amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
πια ζιμιαβλαμενη - βλαμενη αλλα την ζημια την κανεις
πια ζιμιαβλαμενη - βλαμενη αλλα την ζημια την κανεις
Να πηγαινεις και προς νερου σου καμια φορα 20αποντε χυστη μου ;) Ατιμε χορευταρα μου εσυΤην γάμησα τουλάχιστον άλλες δέκα φορές ! Το κάναμε συνήθεια όταν κοιμούντε οι γονείς μας . Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μην φωνάζει κατά την διάρκεια του σεξ , με είκοσι πόντους πέος μέσα στο μουνί της . Μία φορά της βγήκε μία μεγάλη κραυγή , ξύπνησε η μάνα της αλλά κρύφτηκα κάτω από το πάπλωμα και της είπε ότι είδε έναν εφιάλτη .
Την γάμησα τουλάχιστον άλλες δέκα φορές ! Το κάναμε συνήθεια όταν κοιμούντε οι γονείς μας . Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μην φωνάζει κατά την διάρκεια του σεξ , με είκοσι πόντους πέος μέσα στο μουνί της . Μία φορά της βγήκε μία μεγάλη κραυγή , ξύπνησε η μάνα της αλλά κρύφτηκα κάτω από το πάπλωμα και της είπε ότι είδε έναν εφιάλτη .
Την γάμησα τουλάχιστον άλλες δέκα φορές ! Το κάναμε συνήθεια όταν κοιμούντε οι γονείς μας . Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μην φωνάζει κατά την διάρκεια του σεξ , με είκοσι πόντους πέος μέσα στο μουνί της . Μία φορά της βγήκε μία μεγάλη κραυγή , ξύπνησε η μάνα της αλλά κρύφτηκα κάτω από το πάπλωμα και της είπε ότι είδε έναν εφιάλτη .
ωραιος κ εγω βλεπω αυτο το σιριαλ στο μεγκα με το Μπεζο.Θα ανοιξω θρεντ κ με τον λακη τον γλυκουλη
Μάγκα μου χαλάρωσε , ποιος είσαι ο μέγιστος John Holmes ?Την γάμησα τουλάχιστον άλλες δέκα φορές ! Το κάναμε συνήθεια όταν κοιμούντε οι γονείς μας . Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μην φωνάζει κατά την διάρκεια του σεξ , με είκοσι πόντους πέος μέσα στο μουνί της . Μία φορά της βγήκε μία μεγάλη κραυγή , ξύπνησε η μάνα της αλλά κρύφτηκα κάτω από το πάπλωμα και της είπε ότι είδε έναν εφιάλτη .
Μηπως ειστε κολλητοι με αυτον??Ας πω κι εγω την ιστορια μου εδω...Προχθες ημουν παραλια και καθοτανε δυο γκομενες στη διπλα ομπρελα καθοτανε 2 γκομενες...η μια γυριζε που και που και με κοιταγε...Δεν ηθελα και πολυ να παω να συστηθω...Με αντιμετωπισαν λιγο ψυχρα στην αρχη,αλλα εγω δεν πτοηθηκα...Τους ειπα θελετε να παιξουμε τενις με τις ρακετες μου?Ο χαμενος κερναει ποτα!και δεχτηκαν!!Μετα απο τπ παιχνιοδι τις εδωσα συγχαρητηρια για το παιχνιοδι τους και πηγαμε για ποτα οπου ιοακθενας πληρωσε τα δικα του...Μετα απο τα ποτα βολτουλα και τις πηγα στο ξενοδοχειο τους...Επεμεναν να ναεβω οπου κι εγινε το ελα να δεις...Μου ειπαν να ρθω μαζι τους στο μπανιο να βγαλουμε τα αλατια απο τη θαλασσα!!Κι εκει επεσαν τσαμπουκια γαμησια κια δεν συμμαζευεται...ηταν μαι ωαραι εμπειρια με 2 'Ελλεεινιδες'
Πες μου οτι δεν ησαστε φιλοι...μονο αυτο πες μου..ΤΕΛΟΣΡε παιδια Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!Μια φορα γαμησα κι εγω καποιον κι αμεσως εγινε θεμα κι εγω αμεσως εγινα πουστης!!! Οσο για το πως εγινε ειχαμε πιει κι οι δυο πολυ...Θυμαμαι που ο φιλος μου ηθελε να τον μαθω να χορευει γιατι ητανε κακος χορευτης..Ε και πανω στο χορο του ειπα πρεπει να βαλεις και κανα χουφτωμα στη γκομενα να,ετσι...Τον χουφωτωνωγια χαβαλε στον κωλο...κι εκεινος μου σκαει ενα πεταχτο φιλι στο στομα...Εγω με το που το εκανε θυμωσα μαζι του και τονβ αρχισα στα χαστουκια...Του λεω 'θα σε γαμησω μωρη λουγκρα' και του κατεβασα το παντελονι και τον εστησα...Εκεινος παραδοξως με παρακαλαγε να του τον χωσω...Ε και το εκανα...7-8 γαμιες χρειαστηκαν και ειχα χυσει!!Ουτε 2 λεπτα δεν τον γαμαγα!!!Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!!Μετα εκανα εμετο συνεχεια και 20 φορες μπανιο...και ορκιστηκα οτι ΠΟΤΕ δε θα ξαναγαμησω ανδρα!
Ητανε λιγο ολιγορικη η φραση μου!!
Σε αυτην την ηλικια θα επρεπε ηδη να ξερει τα στοιχειωδη σε πολλους τομεις,
αλλα ακομα ενας αποδεικνυει περιτρανα οτι σκεφτεται με το κατω κεφαλι του
και δυστηχως οχι σωστα!!!
Ασε εμενα και δωστε στο παλλικαρι οδηγιες προς ναυτιλομενους
γιατι σε λιγο δεν τον βλεπω καλα!!
μπραβο βρε το πρωτο σου ποστ !!!αλληγορικη ειναι μια φραση ...ολιγορικη δεν υπαρχει ακομα τουλαχιστον....
παντως κι εσυ κριστι απο ορθογραφια τζιμανι εισαι!
πολυ καλο το βιντεακι...αθανατες ελληνικες ταινιες!!!
(ωραιο το ειρωνικο στυλακι καλε μου ;))