Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
Ο Γαμος είναι η προστασία των παιδιών και της εγκύου γυναίκας,
και της γυναίκας που ανατρέφει παιδιά .
ΔΕΝ είναι η προστασία του ΓΑΜΗΣΙΟΥ !
Γαμηθείτε ελεύθερα, δεν χρειάζεται γάμος .

χρονια πολλα φιλε

Επισκέπτης
Ο Γαμος είναι η προστασία των παιδιών και της εγκύου γυναίκας,

Ο γάμος είναι ένα κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο για αιώνες πριμοδοτούσε στη βάση της άγνοιας,προκατάληψης,των θρησκευτικών προπαγάνδων κ της ομοφοβίας τις σχέσεις μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών.

Ε αυτό εμείς διεκδικούμε να το αλλάξουμε κ θα το καταφέρουμε καθώς ο κόσμος ξυπνάει κ αντιλαμβάνεται τις έννοιες ισότητα και ισονομία.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Aυτό το στυλάκι μαρθα βούρτση πολύ πέραση έχει  πάντως στο ομοφοβικό συνάφι.Ακριβώς επειδή η σημερινή Ελλάδα γαμιέται από την κρίση και ακριβώς επειδή οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες τσακίζονται είναι που οι πολιτικές κάθε ουσιαστικά ευνομούμενης χώρας θα πρέπει να διαφυλάσουν τις μειοψηφίες.
......

Τύπε μου προσωπικά μόνο ομοφοβικός δεν είμαι και έχω γράψει πολλά για τα δικαιώματά σας στο να επιλέγετε τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό, χωρίς κανείς να έχει το δικαίωμα να σας ενοχλήσει γι' αυτό.

ΑΛΛΑ τις κλάψες και τις γραφικότητες τύπου Pride Parade δεν τις αντέχει η αισθητική μου, μου φαίνονται καραγκιοζηλίκια!

Συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε ως αδικημένη μειονότητα, όταν πουθενά το επίσημο κράτος δεν σας αντιμετωπίζει σαν τέτοιους!
Τώρα ο καθένας ασφαλώς και δικαιούται να έχει την ΔΙΚΗ του άποψη για το θέμα, οπότε το να ζητάς από όλους να αποδεχθούν την δική σου επιλογή είναι ανοησία. Ας πούμε η πεθερά μου δεν εγκρίνει ούτε τις προγαμιαίες σχέσεις, πως να της αλλάξω μυαλά και για ποιο λόγο άλλωστε;

Οπότε σταματήστε να σκιαμαχείτε ως άλλοι Δον Κιχώτες και ζήστε την ζωή σας ελεύθερα, όπως σας το επιτρέπει η Ευρωπαϊκή κι η Ελληνική νομοθεσία.

Κι ακόμα κάτι! Να ευχαριστείτε τον Θεό (αν υπάρχει που δεν το νομίζω!) που δεν γεννηθήκατε στο Ιράν ή την Βόρεια Κορέα, αλλά ακόμα και την σημερινή Ρωσία, διότι εκεί θα βλέπατε τί σημαίνει "καταπίεση"! ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
Ο γάμος είναι ένα κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο για αιώνες πριμοδοτούσε στη βάση της άγνοιας,των θρησκευτικών προπαγάνδων κ της ομοφοβίας τις σχέσεις μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών.

Ε αυτό εμείς διεκδικούμε να το αλλάξουμε κ θα το καταφέρουμε καθώς ο κόσμος ξυπνάει κ αντιλαμβάνεται τις ένοιες ισότητα και ισονομία.

Ο Γάμος είναι ένας συντηρητικός θεσμός και δεν αποτελεί " πρόοδο "
το να επεκταθεί σε ομοφυλοφίλους ,που με την σεξουαλική τους σχέση μεταξύ τους
δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν .

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606

δεν είναι θεμα τεκνοποιήσεις είναι θεμα κληρονομικο προφανως..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

λαδάκη μιας και είσαι πανεπιστήμονας
μπορείς να μου εξηγήσεις περιληπτικά
ποια η κοινωνικο-οικονομική αναγκαιότητα
του γάμου (νόμιμου μόνιμου τεκνογονικού ζεύγους)
και των προβών/προαγγέλων του (σχέση, ζεύγαρι) ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
Οι γκέϋ που μάχονται για να επεκταθεί ο γάμος
και στους ομοφυλοφίλους ,λέγοντας ότι ...είναι προοδευτικό , ο συντηρητικός θεσμός του
γάμου να επεκταθεί στους ομοφυλοφίλους, απλά είναι αντιφατικοί .

Η πρόοδος δεν γίνεται με συντηρητικούς θεσμούς .
Πρέπει να καταργηθεί ο θεσμός και να προστατεύονται μόνο τα παιδιά .
Αν δύο άτομα θέλουν να έχουν σχέση,ας την έχουν .
Εμείς οι υπόλοιποι γιατί να τους πληρώνουμε ;

Επισκέπτης
Συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε ως αδικημένη μειονότητα, όταν πουθενά το επίσημο κράτος δεν σας αντιμετωπίζει σαν τέτοιους!

Για να δούμε

1.Ο κάθε άνδρας ο οποίος έστω κ μια φορά στη ζωή του έχει κάνει σεξ με άνδρα αποκλείεται δια βίου στην Ελλάδα από την αιμοδοσία,μυελοδοσία κ δωρεά οργάνων.

2.Κανένα ομόφυλο ζευγάρι δεν έχει δικαίωμα επίσκεψης σε εντατική,φυλακή κοκ μιας κ η σχέση δεν αναγνωρίζεται νομικά.

3.Κανένα φορολογικό,δημοσιουπαλληλικό,κληρονομικό κοκ ευεργέτημα δεν προβλέπεται για γκέι ζευγάρια

4.Κανένα γκέι bi-national ζευγάρι όπου ο ένας σύντροφος εκτός Ε.Ε (όπως εγώ κ ο σύντροφος μου καλή ώρα) δεν δικαιούται τις προστασίες του νόμου που υπάρχουν για ετερόφυλα ζευγάρια.Δεν μπορώ να σπονσοράρω τον σύντροφο μου για τίποτα στην Ελλάδα ενώ ένας στρέητ με έναν γάμο άμεσα καταφέρνει άδεια διαμονής κ στα καπάκια υπηκόοτητα για την σύντροφο του.

5.Δε ξέρω πόσα επεισόδια έχεις χάσει,Ιράν μπορεί να μην είμαστε αλλά βλέπε το μπαράζ ομοφοβικών επιθέσεων μόνο φέτος.Αυτό έλειπε να είμαστε ρωσίες.Το ότι είμαστε καλύτερα από κει επιχείρημα ολκής μαγκα μου.

6.Από το παραπάνω βλέπω οτι δεν το χεις με τα πυκνά νοήματα.Εδώ τίθεται θέμα ισότητας κ ισαξίας κοινωνικής των σχέσεων μας.Αυτό είναι το δια ταύτα.Επειδή εσύ γαμάς μουνιά κάτι τρέχει στα γύφτικα να πούμε?Ισότητα μάγκα.Πιάστο μια

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
λαδάκη μιας και είσαι πανεπιστήμονας
μπορείς να μου εξηγήσεις περιληπτικά
ποια η κοινωνικο-οικονομική αναγκαιότητα
του γάμου (νόμιμου μόνιμου τεκνογονικού ζεύγους)
και των προβών/προαγγέλων του (σχέση, ζεύγαρι) ?

Τα ξέρεις και συ, αλλά τα λέω :
Ο Γάμος δημιουργήθηκε σαμ θεσμός μετά την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της ΓΗΣ !
Για να δώσουν στα παιδιά τους τα πραγματικά σαν κληρονομιά
τη γη τους ,οι άντρες θέπισαν το θεσμό του Γάμου .
Πριν το σύστημα ιδιοκτησίας της γης ΔΕΝ υπήρχε γάμος .
Τότε παντρεύοντουσαν νέοι .Μετά, επεκτάθηκε ο γάμος
και στους...νεάζοντες !  :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπου Κωνσταντάρα και Μάρω Κοντού, φιλμ !  :2funny:
Αυτό είναι ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ ! Για να ψιλογαμηθούν ,παρότι
δεν μπορούσε να κανει παιδιά η 45-50 ετών Μάρω Κοντού,
παντρευόταν τον Λάμπρο, για να μην ...είναι Ντροπιασμένη !  :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τα ξέρεις και συ, αλλά τα λέω :
Ο Γάμος δημιουργήθηκε σαμ θεσμός μετά την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της ΓΗΣ !
Για να δώσουν στα παιδιά τους τα πραγματικά σαν κληρονομιά
τη γη τους ,οι άντρες θέπισαν το θεσμό του Γάμου .
Πριν το σύστημα ιδιοκτησίας της γης ΔΕΝ υπήρχε γάμος .
Τότε παντρεύοντουσαν νέοι .Μετά, επεκτάθηκε ο γάμος
και στους...νεάζοντες !  :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπου Κωνσταντάρα και Μάρω Κοντού, φιλμ !  :2funny:
Αυτό είναι ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ ! Για να ψιλογαμηθούν ,παρότι
δεν μπορούσε να κανει παιδιά η 45-50 ετών Μάρω Κοντού,
παντρευόταν τον Λάμπρο, για να μην ...είναι Ντροπιασμένη !  :2funny: :2funny: :2funny:

έχεις διαβάσει έγκελς για το θεσμό της οικογένειας ή w.reich ?

Επισκέπτης
δεν είναι θεμα τεκνοποιήσεις είναι θεμα κληρονομικο προφανως..

όχι είναι κυρίως θέμα ισότητας.Θέμα κοινωνικής ισαξίας των σχέσεων μας.Το νομικό κομμάτι αν κ πολύ σημαντικό είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
Για να δούμε

1.Ο κάθε άνδρας ο οποίος έστω κ μια φορά στη ζωή του έχει κάνει σεξ με άνδρα αποκλείεται δια βίου στην Ελλάδα από την αιμοδοσία,μυελοδοσία κ δωρεά οργάνων.
Αυτό έχει να κάνει με παράγοντες κινδύνου.Αν έχεις επισκεφτεί τη Νιγηρία π.χ.
είσαι υποπτος για Εμπολα .Δεν έχει σχέση τι είσαι ,παρά μόνο αν πήγες στη Νιγηρία .

2.Κανένα ομόφυλο ζευγάρι δεν έχει δικαίωμα επίσκεψης σε εντατική,φυλακή κοκ μιας κ η σχέση δεν αναγνωρίζεται νομικά.
Κάνεις λάθος, μπορείς να ζητήσεις να επισκέπετεσαι κάποιον στη φυλακή, αν
συμφωνεί και αυτός και η ειδική επιτροπή της φυλακής .

3.Κανένα φορολογικό,δημοσιουπαλληλικό,κληρονομικό κοκ ευεργέτημα δεν προβλέπεται για γκέι ζευγάρια
Διότι δεν κάνουν παιδιά με τη σχέση τους .Να πάψει κάθε ευεργέτημα σε στρέϊτ, αν δεν
κάνουν παιδιά ,είναι το σωστό, και όχι να επεκταθούν τα προνόμια στους γκέύ που δεν
μπορούν να κάνουν παιδιά .
Όσον αφορά τις χώρες, όπου υιοθετούν οι γκέϋ παιδιά,
τα προνόμια να είναι για τα παιδιά και μόνο.

4.Κανένα γκέι bi-national ζευγάρι όπου ο ένας σύντροφος εκτός Ε.Ε (όπως εγώ κ ο σύντροφος μου καλή ώρα) δεν δικαιούται τις προστασίες του νόμου που υπάρχουν για ετερόφυλα ζευγάρια.Δεν μπορώ να σπονσοράρω τον σύντροφο μου για τίποτα στην Ελλάδα ενώ ένας στρέητ με έναν γάμο άμεσα καταφέρνει άδεια διαμονής κ στα καπάκια υπηκόοτητα για την σύντροφο του.

Αυτό είναι γενίκευση της προστασίας παιδοποιϊας σε ζευγάρια που μπορεί ίσως
να μην αποκτήσουν παιδιά. Οι γκέϋ είναι σίγουρο ότι δεν θα αποκτήσουν παιδιά,
και γι'αυτό δεν ευνοείται τέτοια σχέση.

Ωστόσο μπορείς να εξασφαλίσεις βίζα σε άλλο γκέύ, με άλλους τρόπους .

5.Δε ξέρω πόσα επεισόδια έχεις χάσει,Ιράν μπορεί να μην είμαστε αλλά βλέπε το μπαράζ ομοφοβικών επιθέσεων μόνο φέτος.Αυτό έλειπε να είμαστε ρωσίες.Το ότι είμαστε καλύτερα από κει επιχείρημα ολκής μαγκα μου.

Εκεί κυνηγούν και τα ετεροφυλοφιλα ζευγάρια που είναι ανύπαντρα και λιθοβολούν
τις μοιχαλίδες !

:2funny: :2funny:
6.Από το παραπάνω βλέπω οτι δεν το χεις με τα πυκνά νοήματα.Εδώ τίθεται θέμα ισότητας κ ισαξίας κοινωνικής των σχέσεων μας.Αυτό είναι το δια ταύτα.Επειδή εσύ γαμάς μουνιά κάτι τρέχει στα γύφτικα να πούμε?Ισότητα μάγκα.Πιάστο μια

Η ισότητα δεν υπάρχει σε ανόμοια πράγματα.

Οι γκέϋ δεν μπορούν να κάνουν παιδιά με την σχέση τους .

Κατανόηση χρειάζεται για τους γκέϋ, και βοήθεια .
Δεν παύουν να έχουν μεγάλα προβλήματα, όσο ανεκτική και να είναι
μία κοινωνία .
Τα προβλήματα  τους δεν λύνονται με τον συντηρητικό
θεσμό του γάμου .
Ο Βαλλιανάτος έχει δηλώσει ότι έχει πάει με 5000 άντρες .
Ο γάμος θα τον σώσει ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
έχεις διαβάσει έγκελς για το θεσμό της οικογένειας ή w.reich ?

Έχω διαβάσει και τους δύο !  :2funny: :2funny: :2funny:
Όταν ήμουν φοιτητής, είχα ανακαλύψει την βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου
Γκαίτε ,που ήταν ήσυχη ...και διάβαζα τα συγγράμματα του ΕΜΠ  ,και
τα βιβλία της βιβλιοθήκης !  :2funny:
Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με την απλή λογική .
Γάμος = συντηρητισμός .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έχω διαβάσει και τους δύο !  :2funny: :2funny: :2funny:
Όταν ήμουν φοιτητής, είχα ανακαλύψει την βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου
Γκαίτε ,που ήταν ήσυχη ...και διάβαζα τα συγγράμματα του ΕΜΠ  ,και
τα βιβλία της βιβλιοθήκης !  :2funny:
Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με την απλή λογική .
Γάμος = συντηρητισμός .
λαδάκη , πάρε και μια οικονομική ανάλυση της μονογαμίας www2.warwick.ac.uk/fac/soc/economics/staff/omoav/gms_presentation_compatibility_mode.pdf]εδώ[/url]
βαριέμαι να την αναλύσω , αλλά ίσως εσύ την βρείς ενδιαφέρουσα και πιο ευπεπτη λόγω μαθηματικών.

:sleeping: :tired:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
λαδάκη , πάρε και μια οικονομική ανάλυση της μονογαμίας www2.warwick.ac.uk/fac/soc/economics/staff/omoav/gms_presentation_compatibility_mode.pdf]εδώ[/url]
βαριέμαι να την αναλύσω , αλλά ίσως εσύ την βρείς ενδιαφέρουσα και πιο ευπεπτη λόγω μαθηματικών.

:sleeping: :tired:

:rockon: :rockon: :rockon:

Πολύ καλό ,ευχαριστώ !

Επισκέπτης

1. Διάβασε το νόμο που διαίπει τις αιμοδοσίες κοκ .Έστω κ 1 φορά σεξ με άνδρα ακόμα κ με προφυλαξη κ μπαν δια βίου.Ποιά είναι εδώ η επιστημονική τεκμηρίωση.Καμία.Κατάλοιπο της υστερίας των 80's κ κατάφορη διακριτική μεταχείριση.

2.Γιατί να περάσω από επιτροπή όταν ο αντίστοιχος ετερόφυλος σύντροφος άμεσα κάνει επίσκεψη.Άλλο ένα παράδειγμα διακριτικής μεταχείρισης

3.Τι σχέση έχει η τεκνοποίηση με το εαν πχ θα μοριοδοτηθώ για να μετατεθώ κοντά στον σύντροφο μου,για το εαν θα κληρονομήσω την κοινή περιουσία παρακαλώ κοκ.

4.Καμία σχέση.Ο σκοπός του γάμου δεν είναι η τεκνοποίηση.Εαν αυτό ήθελε να διαφυλάξει η κοινωνία δεν θα επέτρεπε σε μη γόνιμα ζευγάρια να παντρεύονται.Διακριτική μεταχείριση κάργα

6.Ομοίως με το πιο πάνω.Ο σκοπός του γάμου δεν είναι η τεκνοποίηση.Ένα κοινωνικό συμβόλαιο είναι πρωτίστως.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
4.Κανένα γκέι bi-national ζευγάρι όπου ο ένας σύντροφος εκτός Ε.Ε (όπως εγώ κ ο σύντροφος μου καλή ώρα) δεν δικαιούται τις προστασίες του νόμου που υπάρχουν για ετερόφυλα ζευγάρια.Δεν μπορώ να σπονσοράρω τον σύντροφο μου για τίποτα στην Ετολλάδα ενώ ένας στρέητ με έναν γάμο άμεσα καταφέρνει άδεια διαμονής κ στα καπάκια υπηκόοτητα για την σύντροφο του.

5.IΕπιδή εσύ γαμάς μουνιά κάτι τρέχει στα γύφτικα να πούμε?Ισότητα μάγκα.Πιάστο μια
Είδες ο ανώμαλος να γαμαω μουνια! :)

Ρε τυπε όλα τα έχουμε λύσει σ' αυτή τη
χώρα το μόνο πρόβλημα που έμεινε άλυτο είναι πως θα φέρεις εσύ εδώ τον αλλοδαπό γκόμενο σου.

Άσε μας κουκλίτσα μου. :)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
1. Διάβασε το νόμο που διαίπει τις αιμοδοσίες κοκ .Έστω κ 1 φορά σεξ με άνδρα ακόμα κ με προφυλαξη κ μπαν δια βίου.Ποιά είναι εδώ η επιστημονική τεκμηρίωση.Καμία.Κατάλοιπο της υστερίας των 80's κ κατάφορη διακριτική μεταχείριση.

2.Γιατί να περάσω από επιτροπή όταν ο αντίστοιχος ετερόφυλος σύντροφος άμεσα κάνει επίσκεψη.Άλλο ένα παράδειγμα διακριτικής μεταχείρισης

3.Τι σχέση έχει η τεκνοποίηση με το εαν πχ θα μοριοδοτηθώ για να μετατεθώ κοντά στον σύντροφο μου,για το εαν θα κληρονομήσω την κοινή περιουσία παρακαλώ κοκ.

4.Καμία σχέση.Ο σκοπός του γάμου δεν είναι η τεκνοποίηση.Εαν αυτό ήθελε να διαφυλάξει η κοινωνία δεν θα επέτρεπε σε μη γόνιμα ζευγάρια να παντρεύονται.Διακριτική μεταχείριση κάργα

6.Ομοίως με το πιο πάνω.Ο σκοπός του γάμου δεν είναι η τεκνοποίηση.Ένα κοινωνικό συμβόλαιο είναι πρωτίστως.

Ρε μαν, τι προσπαθείς να αποδείξεις, ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι ελέφαντες; Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ας λένε το κοντό και το μακρύ τους κάποιοι εδώ μέσα, μην μπαίνεις στην διαδικασία. Η φύση μιλάει από μόνη της, έχει αποδειχτεί επιστημονικά, συμβαίνει, το βλέπουμε. Άσε τον καθένα να κρύβεται και να φιλάει το χέρι αυτού που νομίζει.

Για το θέμα του γάμου: Δεν καταλαβαίνω προς τι η συζήτηση. Σαφώς και πρέπει να γίνει αλλιώς θα συνεχίσει να είναι παραβίαση ανθρωπινων δικαιωμάτων.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686

Ο σκοπός του γάμου δεν είναι η τεκνοποίηση ;

Ασφαλώς και δεν είναι !  :2funny: :2funny:
Ο σκοπός του γάμου είναι να πάρουν βίζα οι Ρωσίδες !  :2funny: :2funny: :2funny:

Παλιά θεωρούσαν ότι παντρεύεσαι για να κάνεις παιδιά .
Σου ευχόντουσαν ,καλούς απογόνους .
Τωρα παντρεύεσαι για να πάρεις τη σύνταξη του συζύγου
σαν χήρα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Εντάξει, αυτή είναι η ΠΑΡΑΚΜΗ του γάμου .
Σε όλες τις  κοινωνίες πάντως ,στην Ιστορία ,παντρευόντουσαν για να
κάνουν παιδιά .

Το ότι δεν επιτρεπόταν η μοιχεία ,ήταν για να
μην κάνει η γυναίκα παιδιά με κάποιον άλλο,
και μεγαλώσεις τα παιδιά αυτού που σε έκανε κερατά !  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom