Νέα

Γαμιούνται από κώλο οι Γεωργιανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.762
Πόντοι
2.356
Αυτό είναι το μετά το φλόγιστρο.
Το πριν είναι κάπως έτσι
i
Αυτές με το μονοφρυδο έχουν μεγάλη πέραση τώρα. Μοντέλα γίνονται. Δεν την είδες την Κύπρια τι καριέρα έκανε; :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.770
Πόντοι
3.656
Οι Γεωργιανές είναι θερμές στο σεξ. Για συστημικές πουτάνες όμως δεν κάνουν λόγω του ότι είναι ότι πάρουν όλα στην τσέπη τους. Συνήθως μεγαλώνοντας αποκτούν κάτι μύτες σαν μπουγατσομάχαιρα, βαθουλωτά μάτια και καρπαζόφατσες. Οι δε άνδρες τους είναι σαν κοντοποδαροι γορίλες με κεφάλια λαμπατέρ.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.493
Πόντοι
206
ναι μονο που αυτες ειναι ινδες,αμφιβαλω αν εχεις δει γεωργιανη γνησια,πιο πολυ με ρωσιδες απο χωριο μοιαζουν οι γεωργιανες,δηλαδη καλα μουνακια
Ναι τράβα πες σε καμιά όμορφη, ψηλή Ρωσίδα ότι μοιάζει στις Γεωργιανές να σε πει Τούρκο να ησυχάσεις μια και καλή. Ούτε καν με τις Ουκρανές γουστάρουν σύγκριση γιατί εκείνες έχουν Κοζάκικο αίμα.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ναι τράβα πες σε καμιά όμορφη, ψηλή Ρωσίδα ότι μοιάζει στις Γεωργιανές να σε πει Τούρκο να ησυχάσεις. Ούτε καν με τις Ουκρανές γουστάρουν σύγκριση γιατί εκείνες έχουν Κοζάκικο αίμα.
οι νοτιορωσιδες ειναι σαν τις γεωργιανες,εγω ειχα γνωρισει 2 απο νταγκεσταν,γεωργιανοφατσες,αλλα αγαπανε τη ρωισα,θεωρουν τον εαυτο τους ρωσιδες,μια χαρα κοριτσια με φανηκαν σε σχεση με τις ελλεινιδες

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
οι νοτιορωσιδες ειναι σαν τις γεωργιανες,εγω ειχα γνωρισει 2 απο νταγκεσταν,γεωργιανοφατσες,αλλα αγαπανε τη ρωισα,θεωρουν τον εαυτο τους ρωσιδες,μια χαρα κοριτσια με φανηκαν σε σχεση με τις ελλεινιδες

απο το νταγκεσταν δεν ειναι ακριβως ρωσσιδες, καυκασιες ειναι, αλλες φυλες δλδ. η κλασσικη η ρωσσιδα ειναι ξανθια, εκει κατω μαυροτσουκαλοφερνουνε λιγο

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
ναι μονο που αυτες ειναι ινδες,αμφιβαλω αν εχεις δει γεωργιανη γνησια,πιο πολυ με ρωσιδες απο χωριο μοιαζουν οι γεωργιανες,δηλαδη καλα μουνακια
Εχω πάει μονο 2 φορες Μπατούμι, 3 φορές Τμπιλίσι, έχω κολλήσει ψείρες από ένα σάπιο ενοικιαζόμενο στο Κομπουλέτι το 98' που το θυμάμαι κι ακόμα ξύνομαι. Οπότε, ναι, έχεις δίκιο, δεν έχω ξαναδεί ποτέ γεωργιανή.
Οι ρωσίδες στα χωριά είναι όλες έτσι στα 30.
i

i

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εχω πάει μονο 2 φορες Μπατούμι, 3 φορές Τμπιλίσι, έχω κολλήσει ψείρες από ένα σάπιο ενοικιαζόμενο στο Κομπουλέτι το 98' που το θυμάμαι κι ακόμα ξύνομαι. Οπότε, ναι, έχεις δίκιο, δεν έχω ξαναδεί ποτέ γεωργιανή.
i

i
Joaquin Phoenix Reaction GIF

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
i

i
σε ενα ελληνικο χωριο της κρητης πχ η της ροδου ειναι καλυτερες οι ελλεινιδες δηλαδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο το νταγκεσταν δεν ειναι ακριβως ρωσσιδες, καυκασιες ειναι, αλλες φυλες δλδ. η κλασσικη η ρωσσιδα ειναι ξανθια, εκει κατω μαυροτσουκαλοφερνουνε λιγο
μαυρα μαλλια ναι,αλλα δερματακι ασπρο,αρα ειναι λευκες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
σε ενα ελληνικο χωριο της κρητης πχ η της ροδου ειναι καλυτερες οι ελλεινιδες δηλαδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μαυρα μαλλια ναι,αλλα δερματακι ασπρο,αρα ειναι λευκες
Σταματα να αναλύεις πράγματα που δεν ξέρεις επειδή είδες την Τάμτα στην τηλεόραση.
Τι δουλειά έχουν οι γεωργιανές με Ρωσίδες και Ουκρανες;
Καταρχάς στην Ελλάδα όλες οι γεωργιανές που είναι λίγο καλό διατηρημένες,νέες κυρίως η της νύχτας δεν έχουν τίποτα δικό τους πάνω τους .είναι τόσο άσχημες που έχουν κάνει μποτοξ ,πλαστικές και λέιζερ μέχρι την πατούσα τους.
Οι ορίτζιναλ είναι ότι πιο άσχημο έχει αφήσει κληρονομιά η σοβιετική Ένωση και οι νότιο Ρωσίδες που ειναι καυκασιες έχουν μπουγατσομαχαιρα .

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Τύπε, όλοι σιχαινόμαστε τις ελλεινίδες εδώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι δεν είναι ελλεινίδα είναι απαραίτητα καλό.
Εγώ πχ ακόμα θυμάμαι τις τριχωτές μπρατσάρες της ρεσεψιονίστριας που μ'έβαλε κάτω και μου πέρασε όλο το κεφάλι με κιροζίνη εκεί (η οποιαδήποτε αλοιφή για ψείρες δεν είχε εφευρεθεί στην πρώην Σοβιετία τότε). Μεδέα τη λέγανε. Σαν γορίλλας με βυζιά.
Σταματα να αναλύεις πράγματα που δεν ξέρεις επειδή είδες την Τάμτα στην τηλεόραση.
Τι δουλειά έχουν οι γεωργιανές με Ρωσίδες και Ουκρανες;
Καταρχάς στην Ελλάδα όλες οι γεωργιανές που είναι λίγο καλό διατηρημένες,νέες κυρίως η της νύχτας δεν έχουν τίποτα δικό τους πάνω τους .είναι τόσο άσχημες που έχουν κάνει μποτοξ ,πλαστικές και λέιζερ μέχρι την πατούσα τους.
Οι ορίτζιναλ είναι ότι πιο άσχημο έχει αφήσει κληρονομιά η σοβιετική Ένωση και οι νότιο Ρωσίδες που ειναι καυκασιες έχουν μπουγατσομαχαιρα .
Τύπε, έχεις 2 είδη γεωργιανής εδώ.
α) Της νύχτας με αποτρίχωση στην πατούσα που λες, κυρίως νέες.
β) Της ημέρας, που καμουφλάρονται μέσα στην άμορφη μάζα άμορφων μεσόκοπων ελλεινίδων με μυτόγκες, δοντάρες, τριχάρα, κωλάρα. Δεν θα τις ξεχωρίσεις καν μέχρι να σου μιλήσουν με βαριά orcish προφορά σε φάση "Γκενατσβάλε, που είναι η τάδε οδός;" Αλλιώς, θα περάσουν 300 μπροστά σου και ούτε καν θα τις προσέξεις. Αυτές συνήθως ασχολούνται με πλύσιμο κώλων ως νοσοκόμες, baby sitters. Αν προσλάβεις μια τέτοια σπίτι σου, συχνά πυκνά μόλις παραιτηθεί κι εσύ φύγεις σε τίποτα διακοπές θα περάσει κάνας ξάδερφος της από το σπίτι σου να βοηθηθεί σε ό,τι σου περισσεύει. Ηλεκτρικά, κοσμήματα, whatever.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Τύπε, όλοι σιχαινόμαστε τις ελλεινίδες εδώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι δεν είναι ελλεινίδα είναι απαραίτητα καλό.
Εγώ πχ ακόμα θυμάμαι τις τριχωτές μπρατσάρες της ρεσεψιονίστριας που μ'έβαλε κάτω και μου πέρασε όλο το κεφάλι με κιροζίνη εκεί (η οποιαδήποτε αλοιφή για ψείρες δεν είχε εφευρεθεί στην πρώην Σοβιετία τότε). Μεδέα τη λέγανε. Σαν γορίλλας με βυζιά.

β) Της ημέρας, που καμουφλάρονται μέσα στην άμορφη μάζα άμορφων μεσόκοπων ελλεινίδων με μυτόγκες, δοντάρες, τριχάρα, κωλάρα. Δεν θα τις ξεχωρίσεις καν μέχρι να σου μιλήσουν με βαριά orcish προφορά σε φάση "Γκενατσβάλε, που είναι η τάδε οδός;" Αλλιώς, θα περάσουν 300 μπροστά σου και ούτε καν θα τις προσέξεις. Αυτές συνήθως ασχολούνται με πλύσιμο κώλων ως νοσοκόμες, baby sitters. Αν προσλάβεις μια τέτοια σπίτι σου, συχνά πυκνά μόλις παραιτηθεί κι εσύ φύγεις σε τίποτα διακοπές θα περάσει κάνας ξάδερφος της από το σπίτι σου να βοηθηθεί σε ό,τι σου περισσεύει. Ηλεκτρικά, κοσμήματα, whatever.
Ακριβώς έτσι είναι .
Εδώ Θεσσαλονίκη είναι γεμάτο από ότι ράτσα Καυκάσια θες .οπότε όλοι λίγο πολύ έχουμε εμπειρία να τις ξεχωρίζουμε ,το θέμα που γράφει αν δίνουν κωλο είναι ότι νάνε αφού για λεφτά πουλάνε και την ψυχή τους .
Αλλά επικίνδυνη φάρα σε όλα,έχουν άλλη νοοτροπία παλαιότερων εποχών αλλά κρυφά είναι μέσα σε όλα .
Οι νυχτοβιες είναι ότι πιο πονηρό υπάρχει να συναντήσεις αφού μας θεωρούν μεγάλους μαλακες σαν λαό και πολύ εύκολο να μας τα φάνε .
Σε κάποιες περιπτώσεις θα γαμησεις ,τύπου βίζιτα η αν είσαι καλός χορηγός όμως συνήθως κάτι μπαρμπαρδια ψάχνουν και τα ξεκλιριζουν με λίγο χουφτωμα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ακριβώς έτσι είναι .
Εδώ Θεσσαλονίκη είναι γεμάτο από ότι ράτσα Καυκάσια θες .οπότε όλοι λίγο πολύ έχουμε εμπειρία να τις ξεχωρίζουμε ,το θέμα που γράφει αν δίνουν κωλο είναι ότι νάνε αφού για λεφτά πουλάνε και την ψυχή τους .
Αλλά επικίνδυνη φάρα σε όλα,έχουν άλλη νοοτροπία παλαιότερων εποχών αλλά κρυφά είναι μέσα σε όλα .
Οι νυχτοβιες είναι ότι πιο πονηρό υπάρχει να συναντήσεις αφού μας θεωρούν μεγάλους μαλακες σαν λαό και πολύ εύκολο να μας τα φάνε .
Σε κάποιες περιπτώσεις θα γαμησεις ,τύπου βίζιτα η αν είσαι καλός χορηγός όμως συνήθως κάτι μπαρμπαρδια ψάχνουν και τα ξεκλιριζουν με λίγο χουφτωμα
τυπε σαλονικη οι πιο μουναρες σε μπαρ σερβιτορες κτλ ρωσοποντιες απο γεωργια ειναι,ευοσμος σταυρουπολη αμα δεις ωραιο μουνι ρωσοποντια απο γεωργια θα ειναι,μην τα ισοπεδωνουμε ολα,οι γεωργιανες ειναι πολυ ομορφα κοριτσια,τωρα με λεει ο αλλος για τις νοσοκομες 70χρονων γιαγιαδες γεωργιανες που ξεσκατιζουν κωλους,ε αυτες ασχημες θα ειναι,τι περιμενε να ειναι ομορφες και να ξεσκατιζουν κολους,οι 20αρες γρωργιανες,αμπχαζιες ρωσοποντιες ειανι ωραια μουνια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
τυπε σαλονικη οι πιο μουναρες σε μπαρ σερβιτορες κτλ ρωσοποντιες απο γεωργια ειναι,ευοσμος σταυρουπολη αμα δεις ωραιο μουνι ρωσοποντια απο γεωργια θα ειναι,μην τα ισοπεδωνουμε ολα,οι γεωργιανες ειναι πολυ ομορφα κοριτσια,τωρα με λεει ο αλλος για τις νοσοκομες 70χρονων γιαγιαδες γεωργιανες που ξεσκατιζουν κωλους,ε αυτες ασχημες θα ειναι,τι περιμενε να ειναι ομορφες και να ξεσκατιζουν κολους,οι 20αρες γρωργιανες,αμπχαζιες ρωσοποντιες ειανι ωραια μουνια
Εμείς που μένουμε ;σε άλλη Θεσσαλονίκη;
Άλλο αν το γούστο σου είναι κοντές ,τριχωτές και μυτογκες ..δεν σημαίνει ότι είναι μουναρες .απλά αρέσουν σε σένα .
Έχει και ωραία μουνια αλλά συνήθως είναι μπασταρδεμενα ,δλδ ο ένας γονιός δεν έχει καμία σχέση με Καύκασο.
Μικρές όλες έχουν ωραίο σώμα ,μετά τα 30 έρχονται τα αποτελέσματα.
Οι αλβανίδες για παράδειγμα στην ηλικία που ανέφερες είναι πολύ καλύτερες και δεν φαίνονται καν ότι είναι ξένες πλέον .
Μην μπερδεύεις τα γούστα σου με την γενικευμένη γνώμη.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Ακριβώς έτσι είναι .
Και καλά κάνουν να μας θεωρούν μ@λ@κες, (όλες αυτές του Ανατολικού μπλοκ γενικά) με αυτά που κάνουμε και την εικόνα που δημιουργούμε σε αυτές...
Για παράδειγμα ο άσχετος τίτλος αυτού του νήματος ή το νήμα: "Θοδωρής Μαραντίνης ΗΡΩΑΣ", δείχνουν την :jerking2::cum: μας...

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
i

i

εγω τυπε τις γαμαγα :confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.061
Πόντοι
9.297
Αυτές οι κοντές μελαχροινες υπέρβαρες είναιΓεωργιανο- Πόντιες δηλαδή;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.061
Πόντοι
9.297

Οικογενειακό κύκλωμα...αλλιώς οικογενειοκρατία...ισχύει!

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
εγω τυπε τις γαμαγα :confused::confused:
Τύπε, όπως λέει ένας φίλος, ομορφιά = βαθμός μυωπίας χ χρόνος αγαμίας χ % αλκοόλ στο αίμα.
Τώρα διάλεξε, LASIC, κάνα στούντιο ή εγγραφή στο ΑΑ, εσύ ξέρεις.

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Ψαχνοντας γηροκομο για την μητερα μου, περασαν για συνεντευξη μερικες 50αρες Γεωργιανες.. Ολες ηταν σαν ντουλαπες με χερια και ποδια.. Η ποιο αντικαυλε φαση της ζωης μου. Κατεληξα να προσλαβω δυο για να κανουν την πρωινη και απογευματινη βαρδια..

Τα κακα ειναι οτι και μονο που σκεφτομαι να τις πηδαω με πιανει αναγουλα.. Τα καλα ειναι οτι με κοιτουν στα ματια. Η μητερα μου ειναι πεντακαθαρη και το σπιτι λαμπει, οποτε για γηροκομοι ειναι μια χαρα.. Αν ψαχνετε για πηδημα απ τον κωλο, θα πρεπει να κοιταξετε αλλες εθνικοτητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom