Νέα

Γαμιούνται από κώλο οι Γεωργιανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Ψαχνοντας γηροκομο για την μητερα μου, περασαν για συνεντευξη μερικες 50αρες Γεωργιανες.. Ολες ηταν σαν ντουλαπες με χερια και ποδια.. Η ποιο αντικαυλε φαση της ζωης μου. Κατεληξα να προσλαβω δυο για να κανουν την πρωινη και απογευματινη βαρδια..

Τα κακα ειναι οτι και μονο που σκεφτομαι να τις πηδαω με πιανει αναγουλα.. Τα καλα ειναι οτι με κοιτουν στα ματια. Η μητερα μου ειναι πεντακαθαρη και το σπιτι λαμπει, οποτε για γηροκομοι ειναι μια χαρα.. Αν ψαχνετε για πηδημα απ τον κωλο, θα πρεπει να κοιταξετε αλλες εθνικοτητες.
Εσύ περιμενες μουνάρα και να ξεσκατιζει γέρους? Τέτοιες δουλειές οι ελλεεινιδες δεν τις κάνουν, ακόμα και να είναι 150 κιλά μπάζα, γεωργιανη θα βρεις καμιά χονρουλα να την κάνει αυτή τη δουλεια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.687
Πόντοι
3.556
Αυτό είναι το μετά το φλόγιστρο.
Το πριν είναι κάπως έτσι
i
i
Τύπε με τέτοιο ποστ θα έπρεπε να φας μπαν

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Εσύ περιμενες μουνάρα και να ξεσκατιζει γέρους? Τέτοιες δουλειές οι ελλεεινιδες δεν τις κάνουν, ακόμα και να είναι 150 κιλά μπάζα, γεωργιανη θα βρεις καμιά χονρουλα να την κάνει αυτή τη δουλεια

Μουναρα και Γεωργιανη ειναι ενας πολυ σπανιος συνδυασμος.. Ομως εδω μιλαμε οτι εχουν τρομακτικη εμφανιση.. Αν τις δεις ξαφνικα το βραδυ, μπορει να παθεις και εμφραγμα.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Οι Γεωργιανες είναι πιο όμορφες από τις ελλεεινιδες. Δηλαδή τόσες ωραίες ρωσοποντιες(Γεωργιανες) δενε χετε δει αθηνα και σαλονικη? Ειδικά σαλονικη όλα τα ωραία μούνια barwomen σερβιτόρες Γεωργιανες ειναι. Πρόχειρα μου ερζοντε 3 στο μυαλό. Ειρήνη Παπαδόπουλου, Ελισάβετ δοβλιατιδου ταμτά και πολλές άλλες. Πρόχειρα και ελλενιδα που έρχεται στο μυαλό είναι η Δανάη.. Μπάρκα.. Και είναι και πιο νοικοκυρές από τις ελλενινιδες οι γεωργιανες

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.324
Πόντοι
456
Μουναρα και Γεωργιανη ειναι ενας πολυ σπανιος συνδυασμος.. Ομως εδω μιλαμε οτι εχουν τρομακτικη εμφανιση.. Αν τις δεις ξαφνικα το βραδυ, μπορει να παθεις και εμφραγμα.

τυπε εχεις καμια φωτο? ειμαστε και εμεις οι μπαζολαγνοι εδω

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
και η γυναικα του σπανουλη γεωργιανη ειναι

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.744
Πόντοι
2.596
Εδώ στο χουριό είναι μια υπηρέτρια οριακά στα 65 - βέβαια είναι τουλάχιστον μία 15ετία...
Σαν τσουβάλι με χονδροελιές, τώρα στα νειάτα ίσως να έμοιαζε λίγο με το εν λόγω τσουβαλόμουνο :confused:

.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom