Όταν ήμουν 13 χρονών , οι γονείς μου χώρησαν και για λόγους που δεν είναι της παρούσης έμεινα με τον πατέρα μου .
Μετά από δύο χρόνια ξανά παντρεύτηκε , και η νέα του γυναίκα έχει μία κόρη , την Δυονησία , που είναι ένα χρόνο μικροτερή μου . Ήρθαν στο σπίτι μας και , αν και στην αρχή οι σχέσεις μας ήταν ψυχρές , σιγά σιγά γίναμε φίλοι .
Προχτές που γιόρταζε , κάναμε πάρτυ στο σπίτι μας , οι γονείς μας για να μην μας το χαλάσουν πήγαν έξω να φάνε και ήρθαν και άλλα παιδιά ... Ήιαμε πολύ , και όταν οι άλλοι γύρισαν στα σπίτια τους , πραγματικά δεν ξέρω πώς ήρθαν έτσι τα πράματα , πήγαμε στο δωματιό μου και την γάμησα .... Σε αυτήν την κατάσταση ούτε προφυλάξεις είχαμε ούτε τίποτα , έχυσα μέσα της πόσες φορές . Είναι 17 χρονών . Το πρωί που καταλάβαμε τι έγινε ( ευτυχώς ούτε ο πατέρας μου ούτε η μητέρα της μπήκαν στο δωματιό μου ) , δεν μαλώσαμε αλλά ανησυχούσε μην έμεινε έγκυος ( δεν την ξεπαρθένιασα εγώ πάντως ) , έβαλε μία μεγαλύτερη φίλη της να αγοράσει το χάπι της επόμενης μέρας από το φαρμακείο και το πήρε . Τώρα δεν μιλάμε , προσπαθούμε να το ξεχάσουμε , αλλά εγώ δεν μπορώ ... Θέλω και άλλο . Τι να κάνω ;