Στο θέμα αρχαία Ελλάδα, όποτε σου δοθεί η ευκαιρία, διάβασε παραπάνω βιβλία και διαφορετικών συγγραφέων. Κανενας από τους δυο μας δεν ζήσαμε τότε για να ξέρουμε από πρώτο χέρι.
Εγω πιστεύω ότι οι πούστηδες προκαλούν γιατί τους προκαλούν. Σαν αντίδραση που θα είχε κάθε άνθρωπος που τον βάζει η κοινωνία στο περιθώριο.
Κανεις δεν θεωρεί τον εαυτό του ανωμαλάρα για ότι κάνει στο κρεβάτι του, μονό για χαβαλέ το λέει.
Στο θέμα κινήματα έχουμε:
Gay Pride, ολονυχτία μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για τους ομοφυλοφίλους, λαοσύναξη Χριστόδουλου για το θρήσκευμα στις ταυτότητες και πολλά παρόμοια που με αφήνουν άπλα ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Κανενας άνθρωπος με γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή θα ασχολούνταν με αυτά.
Στο θέμα του κοπρολάγνου που κυκλοφορεί με σκατά στη μούρη, αντίστοιχο είναι ομοφυλόφιλος να κυκλοφορεί με δονητή στον κώλο. Προσβολη δημοσίας αιδούς είναι το θεματάκι.
Σε ότι άφορα την διακριτικότητα. Κ εγώ είμαι ενάντια σε οποίον προκαλεί είτε για τα σεξουαλικά του, είτε για το τουμπανιασμένο σώμα του, είτε το παίζει γαμάω και δέρνω κτλ..
Το κλισέ που παίζει για τους πούστηδες είναι να ντύνονται και να συμπεριφέρονται σαν γυναίκες. Και για τις λέσβιες το ανάποδο. Ετσι θέλει να το πουλάει η τηλεόραση και γενικά όποιος έχει δημόσιο λόγο σε οποιοδήποτε μέσο αυτό το θέμα, ας το κάνει λοιπόν. Πολλά που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν είναι ετσι στην πράγματικότητα.