Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Είναι της μόδας τώρα ασούμε να "τοποθετείται" ο καθένας περί γάμου ομοφυλόφιλων σε φάση λέω τη γνώμη μου αν στα σουτζουκάκια βάζω κανέλα ή όχι. Τα ατομικά δικαιώματα είτε τα αποδέχεσαι, είτε δεν τα αποδέχεσαι και κλείνεις εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την Άνω Ράκα Αμπού αλ Μπακάρι αλ Άκμπαρ. Δεν είναι και για πολλή συζήτηση, ειδικά αν τίθενται λάθος ερωτήσεις. Είναι αυτονόητα δικαιώματα αναγνωρισμένα από Ευρωπαϊκά δικαστήρια κλπ. Αφορούν δε μειοψηφίες, επομένως εδώ δεν είναι θέμα πλειοψηφίας ή αλλιώς η πλειοψηφία δεν έχει δικαίωμα να καταπιέζει τη μειοψηφία. Αυτή είναι η ουσία.

Αυτονόητο είναι το δικαίωμα τους να βγάζουν τα μάτια τους όποτε κι όπως θέλουν. Το σύμφωνο συμβίωσης, ο γάμος και πολύ περισσότερο η υιοθεσία ασφαλώς και είναι αντικείμενο συζήτησης...

Επισκέπτης
Ναι διότι ως γνωστόν οι Ελληνες γκέι είναι ανώτεροι των Πακιστανών γκέι σωστά; Χαχαχα.Aν αυτή είναι η αντίληψη σου για τις ανθρώπινες σχέσεις,τους ανθρώπους ή την καταγωγή τους τότε το να πας μια ώρα νωρίτερα στον τάφο  υπηρεσία στην κοινωνία θα είναι.
σκασε και ψοφα
χαικου :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Η Εκκλησία ΠΟΤΕ δεν θα δεχθεί τέτοιο γάμο και καλά κανει.

Το θεμα είναι τι θα κανει η πολιτεία.

Εγώ λεω οχι σε γαμο και υιοθεσία, ναι στο συμφωνο συμβίωσης ως μέγιστη παραχώρηση.

Θα συμφωνήσω!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ναι διότι ως γνωστόν οι Ελληνες γκέι είναι ανώτεροι των Πακιστανών γκέι σωστά; Χαχαχα.Aν αυτή είναι η αντίληψη σου για τις ανθρώπινες σχέσεις,τους ανθρώπους ή την καταγωγή τους τότε το να πας μια ώρα νωρίτερα στον τάφο  υπηρεσία στην κοινωνία θα είναι.

Μηπως ξεφευγεις παλι???

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Εδώ έχεις λάθος. Τα ζώα εκδηλώνουν ομοφυλοφιλική δραστηριότητα πολύ συχνά, αλλά αυτό δεν λέει κάτι σπουδαίο γιατί στην κοινωνία των ζώων η κλοπή και ο φόνος είναι επίσης συνήθη και αποδεκτά...

Η ομοφυλοφιλία είναι ένα πρόβλημα , αφού δεν αναπαράγονται
με τη σχέση τους οι  ομοφυλόφιλοι.

Ενα βιολογικό πρόβλημα είναι και θα πρέπει
να αντιμετωπίζονται , όπως όλοι οι άλλοι
που έχουν διαφορετικά βιολογικά προβλήματα .

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τους πληρώνω
επειδή αποφάσισαν να έχουν μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Εδώ έχεις λάθος. Τα ζώα εκδηλώνουν ομοφυλοφιλική δραστηριότητα πολύ συχνά, αλλά αυτό δεν λέει κάτι σπουδαίο γιατί στην κοινωνία των ζώων η κλοπή και ο φόνος είναι επίσης συνήθη και αποδεκτά...

εγω δεν εχω ξανακουσει για ομοφυλοφιλια στα ζωα, ισως δε βλεπω πολλα ντοκιμαντέρ, τωρα  η κλοπη και φονος είναι ανθρωπινα αδικήματα αλλιως θα πηγαιναν και οι αλεπουδες φυλακη που τρωνε τις κοτες

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Κ αρκετοί με έχουν γαμήσει.Και τα δυο κάνω.Αυτό δεν με κάνει λιγότερο άντρα όμως.Τον πέρνω κ γέρνω αλλά αμα με ζωχαδιάσει ο άλλος στο φτερό του φεύγει η άνω γναθος από το μπουκετίδι και ψάχνει τα δόντια του στο πεζοδρόμιο , όχι οτι είμαι υπερ της βίας αλλά το τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του λίγο σχέση έχει με το κατα πόσο είναι άνδρας ή όχι.

Ζήτω οι Πακιστανικές ψωλές!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Όταν θα τον ξαναμιουτάρει ο Άντι θα φταίει που είναι "ομοφοβικός". :)

Το οτι είμαι χυμαδιό δεν αναιρεί το πόσο ανίκανος μόντας είναι ο κολλητός σου.Το χει βρει κ καταχράζεται πάνω μου για το τίποτα τα μιουτ.Αλλά στην γκέι ψώλα μου.Επί 4 εκλογές με μιούταρε κ πάντα νίκαγε ο ΣΥΡΙΖΑ.Αναμένω να με ξαναμιουτάρει τώρα με την ψήφιση του συμφώνου στη βουλή μεθαύριο.Το χω για γούρι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Αν γίνεις τραβέλι μπορεί να αισθανθείς καλύτερα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το οτι είμαι χυμαδιό δεν αναιρεί το πόσο ανίκανος μόντας είναι ο κολλητός σου.

Μια χαρά ικανός είναι ο "κολλητός" μου και μια χαρά σε παίζει βλακάκο!
Σε μιουτάρει όποτε γουστάρει κι όταν γουστάρει αλλιώς σε ξεμιουτάρει κι εσύ σπεύδεις να ποστάρεις στο σάιτ του για να γίνεται τζέρτζελο. Σου ρίχνουν ροχάλες στη μάπα και μόλις στεγνώσει η χλέπα πας σ' αυτούς που σε φτύσανε και παρακαλάς να σε ξανακάνουν παρέα, χαζούλη. ;)

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Εχω βασιμες υποψιες οτι ο Λεγκολας ειναι κλωνος του Τσαμπο. Ενας κλωνος που εκανε για να μπορει να εκφραζει ελευθερα και απροκαλυπτα τον κιναιδισμο του.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τώρα ο Άντι θα παίξει ακόμα λίγο με τον βλάκα και μετά θα τον μιουτάρει πάλι βέβαια. Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, είναι που όταν θα τον ξεμιουτάρει ο χαζός μαζόχας θα σπεύσει να ποστάρει πάλι στο σάιτ αυτού που βρίζει τόσο χυδαία...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε ρε μάγκες.  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τώρα ο Άντι θα παίξει ακόμα λίγο με τον βλάκα και μετά θα τον μιουτάρει πάλι βέβαια. Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, είναι που όταν θα τον ξεμιουτάρει ο χαζός μαζόχας θα σπεύσει να ποστάρει πάλι στο σάιτ αυτού που βρίζει τόσο χυδαία...

Μάλλον δεν θα υπάρξει άλλη φορά! Γλυτώσαμε οριστικά από τον ανώμαλο!! :dancing: :dancing:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πηρε τον πουλο ο τρελεγκολας  :2funny: :2funny: :2funny:

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Η ομοφυλοφιλία είναι ένα πρόβλημα , αφού δεν αναπαράγονται
με τη σχέση τους οι  ομοφυλόφιλοι.

Ενα βιολογικό πρόβλημα είναι και θα πρέπει
να αντιμετωπίζονται , όπως όλοι οι άλλοι
που έχουν διαφορετικά βιολογικά προβλήματα .

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τους πληρώνω
επειδή αποφάσισαν να έχουν μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο.
Καπως ετσι το εβλεπα κι εγω.Αλλα μετα το ξανασκεφτηκα καλυτερα.Γιατι θα επρεπε να αντιμετωπισω ως βιολογικο προβλημα επισης,τη πιπα που μου παιρνει η γκομενα(και στο τελος τα καταπινει κι ολας),τη χρηση προφυλακτικου,το πισωκολλητο και ενα σωρο αλλα τα οποια δεν εχουν καμια χρησιμοτητα στη διαιωνιση τους ειδους.Οποτε το πηγα πασο.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Καπως ετσι το εβλεπα κι εγω.Αλλα μετα το ξανασκεφτηκα καλυτερα.Γιατι θα επρεπε να αντιμετωπισω ως βιολογικο προβλημα επισης,τη πιπα που μου παιρνει η γκομενα(και στο τελος τα καταπινει κι ολας),τη χρηση προφυλακτικου,το πισωκολλητο και ενα σωρο αλλα τα οποια δεν εχουν καμια χρησιμοτητα στη διαιωνιση τους ειδους.Οποτε το πηγα πασο.
Τοτε αδερφε να παμε πασο και με τους κτηνοβατες τους αιμομηκτες να τους νομιμοποιησουμε και να μπορει να σηναψει συμβολαιο συμβιωσης και ο μητρος με την κατσικα του και αργοτερα να υοθετησουν και ενα αρνακι και να τρεχουν ευτυχισμενοι στο λειβαδι...η ακομα και να συμβιωνουν νομιμα ο αδερφος με την αδερφη...στην περιπτωση αυτη εχει μεριμνηση η φυση για τα αποτελεσματα των αιμομηκτων...εν κατακλειδι δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα και οι ισσοροπιες ειναι πολυ λεπτες

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε αδερφε να παμε πασο και με τους κτηνοβατες τους αιμομηκτες να τους νομιμοποιησουμε και να μπορει να σηναψει συμβολαιο συμβιωσης και ο μητρος με την κατσικα του και αργοτερα να υοθετησουν και ενα αρνακι και να τρεχουν ευτυχισμενοι στο λειβαδι...η ακομα και να συμβιωνουν νομιμα ο αδερφος με την αδερφη...στην περιπτωση αυτη εχει μεριμνηση η φυση για τα αποτελεσματα των αιμομηκτων...εν κατακλειδι δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα και οι ισσοροπιες ειναι πολυ λεπτες
Διακρινω εναν ρατσισμο στα γραπτα σας κυριε Θοδωρακη!
Τι παραλογο βρισκετε στους κτηνοβατες;
Ισα ισα σε αντιθεση με μας που τα σφαζουμε και τα τρωμε, εκεινοι τα φροντιζουν και τους κανουν γλυκο ερωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom