You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γάμος ομόφυλων ζευγαριών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 78K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εμ για αυτό το γράφω.
Οι ενδιαφερόμενοι ας τρέχουν τώρα σε Άρειους Πάγους και ΣΤΕ να βρούν το δίκιο ( ) τους....
Οι ενδιαφερόμενοι ας τρέχουν τώρα σε Άρειους Πάγους και ΣΤΕ να βρούν το δίκιο ( ) τους....
Τι να κάνει κι ο δήμαρχος για να τραβήξει τουρίστεςΝα ζήσουν τα παιδιά και να ευτυχήσουν...
Άντε να αποκτήσει και λίγο "καλό" τουρισμό η Τήλος!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστα τα λες !!!!....Φυσικά θα μου πείτε ότι σας ενδιαφέρει πρωτίστως η ευτυχία του παιδιού σας και θα συμφωνήσω απόλυτα...
δηλαδη να μην παντρευτει ο κωστετσος και να μεινει ο ''κολούμπο'' χωρις μαμα/μπαμπα ????
μαμα εχει μπρε...
σωστα τα λες !!!!
δηλαδη να μην παντρευτει ο κωστετσος και να μεινει ο ''κολούμπο'' χωρις μαμα/μπαμπα ????
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ολες οι δροσερές λούγκρες να πάνε Τήλο να φάνε το μήλο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ταράτσα πήρα βέρες.....
ετοίμασες το νυφικό;
Σταμάτα να προκαλείς τους φίλους μας στον Περαία γιατί δεν θα έρθουν παρανυφάκια μου είπαν......
ετοίμασες το νυφικό;
Σταμάτα να προκαλείς τους φίλους μας στον Περαία γιατί δεν θα έρθουν παρανυφάκια μου είπαν......
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πως το εκθέτεις έτσι το παλικάρι?Ταράτσα πήρα βέρες.....
ετοίμασες το νυφικό;
Εσείς να τον κάνετε στη Μύκονο για να έχει και μεγαλυτερη λαμπρότητα!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αντε βρε να ζησουν τα παιδια!!!αντε βρε !!!!
και στα δικα μου/μας !!!!
αντε και στα δικα μας!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
τον Κολουμπο φερτον μου εμενα αν ξαναπαω Βορια Κορεα να τον παρω μαζι ισως ειναι πιο νοστιμος απο τα Τσαο-Τσαο!δεν κανω πλακα αλλα το σκυλησιο κρεας των Τσαο-Τσαο που εφαγα στη Βορια Κορεα ειναι παρα πολυ νοστημο!ΟΧΙ ΣΤΟΥς ΓΑΜΟΥς ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ!!!!!στην Ελλαδα που υπαρχει αγαμια πρεπει να απαγορευτουνε!!!!!!σωστα τα λες !!!!
:o Γιατί είστε αρνητικοί όλοι. Έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Τώρα θάχουμε και γνήσια κωλόπαιδα. Το θέμα είναι πώς θα γκαστρώνονται οι λεσβίες; Αλλά και επί πλέον η Τήλος θα γίνει διάσημη και θα χεστούν οι κάτοικοι στο τάληρο αφού θα γεμίσει πούστηδες.
καλα ολα αυτα , η ρατσα ομως ειναι η τσοου-τσοου
τον Κολουμπο φερτον μου εμενα αν ξαναπαω Βορια Κορεα να τον παρω μαζι ισως ειναι πιο νοστιμος απο τα Τσαο-Τσαο!δεν κανω πλακα αλλα το σκυλησιο κρεας των Τσαο-Τσαο που εφαγα στη Βορια Κορεα ειναι παρα πολυ νοστημο!ΟΧΙ ΣΤΟΥς ΓΑΜΟΥς ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ!!!!!στην Ελλαδα που υπαρχει αγαμια πρεπει να απαγορευτουνε!!!!!!
Επισκέπτης
:o Γιατί είστε αρνητικοί όλοι. Έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Τώρα θάχουμε και γνήσια κωλόπαιδα. Το θέμα είναι πώς θα γκαστρώνονται οι λεσβίες; Αλλά και επί πλέον η Τήλος θα γίνει διάσημη και θα χεστούν οι κάτοικοι στο τάληρο αφού θα γεμίσει πούστηδες.
Τι κάνει το χρήμα ... εεεεεεεεε ?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Το θέμα είναι πώς θα γκαστρώνονται οι λεσβίες;
το θέμα λύθηκε. φετιχ βλέπεις... ΤΡΕΛΑ.
επόμενο πρόβλημα παρακαλώ
Τι κάνει το χρήμα ... εεεεεεεεε ?
Ε και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, που βρίθουν απο πούστηδες, Μήτσο, δεν είναι μόνον το χρήμα που κινεί τα νήματα.
Με εννοείς, πιστεύω.
Επισκέπτης
Στην υγεια σας πουστρακια....λιγα ακουσατε....κ πολλα κομμενα δεν τα ειδατε....
[youtube=425,350]GrOVYTOvzwE[/youtube]
***Οποιος εχει βιντεακι με τον Μιχαλη στο τελος της εκπομπης που μιλα με την γκομενα κ τη στελνει στη φυσικη της θεση...δλδ στο πλυσιμο πιατων...ας στειλει πμ....(θελω το σημειο που της τα χωνει...κ της δειχνει το φεγγαρι με το μεσαιο δακτυλο).....
***Αργυρη εισαι αρχοντας....συνεχισε παιχταρα μου....ξερεις εσυ.... ;) ;) ;)
[youtube=425,350]GrOVYTOvzwE[/youtube]
***Οποιος εχει βιντεακι με τον Μιχαλη στο τελος της εκπομπης που μιλα με την γκομενα κ τη στελνει στη φυσικη της θεση...δλδ στο πλυσιμο πιατων...ας στειλει πμ....(θελω το σημειο που της τα χωνει...κ της δειχνει το φεγγαρι με το μεσαιο δακτυλο).....
***Αργυρη εισαι αρχοντας....συνεχισε παιχταρα μου....ξερεις εσυ.... ;) ;) ;)
Προτυπα εγιναν φιλε μου οχι απλα μοδακαι ο Ομοφυλοφιλος ειναι αρρωστος.ο παθητικος ομοφυλοφιλος ειναι ακομα πιο αρρωστος και απο τον παιδοφυλο πιστευω!γιατι ειναι εντελως παρα φυση για εναν αντρα να τον γαμανε!εγω μαζι τους γελαω με το που τους βλεπω!δε λεω ειναι κακο να γελας μαζι τους αλλα μου ερχεται αυθορμητα.δυστηχως τωρα εχουνε γινει της μοδας ενω καποτε κρυβοντουσαν!