Νέα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών?

• Υπέρ

• Κατά

• Στα @@ μου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Επισκέπτης
ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος για την κοινωνία δεν υφίσταται για κατοχυρωθούν οι σχέσεις
όχι μόνο των γκέύ, αλλά και των στρέϊτ .

Ναι ρε ψηλέ πες οτι συμφωνώ στην ουσία λέμε όμως πως επί του πρακτέου  και εφαρμοστέου οι μεν στρέητ σχέσεις είναι κατοχυρωμένες οι δε γκέι όχι αυτή τη στιγμή.Την αναγκαιότητα της ισότητας την πιάνεις?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Τι λες, τι εννοείς;

Δεν θέλω να πληρώνω εισφορές στο ταμείο μου, για να παιρνει
σύνταξη η χήρα κάποιου τύπου, που την παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά .
Ας παιρνουν όλοι μια σύνταξη, να μην είναι στο δρόμο .
Αλλά γιατί να πληρώνω τη σύνταξη μιας γριάς, που παντρέυτηκε ένα γέρο
να της αφήσει σύνταξη ;
ΕΓΩ και ΕΣΥ την πληρώνουμε, που δουλεύουμε .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Ναι ρε ψηλέ πες οτι συμφωνώ στην ουσία λέμε όμως πως επί του πρακτέου οι μεν στρέητ σχέσεις είναι κατοχυρωμένες οι δε γκέι όχι τώρα.Την αναγκαιότητα της ισότητας την πιάνεις?

Αυτή η ισότητα ,ειναι ισότητα στον παραλογισμό .
Δλδ επειδή παντρεύονται οι 50 ρηδες στρέϊτ, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά,
ας παντρέυονται και οι γκέύ που επίσης δεν κάνουν παιδιά .

Είναι ισότητα στον παραλογισμό, όχι στη λογική.

Για τους γκέύ χρειάζεται κατανόηση και βοήθεια, διότι έχουν πολλά
προβλήματα που είναι γκέύ ,ασχετως πόσο ανεκτική είναι η κοινωνία .
Πρέπει να βοηθάμε τους γκέύ ,αλλά για μένα δεν είναι σωστό
να γενικεύουμε παράλογους θεσμούς, εφαρμόζοντάς τους και στους γκέύ .

Πάντως αν βρεις κανένα πλούσιο ΄αγγλο, παντρέψου τον να τα κονομήσεις
και  κάλεσε μας ,να κάνουμε κανένα ταξιδάκι !  :rockon:

Επισκέπτης
Αυτή η ισότητα ,ειναι ισότητα στον παραλογισμό .

κ γω σου λέω έχεις δίκιο.

Το ότι αυτή τη στιγμή με την θεσμοθέτηση του γάμου για στρέητ ζευγάρια κ τον παράλληλο αποκλεισμό των γκέι καθώς κ με την κοινωνική νοηματοδότηση που δίνεται σήμερα στον θεσμό το οτι υπάρχει άμεσο πρόβλημα ανισότητας το αντιλαμβάνεσαι?

Τι είναι πιο εύκολο ρεαλιστικά?Να καταργηθεί ο γάμος παγκοσμίως για όλους ή να νομιμοποιηθεί κ για εμάς?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
κ γω σου λέω έχεις δίκιο.

Το ότι αυτή τη στιγμή με την θεσμοθέτηση του γάμου για στρέητ ζευγάρια κ τον παράλληλο αποκλεισμό των γκέι καθώς κ με την κοινωνική νοηματοδότηση που δίνεται σήμερα στον θεσμό το οτι υπάρχει άμεσο πρόβλημα ανισότητας το αντιλαμβάνεσαι?

Τι είναι πιο εύκολο ρεαλιστικά?Να καταργηθεί ο γάμος παγκοσμίως για όλους ή να νομιμοποιηθεί κ για εμάς?

Το Παγκοσμίως,ας το καλύτερα ! Όπως είπες υπάρχουν και ισλαμικές
χώρες κτλ καθυστερημένες .
Κατά τα λοιπά, ο " γάμος " ειναι μια συγκεκριμένη σχέση στρέϊτ .
Για τους ομοφυλόφιλους μάλλον το σωστό είναι " σύμφωνο συμβίωσης " ,
που το διαλύεις ΑΜΕΣΩΣ χωρίς δικαστήρια κτλ
Δλδ γάμος = δικαστήρια για διαζύγιο .
Δεν είναι γελοίο, δύο γκέύ να πηγαίνουν στο δικαστήριο
για να χωρίσουν ;
Και για τους στρέϊτ είναι γελοίο, και μόνο το θέμα των παιδιών
δικαιολογεί δικαστήριο .

Επισκέπτης
Ρε μεγάλε πάλι στην έννοια της ισότητας κ κοινωνικής ισαξίας πάσχεις.Πιάσε τι λέω.Μου μιλάς για ουτοπίες ή για σύμφωνα όταν εγώ σου θέτω το άμεσο ζήτημα της ουσιαστικής ισότητας.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Για να δούμε

1.Ο κάθε άνδρας ο οποίος έστω κ μια φορά στη ζωή του έχει κάνει σεξ με άνδρα αποκλείεται δια βίου στην Ελλάδα από την αιμοδοσία,μυελοδοσία κ δωρεά οργάνων.

2.Κανένα ομόφυλο ζευγάρι δεν έχει δικαίωμα επίσκεψης σε εντατική,φυλακή κοκ μιας κ η σχέση δεν αναγνωρίζεται νομικά.

3.Κανένα φορολογικό,δημοσιουπαλληλικό,κληρονομικό κοκ ευεργέτημα δεν προβλέπεται για γκέι ζευγάρια

4.Κανένα γκέι bi-national ζευγάρι όπου ο ένας σύντροφος εκτός Ε.Ε (όπως εγώ κ ο σύντροφος μου καλή ώρα) δεν δικαιούται τις προστασίες του νόμου που υπάρχουν για ετερόφυλα ζευγάρια.Δεν μπορώ να σπονσοράρω τον σύντροφο μου για τίποτα στην Ελλάδα ενώ ένας στρέητ με έναν γάμο άμεσα καταφέρνει άδεια διαμονής κ στα καπάκια υπηκόοτητα για την σύντροφο του.

5.Δε ξέρω πόσα επεισόδια έχεις χάσει,Ιράν μπορεί να μην είμαστε αλλά βλέπε το μπαράζ ομοφοβικών επιθέσεων μόνο φέτος.Αυτό έλειπε να είμαστε ρωσίες.Το ότι είμαστε καλύτερα από κει επιχείρημα ολκής μαγκα μου.

6.Από το παραπάνω βλέπω οτι δεν το χεις με τα πυκνά νοήματα.Εδώ τίθεται θέμα ισότητας κ ισαξίας κοινωνικής των σχέσεων μας.Αυτό είναι το δια ταύτα.Επειδή εσύ γαμάς μουνιά κάτι τρέχει στα γύφτικα να πούμε?Ισότητα μάγκα.Πιάστο μια
:thumbsup:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
λεγκολα 33 δωσε πονο στους ομοφοβικους

ποσο κομπλεξ πια σ αυτη τη χωρα

ΠΑΤPΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
και οντας παντρεμενοι τρεχουν κυριακη πρωι (ωρα εκλησιασμου)
στα μπουρδελα και στα στουντιο
να συνευρεθουν με αλλοδαπες ιεροδουλες  :2funny:

και φυσικα καλα κανουν
το θεμα ειναι η υποκρισια
του παραπανω τριπτυχου
οταν το υποστηριζεις πρεπει και να το εφαρμοζεις

Same-sex marriages can be performed in a secular civil ceremony or in a religious setting. Various faith communities around the world support allowing same-sex couples to marry or conduct same-sex marriage ceremonies; for example: Buddhism in Australia,[21] Church of Sweden,[22] Conservative Judaism, U.S. Episcopalians, Humanistic Judaism, Native American religions with a two-spirit tradition, Druids, the Metropolitan Community Church, Quakers, Reconstructionist Judaism, Reform Judaism, Unitarian Universalists, the United Church of Canada, the United Church of Christ, and Wiccans.

ัυπαρχουν και ανοιχτομυαλες χωρες και ιερομενοι  :uglystupid:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
κ γιατί κουκλίτσα μου εσύ να μπορείς να φέρνεις την κάθε πουτάνα ρωσίδα που γνώρισες για 2 μέρες σε κανά μπουρδέλο  κ γω να μην μπορώ να κρατήσω τον μακροχρόνια γνήσια σύντροφο μου νόμιμα στην Ελλάδα ?

Τι καθιστά τη σχέση σου ανώτερη από τη δικιά μου?Σε τι διαφέρει στην ουσία της  μια σχέση ενός στρέητ με εκείνη ενός γκέι ζευγαριού.Ποιό είναι εκείνο το στοιχείο που της δίνει σουπερ πάουερ?

Έλα φιλενάδα δε θέλει κόπο θέλει τρόπο για να κάνεις διάλογο.

Πας καλά ρε μάστορα; Ποιές Ρωσίδες έχω φέρει εγώ από την Ρωσία;
Όσες έχω πηδήσει έχουν μπει νόμιμα στην χώρα μας με βίζα, αεροπορικώς και κάποτε φεύγουν και γυρίζουν στην πατρίδα τους.

Κι ούτε συμφωνώ να παντρεύονται 80χρονοι 45χρονες Ανατολικές για να τους κληρονομήσουν και να πάρουν τις συνάξεις από τα ταμεία και σωστά το δυσκολεύει αυτό το θέμα η νομοθεσία.

Τώρα αν κάποιος 30χρονος θέλει να παντρευτεί μια 25χρονη Ρωσίδα, Καναδή ή Πακιστανή θα το κάνει για να δημιουργήσουν οικογένεια και να κάνουν και παιδιά και φυσικά ΑΥΤΟ είναι γάμος. Αν ήθελε απλά να πηδάει για κάποιο διάστημα λες να παντρευόταν κανείς;
Εσένα το πρόβλημά σου είναι μην τσακώσουν τον Πακιστανό γαμιά σου και τον απελάσουν, που έτσι πρέπει δηλαδή αφού μπήκε παράνομα στην χώρα αλλά μην φοβάσαι όλοι εδώ μένουν τελικά. Τα άλλα είναι το περιτύλιγμα! ;)

Σιγά να μην καθορίσουμε την νομοθεσία της χώρας και την μεταναστευτική της πολιτική με βάση τις ανάγκες του κώλου σου!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τώρα αν κάποιος 30χρονος θέλει να παντρευτεί μια 25χρονη Ρωσίδα, Καναδή ή Πακιστανή θα το κάνει για να δημιουργήσουν οικογένεια και να κάνουν και παιδιά και φυσικά ΑΥΤΟ είναι γάμος. Αν ήθελε απλά να πηδάει για κάποιο διάστημα λες να παντρευόταν κανείς;
Δηλαδη υποστηριζεις οτι ο νομος πρεπει να αλλαξει και να μην επιτρεπει να φερει καποιος τον σύντροφό του αν η διαφορα ηλικιας ειναι μεγαλυτερη των 5 ετων (με την πιθανοτητα δημιουργιας οικογενειας να πεφτει κατακορυφα απο 'κει και περα) και να κανει τεστ γονιμοτητας και στους δυο. Μα'στα.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ δέχεσαι ότι στην αρχαία Ελλάδα η παιδοφιλία ήταν το πιο συνηθισμένο πράγμα;;;
και παιδόφιλοι ήταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και ομοφυλόφιλοι και τραβεστί (γι αυτό και κυκλοφορούσαν με φουστάνια-χλαμύδες κοκ...όποτε είχαν καύλες σήκωναν τη φουστανέλα και το κάνανε επί τόπου...όλοι με όλους)  :idiot:
και φυσικά τίποτα το σπουδαίο δεν άφησν στην ανθρωπότητα...όλα είναι μύθος...μας τα λένε στα ομοφοβικαφασιστικαχριστιανοπληκτα σχολεία μας για να αισθανόμαστε κάποιοι....

Α! και κτηνοβάτες ήταν οι αρχαίοι μας (βλ....μινόταυρος! :2funny:)  
και φυσικά πηδιόταν όλοι μαζί στην οικογένεια...Ιφιγένεια,Οιδίποδας οκ είναι απλά κάποια απ τα πάμπολα παραδείγματα...

Α κι επειδή όπως ειπώθηκε παραπάνω το να είσαι γκέι σου αυξάνεται το IQ σου  :2funny: ......
όλα αυτά που πέτυχαν οι αρχαίοι μας ήταν αποτέλεσμα της.....αδερφοσύνης τους!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Απορώ δηλ πόσο αμόρφωτοι άνθρωποι υπάρχουν στη φασιστικήπαπαδοκρατούμενη και άλλα πολλά  Ελλάδα... :headbang: :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Δηλαδη υποστηριζεις οτι ο νομος πρεπει να αλλαξει και να μην επιτρεπει να φερει καποιος τον σύντροφό του αν η διαφορα ηλικιας ειναι μεγαλυτερη των 5 ετων (με την πιθανοτητα δημιουργιας οικογενειας να πεφτει κατακορυφα απο 'κει και περα) και να κανει τεστ γονιμοτητας και στους δυο. Μα'στα.

Ρε παίχτη ενδεικτικό ήταν το παράδειγμα των ηλικιών. Εγώ έχω 9 χρόνια διαφορά από την γυναίκα μου κι ο αδερφός μου 19! Αλλά κάναμε από δυο παιδιά ο καθένας.

Αλλά όταν 80χρονος παντρεύεται 45χρονη αλλοδαπή για πες μου εσύ για ποιο λόγο το κάνει;

Ε, για τον ΙΔΙΟ λόγο θέλει κι ο άλλος να "παντρευτεί" τον Πακιστανό του! ;)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αυτό το συμπέρασμα έβγαλες εσύ δηλ απ το ποστ που παράθεσες...μάιστα... :coffee:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πας καλά ρε μάστορα; Ποιές Ρωσίδες έχω φέρει εγώ από την Ρωσία;
Όσες έχω πηδήσει έχουν μπει νόμιμα στην χώρα μας με βίζα, αεροπορικώς και κάποτε φεύγουν και γυρίζουν στην πατρίδα τους.

Κι ούτε συμφωνώ να παντρεύονται 80χρονοι 45χρονες Ανατολικές για να τους κληρονομήσουν και να πάρουν τις συνάξεις από τα ταμεία και σωστά το δυσκολεύει αυτό το θέμα η νομοθεσία.

Εσένα το πρόβλημά σου είναι μην τσακώσουν τον Πακιστανό γαμιά σου και τον απελάσουν, που έτσι πρέπει δηλαδή αφού μπήκε παράνομα στην χώρα αλλά μην φοβάσαι όλοι εδώ μένουν τελικά. Τα άλλα είναι το περιτύλιγμα! ;)

Σιγά να μην καθορίσουμε την νομοθεσία της χώρας και την μεταναστευτική της πολιτική με βάση τις ανάγκες του κώλου σου!
εισαι μεγας κομπλεξικος και ομοφοβικος
ποιος σου ειπε εσενα οτι ο ελληνας που θα παντρευτει αλλοδαπη θα κανει σιγουρα παιδια
αν θελει και αν μπορει!  αλλωστε ο ιδιος νομος δεν λεει δινω αδεια παραμονης και εργασιας
και μετα απο καποια χρονια υπηκοοτητα στην αλλοδαπη γυναικα σου με την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυποθεση
να κανετε παιδια, αλλιως την περνω πισω  :jerking:
το ιδιο δεν ειναι να παντρευτει και ενας ελληνας τον αλλοδαπο του

ατεκνα και τα 2 ζευγαρια

εχετε κολλησει με τη μαλακια οτι επειδη οι γκευ δεν τεκνοποιουν δεν
πρεπει να εχουν και τα υπολοιπα νομικα δικαιωματα που εχουν και οι υπολοιποι

ελεος τοσα ατεκνα ετεροφυλλοφυλα ζευγαρια που δεν θελουν η δεν μπορουν
να κανουν παιδια
τι πρεπει δηλαδη να τους υποχρεωνει η πολιτεια σε διαζυγιο
οπως εγραψε ενας παραπανω αν δεν τεκνοποιησουν

ποσο κομπλεξικοι ειστε?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε παίχτη ενδεικτικό ήταν το παράδειγμα των ηλικιών. Εγώ έχω 9 χρόνια διαφορά από την γυναίκα μου κι ο αδερφός μου 19! Αλλά κάναμε από δυο παιδιά ο καθένας.

Αλλά όταν 80χρονος παντρεύεται 45χρονη αλλοδαπή για πες μου εσύ για ποιο λόγο το κάνει;

Προσπαθω να σου δειξω οτι αγνοεις το κενο δικαιωματων που οντως υπαρχει με τον αλλοδαπο συντροφο. Αλλα μπορεις να συνεχιζεις να το παιζεις οτι δε το βλεπεις. Δικαίωμά σου. ;)

ΥΓ: Οποτε για το τεστ γονιμοτητας θα συμφωνεις. Οπως επισης θα συμφωνεις και στην υποχρεωτικη αναιρεση του γαμου αν δεν υπαρχει τεκνοποιηση μετα απο 5 χρονια γαμου, ετσι? :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
αυτό το συμπέρασμα έβγαλες εσύ δηλ απ το ποστ που παράθεσες...μάιστα... :coffee:
Τι εγινε γατακι, δεν κλαιγεσαι μονο στο θρεντ της ΧΑ? Επεκταθηκες και σε αλλα? Ή μηπως σημερα ειναι απλα η μερα που μπαινεις με το συγκεκριμενο νικ? :think:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι εγινε γατακι, δεν κλαιγεσαι μονο στο θρεντ της ΧΑ? Επεκταθηκες και σε αλλα? Ή μηπως σημερα ειναι απλα η μερα που μπαινεις με το συγκεκριμενο νικ? :think:
όπως κι εκεί έτσι και παντού και σε όλα τα θρεντ δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται έτσι?
άστο ρε αγόρι μου (ή μήπως κάπου κάνω λάθος εδώ) :2funny:
αφού δεν τό 'χεις με το γράψιμο...
το πρόβλημα είναι εμφανές. :booty:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μα δεν είναι τυχαίο που αποκαλούμαστε το Ιράν της Ευρώπης.
Ο Σεραφείμ Πειραιώς π.χ. αν τον ακούσεις δε διαφέρουν και πολύ αυτά που λέει από τους μουλάδες στην Τεχεράνη ή την Καμπούλ.
δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς....
εντάξει δεν είναι κακό να μην έχει πάει κανείς στο εξωτερικό,
αλλά να πιστεύει ότι ο Άνθιμος πχ έχει μεγαλύτερη δύναμη απ το Πάπα, ε αυτό με ξεπερνάει...
άκου το Ιράν της Ευρώπης.....
για βρίσε τον Πάπα στη Δυτική Ευρώπη (αν βέβαια σου δοθεί βήμα να το κάνεις)...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τον αγαπησε η αλλοδαπη  :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom