goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 456
Στο τσακ ειμαι να ανεβασω καμια φωτογραφια της αλλά κρατιεμαι.
μην ντρέπεσαι, μια οικογένεια είμαστε εδω
Στο τσακ ειμαι να ανεβασω καμια φωτογραφια της αλλά κρατιεμαι.
Και εγώ που νόμιζα ότι οι κυρίες με το μπλε μαλλί ήταν πιο ελεύθερες και όχι για γάμο κλπ
Τις προάλλες που βγήκα σε κάτι εναλλακτικά με πολλά πιπίνια, μπλε μαλλιά, καρφιά περιλαίμια, αρβύλες κλπ αν ήταν κανένας θαρραλέος θα είχε να γράφει εδώ πολλές σελίδες
Εμένα οι πιο τρελές ήταν αυτές που ήθελαν να παντρευτούμε μετά από 2 πηδήματα και μου έλεγαν την προίκα τους
Αυτές που ήθελαν παντρειά ήταν παλιά, πριν τρελαθούν τελείως οι γυναίκες και καστανές. Οι μπλεμαλλούσες είναι τωρινά φρούτα που πηγαίνουμε οι μπάρ-μπες στα μπαρ και τα βλέπουμε όπως πάμε στο Αττικό πάρκοΚαι εγώ που νόμιζα ότι οι κυρίες με το μπλε μαλλί ήταν πιο ελεύθερες και όχι για γάμο κλπ
Έχω μια πρώην μπλεμαλλουσα στον κύκλο μου. Τώρα που είναι καστανή προχώρησε η είναι ακόμα για γάμο;Αυτές που ήθελαν παντρειά ήταν παλιά, πριν τρελαθούν τελείως οι γυναίκες και καστανές. Οι μπλεμαλλούσες είναι τωρινά φρούτα που πηγαίνουμε οι μπάρ-μπες στα μπαρ και τα βλέπουμε όπως πάμε στο Αττικό πάρκο
όπως έλεγε και ο Όλι ο ρεν, έχω να πω στον μέλλοντα γαμπρό kalo koyragioΈχω μια πρώην μπλεμαλλουσα στον κύκλο μου. Τώρα που είναι καστανή προχώρησε η είναι ακόμα για γάμο;
Γιατί έφυγες μπαμπά;Πριν καμιά 4-5 χρόνια πηδούσα μια χήρα. Τρελό μουνι , 45 ετών . Με έπαιρνε τηλ ανά 15-20 μέρες και πήγαινα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη . Μια από τις φορές που την πηδούσα άκουσα ξαφνικά θορύβους από διπλανό δωμάτιο. Σταματάω , την ρωτάω τι γίνεται και ποιος είναι σπίτι . Είχα χεστει πάνω μου . Να δεν είναι κανείς , να δεν άκουσες καλά με αραδιασε ένα σωρό μαλακίες για κανένα τέταρτο πριν με πει ότι είναι ο γιος της . Δεν με είχε αναφέρει ποτέ ξανά για παιδιά. . Λέω παπατζες με λέει , σηκώνομαι όπως είμαι και φεύγω. Δεν πέρασε λίγος καιρός , την πετυχαίνω έξω με ένα παλικαρακι 16-17. Ρωτάω ένα φιλαράκι , με λέει ο γιος της είναι . Δεν ξέρω αν την είχε πειράξει ο θανατος του άντρα της ή τι παιζόταν , πάντως δεν ξαναπατήσα πόδι . Μιλάμε για παράνοια
Εντελώς hardcore.εκεί πάμε σε hardcore καταστάσεις
Αξίζει για κάποιες στιγμέςΕντελώς hardcore.
Εσείς κοροίδεύετε, αλλά το πρώτο τραγούδι που κατέβασα από το napster, τότε που ήταν ακόμα free γιατί μετά έγινε με συνδρομή, ήταν αυτό.. το oops I did it again και το δεύτερο, το δεν έχει σίδερα η καρδιά σου του Ρουβά!.. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!Αναγκάστηκες να κάνεις την Britney Spears για να κατεβάσεις την Britney Spears.....
Από Λάρισα και πάνω?Πριν καμιά 4-5 χρόνια πηδούσα μια χήρα. Τρελό μουνι , 45 ετών . Με έπαιρνε τηλ ανά 15-20 μέρες και πήγαινα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη . Μια από τις φορές που την πηδούσα άκουσα ξαφνικά θορύβους από διπλανό δωμάτιο. Σταματάω , την ρωτάω τι γίνεται και ποιος είναι σπίτι . Είχα χεστει πάνω μου . Να δεν είναι κανείς , να δεν άκουσες καλά με αραδιασε ένα σωρό μαλακίες για κανένα τέταρτο πριν με πει ότι είναι ο γιος της . Δεν με είχε αναφέρει ποτέ ξανά για παιδιά. . Λέω παπατζες με λέει , σηκώνομαι όπως είμαι και φεύγω. Δεν πέρασε λίγος καιρός , την πετυχαίνω έξω με ένα παλικαρακι 16-17. Ρωτάω ένα φιλαράκι , με λέει ο γιος της είναι . Δεν ξέρω αν την είχε πειράξει ο θανατος του άντρα της ή τι παιζόταν , πάντως δεν ξαναπατήσα πόδι . Μιλάμε για παράνοια