Νέα

Γαμώ τα Vista τους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εβαλα Vista στο laptop.
Μου το γάμησαν!
Κάτι πρέπει να γίνεται και με την κάρτα γραφικών.
Και δεν μπορώ να τα βγάλω τα γαμημένα.
Εχεις κανείς καμια ιδέα πέρα από το format?

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια προσοχη με τα Vista. Πολλοι ειδικοι προειδοπειησαν οταν πρωτοβγηκαν οτι ειναι ελαχιστοι οι υπολογιστες που μπορουν να κρατησουν το συστημα. ειναι πολυ βαρια. καλυτερα να τα παρεις pre-installed σε καινουργιο υπολογιστη γιατι αλλιως θα τρεχεις.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
με τα vista θα ασχοληθω σε κανα χρονο.κατσε πρωτα να βγουν τα πρωτα service pack και βλεπουμε.απο τα 95' ολο τις ιδιες μαλακιες κανουν..

Επισκέπτης
Ειναι λογικο να υπαρχει ασυμβατοτητα του λειτουργικου με τα χιλιαδες hardware κ software που κυκλοφορουν στο εμποριο...η Microsoft ομως γι αυτο εχει δωσει λυση την οποια ο φιλος μας παρεβλεψε...πρωτου στησεις τα vista κατεβασε και τρεξε το vista advisor και εκει θα δεις τι υποστηριζει κ τι οχι το λειτουργικο...

οσο για το προβλημα που εχεις για ολα υπαρχουν λυσεις...το φορματ ειναι η ευκολη λυση γι αυτους που δεν γνωριζουν...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δε βλεπω λογο να βαλω vista ουτε σε ενα χρονο,
γιατι θα πρεπει να αγορασω καινουργιο pc.

Τωρα, να αγορασω ολοκληρο κομπιουτερ
για να βαλω τα 'vista'?

Μπααα.. για μ@λ@κες ψαχνουνε?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Βάζοντας τα Vista αυτόματα γονατίζεις το μηχάνημα και πέφτει η απόδοση εως και 50-60%....Κι όλα αυτά για να έχεις μαύρη μπάρα εργασίας και directx 10.....Ασε να χαρώ το duo core που έχω στα 2.8....αλλιώς θα μου το κάνει pentium 900!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δεν ειναι αναγκη να γονατισεις το μηχανημα σου απλα απενεργοποιησε το aero theme ουτε directx10 oυτε καρτες γραφικων ουτε τιποτα.Οσο για τις απαιτησεις μονο μνημη θα χρειαστεις...εγω το τρεχω σε P4 στα 1.8Ghz με 2 giga μνημη και παει κομματια...

Επισκέπτης
αντε γιατι αχρηστα τα βγαλαμε και αυτα.εμενα και με το αερο F16...

Επισκέπτης
για οσους δεν γνωριζουν εκμεταλευονται πολυ καλυτερα τους πορους του υπολογιστη απλα το μονο οτι θα χρειαστεις μνημη το καλυτερο 2giga

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
για οσους δεν γνωριζουν εκμεταλευονται πολυ καλυτερα τους πορους του υπολογιστη απλα το μονο οτι θα χρειαστεις μνημη το καλυτερο 2giga

Φιλε προσφατα εβαλα +256 μνημη εχω συνολο 512
τωρα να πεταξω τις 2 256 και να δωσω κανα 200αρι  για 2G μνημη, + τα 50ε απο την παλια + τα 70-80 για τα vista
για ναχω  το νεο στυλ στα γραφικα ..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν ηξερες δεν ρωταγες..!! και γω σκεφτηκα να τα βαλω στο pc μου αλλα οταν εμαθα οτι θα σερνεται το μηχανημα το ξανασκεφτηκα....γιατι δεν εχω και dual core.!!και γω 512 μνημη εχω..!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Και με το Aero theme off το σύστημα πέφτει.¨Εχουν κάνει μαλακία όπως η αφαίρεση του IE6 από τα xp που δεν είναι πραγματική αλλά φαινομενική.

Για τα Vista το έχουμε ξαναπεί.Έτσι όπως πάνε θα ξεπεράσουν τα Millenium σε αποτυχία.Δεν είναι τυχαία η μανία τους να μας τα κάνουν δώρο...Πολύ φοβάμαι ότι εντελώς τυχαία θα σκάσει μύτη ΙΟΣ που θα χτυπάει XP....

Το βασικό όμως πρόβλημα τους δεν ΕΙΝΑΙ το ότι είναι βαριά.Το βασικό πρόβλημα είναι το είναι τελείως ΑΣΥΜΒΑΤΑ και με harware και με software.Το ότι το Linux κατέφερε χωρίς να κάνει το παραμικρό να έχει μεγαλύτερο compatibility σε HW/SW(Wine/Crossover)από τα sVista είναι το λιγότερο για τα γέλια.

Επίσης όσοι έχετε βάλει θα έχετε παρατηρήσει το ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ είναι.Το User Protection Agent σου τα πρήζει για να σβήσεις ενα γαμημένο sortcut λες και πυροδοτείς βόμβα.Αλλά ότα αποφάσισαν τα φορμάρουν το δεύτερο σκληρό μου δεν μου έιπε κουβέντα(500BG data χαμένα)....Αν προσθέσεις το #$@^!#@! MSN search που ακόμα και μπεις στον κόπο να το βγάλεις και ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να βάλλεις Google σκάει μυτή από παντού.Τέλος το γεγονός πως αν τερμαρτήσεις ένα application tree λόγο crash δεν μπορείς να το ξανατρέξεις χωρίς Restart.Για gaming η για Photoshop μην το συζητάτε καν αν δεν έχετε τρελλό σύστημα.Τέλος δεν θα μιλήσω καν για τα DRM.Γράφεις Cd άκι με τραγούδια και δεν παίζει σε αλλό PC.Kαι για να βγάλεις HD output πρέπει να έχεις DRM στο Blue Ray Player σου,στο σκληρό σου,στην κάρτα γραφικών σου και στο HD monitor.Εν ολίγις μην διανόειθείτε να πάρετε hardware που δεν εγκρίνει η MS....Τα Vista μπλοκάρουν τα open source drivers...

Κατά την γνώμη μου το καλύτερο λειτουργικό την παρούσα στιγμή είναι τα XP SP2.Και την δουλεία σου κάνεις απλά και τα παιχνίδακια σου παίζεις.Αν έισαι επαγκελματίας η απλά σου αρέσουν τα 3D desktop βάλε Linux μα είναι τεχνολογικά ΧΡΟΝΙΑ μπροστά.Αν θέλετε ακόμα πιο τρελλό κάτι δοκίμαστε το MacOSx86 που είναι μεταφορά του Tiger των MAC σε pc.Αυτό μόνο σε torrent γιατί δεν είναι και πολύ νόμιμό.

Y.Γ.Αν και το έχω ξαναποστάρει ρίξτε μια ματιά τι σημαίνει Beryl.Και δεν τους στίχισε μια περιουσία ούτε πήρε 9 χρόνια για να το βάλουν...

Αν και αυτή η έκδοση είναι outedated θα πάρετε μία ιδέα,,

Επισκέπτης
Αααα πες το ετσι γι αυτο σερνεται.Τα vista για να ξεκινησουν θελουν 512 μνημη οποτε λογικο το μηχανημα σου να γονατιζει...και με 1,5giga μια χαρα θα εισαι αυτο θα σου κοστισει 130 ευρω...δεν ειναι μονο τα γραφικα προσφερουν και αλλες υπηρεσιες τις οποιες δεν σου δινουν τα xp

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εβαλα Vista στο laptop.
Μου το γάμησαν!
Κάτι πρέπει να γίνεται και με την κάρτα γραφικών.
Και δεν μπορώ να τα βγάλω τα γαμημένα.
Εχεις κανείς καμια ιδέα πέρα από το format?

νομιζω flyeron, πως η μονη λυση ειναι να κρατησεις τα αντιγραφα που σου χρειαζονται, να βαλεις τα xp ξανα, ή ο,τι ειχες και να πας σε φορματ.

Επισκέπτης
Το βασικό όμως πρόβλημα τους δεν ΕΙΝΑΙ το ότι είναι βαριά.Το βασικό πρόβλημα είναι το είναι τελείως ΑΣΥΜΒΑΤΑ και με harware και με software.Το ότι το Linux κατέφερε χωρίς να κάνει το παραμικρό να έχει μεγαλύτερο compatibility σε HW/SW(Wine/Crossover)από τα sVista είναι το λιγότερο για τα γέλια.

ΠΟΙΟ LINUX?????????????
Και αυτα εχουν μεγαλα προβληματα με οδηγους για διαφορες συσκευες + οτι πολλες φορες δεν υπαρχει οδηγος για να σεταρεις + οτι οι drivers που χρησιμοποιουν κυριως ειναι generic οποτε εχεις αλλα προβληματα εκει...Στο φορητο μου το οποιο ειναι νεας γενιας δεν υπαρχουν drivers για το wifi,bluetooth,touchpad...τουλαχιστον σε παραθυρικο περιβαλλον θα παιζουν ολα η τουλαχιστον θα βρω οδηγους για ολα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ωραια.
Πες μου 1 χρησιμη υπηρεσια που δεν εχω στα xp.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Λοιπον.
Εχω μονο το firewall απο το sp2 και
δεν ειχα ποτε προβλημα, εκτος απο κατι
spy & troians  της πλακας, τα οποια
τα εβγαλα σε 5'.

αλλο?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Security και Microsoft είναι έννοιες τελείως ασυμβίβαστες. Εδώ καλά καλά δεν σου δίνουν την δυνατότητα να κλειδώσεις άνα απλό excel spreadsheet με ασφάλεια, θα έχουν ασφαλές λειτουργικό?

Επισκέπτης
Λοιπον.
Εχω μονο το firewall απο το sp2 και
δεν ειχα ποτε προβλημα, εκτος απο κατι
spy & troians  της πλακας, τα οποια
τα εβγαλα σε 5'.

αλλο?

Eνας απλος home user δεν μπορει να καταλαβει τις διαφορες...οποτε δεν παω παρακατω...οσο για το security που λεει ο φιλος μαθε οτι κανενα δεν ειναι...και εαν χτυπανε την microsoft τοσο πολυ ειναι γιατι εκει υπαρχει η κονομα και ολοι προσπαθουν να πλουτισουν...ποιος θα κατσει να ασχοληθει με λινουξ απο την στιγμη που δεν εχουν πολλους users...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom