...οξω πουστη κι ασχημε
Συμφωνω.Στον βαθμό που ενω υποτίθεται θα μάχεται να καταργηθεί ο γάμος για όλους παγκοσμίως (κάτι που δεν παίζει να γίνει ποτέ) θα συνεχίζει να υφίσταται η διάκριση του αποκλεισμού των γκέι ζευγαριών στο παρόν.Βασικά το πιο ομοφοβικό κ αιθεροβατικό επιχείρημα έβερ καθώς υπό τον φερετζέ του ''δεν πληρώνω'' κρατάει το στάτους κβο του αποκλεισμού των γκέι ζευγαριών ενώ η άλλη η κουλαμάρα δεν παίζει ποτέ να γίνει.Φιλοσοφικά ναι η κατάργηση του γάμου για όλους είναι καλή ιδέα αλλά αυτό ούτε κινηματικά ούτε πρακτικά μπορεί να βρει σχεδόν πουθενά μαζικά υποστήριξη στην κοινωνία.
ρε καθυστερημενε,Λαδάκη στα 3 μας τι αεροβατικές γιδοπαπαριές πιστεύεις.Κάτσε πάλεψε να καταργηθεί ο γάμος για ολους σε όλο τον πλανήτη.Όσο όμως ισχύει τώρα μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια τόσο θα τον πίνετε μέχρι παγκοσμίως να τον κατακτήσουμε κ εμείς.Η διάκριση είναι σαφής στο παρόν.Δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο
εξαρταται βεβαια με το τι αντιλαμβανεται ως προοδο καποιος.Συμφωνω.
Βεβαια εχεις κι εσυ αδικο αν πραγματικα περιμενεις προοδο στην Ελλαδα. Ειναι καμμενο χαρτι η Ελλαδα, παρ'το αποφαση. Βεβαια και οι Ιρλανδοι ηταν συντηρητικοι και χριστιανοταλιμπαν και δες τους τωρα. Ελπιζω να διαψευσθω λοιπον.
Οτι δηλαδη τωρα σε αυτο το θρεντ με αυτον τον τιτλο θα επρεπε να αρχισω να μιλαω για το New Horizons και οχι για γαμο γκευ. Και εσυ εισαι τωρα ο ξυπνιος (ως συνηθως) που με διορθωσες. Μωρε ουστ που θα μας πεις για αντιληψη. Άιντε πρωτα να μαθεις να ξεχωριζεις πραγματικοτητα απο ΧΑτικη προπαγανδα και επεκτεινεσαι σιγα σιγα και σε σοβαροτερα. Κωμικοτραγικος ως συνηθως.εξαρταται βεβαια με το τι αντιλαμβανεται ως προοδο καποιος.
Προοδος ειναι να πας στο φεγγαρι ´η στην ακρη του ηλιακου συστηματος... η ακομα καλυτερα να εξαλείψεις τον υποσιτισμό των παιδιων.
Ειναι παντα θεμα προτεραιοτήτων και αντίληψης.
ρε καθυστερημενε,
ο γαμος δεν ειναι για να παιζεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος μαζι του.
Ο γαμος ειναι ενα κοινωνικο συμβολαιο που εξασφαλιζει καποια δικαιωματα στη μητερα,
οπως ασφαλεια υγειας, μεριδιο στην περιουσια, διατροφη, τη συνταξη του συζηγου σε περιπτωση που πεθανει κ.ο.κ. και ολα αυτα για να μπορει να ειναι σε θεση να μεγαλωσει τα παιδια.
Αυτο που ζητας εσυ ειναι ειτε να καργηθουν τα δικαιωματα των γυναικων με παιδια η την εξασφαλιση αυτων σε ολους.
Ε οχι, αυτο δεν γινεται. Πισω απο το γαμο προστατευονται παιδια και μητερες.
Δεν ειναι θεμα διακρισης, δεν ειναι θεμα θρησκειας, ειναι θεμα κοινωνικο και θεμα επιβιωσης των αδυναμων.
Σε λιγο θα ζητατε να σας βαζουνε και στο δημοσιο επειδη ειστε ομοφυλόφιλοι. Τετοιος εκβιασμος και τετοια κλαψα δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει σε αντιστοιχο θεμα.