Επισκέπτης
Ρε ψηλέ όμως στην Ελλάδα ζω εγώ κ μιλιούνια γκέι.Εμείς την χέζουμε κ θέλουμε τα αυτονόητα.Οι φασιστομαούνες θα πρέπει να αρκεστούν στα κλαψομούνιασμα τους.
Έτσι,γουστάρω,να γίνετε κι... εκατομμύρια ει δυνατόν,να μεγαλώσει η πίτα μου!Ρε ψηλέ όμως στην Ελλάδα ζω εγώ κ μιλιούνια γκέι.Εμείς την χέζουμε κ θέλουμε τα αυτονόητα.Οι φασιστομαούνες θα πρέπει να αρκεστούν στα κλαψομούνιασμα τους.
ΠΕΣΤΑ ΡΕ!ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε ψηλέ όμως στην Ελλάδα ζω εγώ κ μιλιούνια γκέι.Εμείς την χέζουμε κ θέλουμε τα αυτονόητα.Οι φασιστομαούνες θα πρέπει να αρκεστούν στα κλαψομούνιασμα τους.
Παρά τις καλές προθέσεις σου παραλίγο να φτύσω τον καφέ στην οθόνη από τα γέλια χαχαχα
Σήριουσλι υπάρχουν άτομα ακόμα σήμερα που μπερδεύουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό με την ταυτότητα φύλου?
Να σε καλά ρε ψηλέ αλλά οι γκέι δεν θέλουμε να γίνουμε γυναίκες.Αν αλλάξει κάτι θα σε ενημερώσουμε.
Παρε φορα και βουτα στον Καιαδα.Ρε ψηλέ όμως στην Ελλάδα ζω εγώ κ μιλιούνια γκέι.Εμείς την χέζουμε κ θέλουμε τα αυτονόητα.Οι φασιστομαούνες θα πρέπει να αρκεστούν στα κλαψομούνιασμα τους.
ωραιοςΤην έχω ξαναπεί την άποψή μου για το θέμα, μην λέω τα ίδια.
Απλά να προσθέσω κάτι.
Προσωπικά σέβομαι την επιλογή του καθενός στις σεξουαλικές του προτιμήσεις και την δυνατότητά του να το εκφράζει μέσα στα όρια της λογικής και της κοσμιότητος.
Οπότε αν κάποιος έχει αποφασίσει πως αυτή είναι η σεξουαλική του ταυτότητα το βρίσκω πολύ πιο σωστό να συζήσει με κάποιον ομόφυλό του, παρά να παντρευτεί ετερόφυλο άτομο μέσα σε απίστευτη υποκρισία, δήθεν καλού συζύγου και οικογενειάρχου και μετά να τρέχει να γαμιέται στην Μύκονο, τα gay bars, ή από τα τραβέλια, ημεδαπά ή βραζιλιάνικα...
Ποια πίτα σου ρε παραπλήγα,αφού μόνο οι πουτάνες της Φυλής σου κάθονται.Έτσι,γουστάρω,να γίνετε κι... εκατομμύρια ει δυνατόν,να μεγαλώσει η πίτα μου!
παει χαλασε ο κοσμος
Ποια πίτα σου ρε παραπλήγα,αφού μόνο οι πουτάνες της Φυλής σου κάθονται.
τυπε μονο ο λιλας θα σωσει την υποληψη του αντρικου φυλου
Ποιά είναι τα αυτονόητα δηλαδή;
αρχηγε και απεργιες μπορεις να κανεις, και εξετασεις στο ασεπ μπορεις να δωσεις για το δημοσιο, και επιδοματα απο το σαμαρα μπορεις να παρεις, και οτι αλλο θελεις μπορεις να το κανεις. οπως εχει φτωχοπουστες και φτωχομπινεδες, εχει φτωχοβιζιτες, εχει φτωχοπουτανες, εχει και φτωχογαμηκουλες. οπως βλεπεις ο μπαξες εχει απο ολα, και ο καθενας μπορει να κανει τις επιλογες του. Αλλα δυστηχως ΜΑΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ. ειναι κοντρα στην φυση αυτο, και οταν πας κοντρα στην φυση, η συνεπειες ειναι καταστροφηκες, δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι το 90% των πουστηδων ψοφαει απο aids. στα υπολοιπα δικαιωματα που ζητας, μαζι σου ειμαι, αρκει να μην ενοχλητε τον υπολοιπο κοσμο με τις μαλακιες σας. οσο για γαμους και κληρονομιες, αν θελει ο γαμιας σου να σε αποκαταστησει, υπαρχουν πολλοι τροποι. αν πας σε κανεναν συμβολαιογραφο θα σου πει. εχει πολλα αντρογυνα που ζουνε μαζι και δεν εχουν παντρευτει, και εχουν βρει ακρη με τα περουσιακα τους.Aυτό το στυλάκι μαρθα βούρτση πολύ πέραση έχει πάντως στο ομοφοβικό συνάφι.Ακριβώς επειδή η σημερινή Ελλάδα γαμιέται από την κρίση και ακριβώς επειδή οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες τσακίζονται είναι που οι πολιτικές κάθε ουσιαστικά ευνομούμενης χώρας θα πρέπει να διαφυλάσουν τις μειοψηφίες.
Δε ξέρω τι σας μάθαν στο κρυφό σχολειό της μπασταρδοφασιστάτζας ΧΑ αλλά οι γκέι δεν είμαστε κάτι φλου,κάτι εξωγήινο ή κάτι αυθαίρετο.Μέλη της κοινωνίας είμαστε κ βιώνουμε αντίστοιχα τις δυσκολίες της κρίσης , επιπρόσθετα όμως έχουμε την ομοφοβία κ την μηδενική αναγνώριση κ ορατότητα των σχέσεων μας ως αναχώματα στην προσπάθεια μας για να διεκδικήσουμε την προσωπική μας ευτυχία.Υπάρχουν κ άνεργοι γκέι κ φτωχοί κ χιλιοχτυπημένοι από την κρίση με κοινά προβλήματα με τον μέσο πολίτη της χώρας αλλά επιπρόσθετα αυτοί δεν έχουν ούτε το δικαίωμα του να διεκδικήσουν την δική τους εκδοχή της προσωπικής ολοκλήρωσης.Είναι τότε που το κράτος δικαίου φαίνεται.Μέσα στην κρίση η κάθε κοινωνία δείχνει πόσο μετράει κ αν έχει αρχίδια από το πόσο προστατεύει τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες της κ αναμφισβήτα οι γκέι λόγω της καφρίλας εκεί εξώ καθιστανται ως τέτοιοι.
Πέραν τούτου μπορεί στον δεκάλογο του καλού φασίστα χριστιανόληπτου να μην σας δίδαξαν το οτι η πάλη για τα ατομικά δικαιώματα δεν σταματάει επειδή η κοινωνία βρίσκεται σε κομβικό σημείο αλλά στις γκέι μπάλες μας.Δεν μπορεί να είμαι χρόνια με κάποιον κ στο ξαφνικό να μου διεκδικεί κοινά αποκτημένη περιουσία η κάθε τρίτη ξαδέρφη,δεν νοείται να μην έχω δικαίωμα επισκεπτηρίου στην φυλακή ή στην εντατική ενός ανθρώπου με τον οποίο μπορεί να έχω περάσει δεκαετίες μαζί μόνο κ μόνο επειδή έχουμε το ίδιο φύλο.Δεν γίνεται να αποκλείομαι από δημοσιουπαλληλικά,κληρονομικά,φορολογικά κ λοιπά ευεργετήματα επειδή η θρησκόληπτη ταλιμπανιά της Ελλάδας δεν αντέχει την πραγματικότητα πως άνθρωποι του ίδιου φύλου μπορούν κ πετυχαίνουν μακροχρόνιες σχέσεις.
Στην τελική τίθεται κ θέμα ουσιαστικής ισότητας εδώ.Δεν μπορεί το φύλο του συντρόφου να ορίζει το δικαίωμα στον γάμο.Τα 3 μου θα τσιμπήσετε ψηλέ.Σιγά σιγά κ σταθερά σας βλέπω σα τα ποντίκια να τρέχετε για ευχέλαια κ τρισάγια μπροστά στην αυτονόητη κατάκτηση της ισότητας για όλους τους πολίτες.