Νέα

Γαμιούνται από κώλο οι Γεωργιανές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rainbow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
Όταν ήμουν μικρός κάπου 5 χρόνων, οι γονείς μου με άφησαν να με προσέχει μια μουναρα ξανθιά νεαρή Γεωργιανή η Ίνγκα, γιατί αυτοί πήγαιναν σε δουλειές στο εξωτερικό και έλειπαν για μέρες. Ένα βράδυ με πήρε μαζί της και πήγαμε στο σπίτι του γκόμενου της. Αυτή με έβαλε να κοιμηθώ και στο διπλανό κρεβάτι ξάπλωσε με τον γκόμενο της. Εγώ είχα γυρίσει στην μεριά του τοίχου και νόμιζαν ότι κοιμάμαι, αλλά εγώ ήμουν ξύπνιος. Σε μια φάση άκουγα βογγητά, το κρεβάτι να τρίζει και όλο το σπίτι να σείεται! Ο τύπος την ξέσκιζε κανονικότατα και εγώ ήθελα να γυρίσω από την άλλη για να δω τι παίζει, αλλά κρατήθηκα να μην με πάρουν χαμπάρι. Παρόλο την ηλικία μου ήξερα από σεξ γιατί είχα δει αρκετές φορές κρυφά τσόντες στην τηλεόραση. Αυτό που ένιωσα ήταν να γυρίσω και να θέλω να την ξεσκίσω και εγώ :knockinb:. Ακόμα το θυμάμαι και καυλωνω, γιατί μου έχει μείνει αυτό :wanker:. Ακόμα θυμάμαι ότι κάποιες φορές που κοιμόμουν μαζί της, χωνόμουν όσο πιο κοντά της μπορούσα και τριβόμουν πάνω της! Α ρε ευκαιρίες που έχασα λόγω λάθος τάιμινγκ γαμω την γκαντεμιά μου :headbang:

ησουν ατυχος τυπε, που την γνωρισες στα πεντε σου...
αν την ειχες γνωρισει στα εξημισι, θα την ειχες ξεμουνιασει...
:confused::confused::confused:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
επισης οι γεωργιανες δεν διακοπτουν ποτε οταν τους μιλας,τι να λεμε τωρα,μερα με τη νυχτα οι γεωργιανες με τι ελλεινιδες,εχουν περασει πολλα οι γερωργιανες κατι ψιλες τις τρωνε σιγουρα απο τον αντρα τους,αν φροντιζουν τον εαυτο τους και δεν παρουν κιλα,ειναι πολυ ωραιες γκομενες οι γεωργιανες

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Δεν έγραψα πουθενα για ματάκι που παίζει. Το ότι δεν την παντρεύτηκα ήταν μια από τις μεγαλύτερες μαλακιες της ζωής μου. Φυσικά το πλήρωσα ακριβά
Το ''ματακι που παιζει'' το ειπε ο νηματοθετης, οχι εσυ, ξεχασα το ταγκ στο ονομα του

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.950
Πόντοι
1.446
Έχω προσωπική εμπειρία από πιτσιρίκα Γεωργιανή.

Απίστευτο σώμα. Κωλί που το έγλειφα μέσα στη σούφρα της, ολοστρόγγυλο βυζάκι 2άρι και σκύλα στο γαμήσι. Είχε περάσει πολλά, γενικά είναι πονεμένος λαός, και πλέον μένει μόνιμα Ελλάδα. Νοικοκυρά και τακτική γκόμενα.
Ίσως έπρεπε να τη δω πιο σοβαρά και όχι μόνο να διακορεύω τη σούφρα της.

Πέρασε καλά ωστόσο, την πρόσεξα πολύ και ακόμη μιλάμε...Ελπίζω ο δικός της να μην έχει προφίλ στο bou.
Όχι τίποτα άλλο, μπορεί να περίμεναν και κανένα παιδί από την σχέση σας οι δικοί της, αλλά που να ξέρουν ότι από τον κώλο δεν βγαίνουν ούτε κωλόπαιδα, αλλά μόνο :shit:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Τη βλέπω κάθε φορά που μπαίνει ή βγαίνει στην πολυκατοικία και την χαζεύω. Τέτοιο κώλο ποίημα δεν έχω ξαναδεί!!! Παντρεμένη με έλληνα, αρκετά χρόνια μεγαλύτερο της,με το ματάκι της να ψιλοπαίζει. Θέλω να της χωθώ μόνο και μόνο για το κώλο της. Από στήθος σχεδόν μηδέν και φάτσα μέτρια. Κάπου ανάμεσα 35 με 40 η κυρία.
Έχει κάποιος εμπειρία να απαντήσει στο ερώτημα μου?

ΥΓ. Μην αρχίσετε ρεμάλια το δούλεμα ή απαντήσεις στο στυλ " κάνε ντου να μας πεις και εμάς" γιατί δεν λέει...
Τα φώτα σας ζητάω αν ξέρετε....
Γεωργιανες ειναι κατευθειαν απο τον πιθηκο βρο. Πολυ τριχα κ βαρβατίλα. Παρε κανα τράβελο ξυρισμένο καλύτερα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Γεωργιανες ειναι κατευθειαν απο τον πιθηκο βρο. Πολυ τριχα κ βαρβατίλα. Παρε κανα τράβελο ξυρισμένο καλύτερα
οι ελλεινιδες ειναι πολυ πιο τριχωτες απο τις οριτζιναλ γεωργιανες,εκτος αμα λες γεωργιανη εννοεις καμια ρωσοποντια απο αμπχαζια και οσσετια που λεει οτι ειναι γεωργιανη,οι γεωργιανες οι οριτζιναλ εχουν πολυ πιο ευρωπαικα-λευκα χαρακτηριστικα απο τις ελλεινιδες

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Aν δουλεύουν ως αποκλειστικες , νοσοκόμες ή και εσωτερικές , και στοχεύουν σε Ελληνα γιατρό ή δικηγόρο , τα δίνουν όλα ..:wink:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
οι ελλεινιδες ειναι πολυ πιο τριχωτες απο τις οριτζιναλ γεωργιανες,εκτος αμα λες γεωργιανη εννοεις καμια ρωσοποντια απο αμπχαζια και οσσετια που λεει οτι ειναι γεωργιανη,οι γεωργιανες οι οριτζιναλ εχουν πολυ πιο ευρωπαικα-λευκα χαρακτηριστικα απο τις ελλεινιδες
Νομιζω ειναι πολυ τριχωτές. Ειχα γαμισει καποια προ δεκαετίας καλούτσικη κ θυμαμαι οτι φιλες. Ειχε, κανα 4αρι που γνώρισα μου εδιναν αυρη την αίσθηση....

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.545
Πόντοι
2.456
Aν δουλεύουν ως αποκλειστικες , νοσοκόμες ή και εσωτερικές , και στοχεύουν σε Ελληνα γιατρό ή δικηγόρο , τα δίνουν όλα ..:wink:
Στους λοιπούς τα παίρνουν όλα από το σπίτι..
:confused::confused::confused:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.950
Πόντοι
1.446
Σημερινή εμπειρία...
Καθήμενος σε σειρά στο γκισέ μιας υπηρεσίας του δημοσίου, είχα ένα χαρτάκι προτεραιότητας στα χέρια και έκανα το λάθος να περάσω το 53 για 63...
Όταν το συνειδητοποίησα πήγα προς το μπροστινό μέρος του γκισέ και το ανέφερα στους παρευρισκόμενους, λέγοντας ότι ήμουν εκεί (στο χώρο δηλαδή) και δεν είχα φύγει...
Ήταν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί διατεθειμένοι να μου παραχωρήσουν την θέση τους (ήταν όλοι Έλληνες, τυχαία)...
Η Γεωργιανή που ήταν η σειρά της μετά από κάποιον άλλον εκείνη την στιγμή, είπε ότι το χαρτάκι το πήρα εκείνη την στιγμή (τι εννοούσε δεν κατάλαβα, ότι μου το έδωσε κάποιος άλλος μάλλον) και κάτι άλλα (που δεν καταλάβαινα) που υποδείκνυαν ότι το έκανα με κουτοπονηριά και επίτηδες...
Μάλιστα πήραν το μέρος της δύο τσιγγάνες Αλβανικής καταγωγής...
Δεν πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη φυλή, ούτε είμαι Ελληναράς...
Απλά καταθέτω την εμπειρία μου...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Σημερινή εμπειρία...
Καθήμενος σε σειρά στο γκισέ μιας υπηρεσίας του δημοσίου, είχα ένα χαρτάκι προτεραιότητας στα χέρια και έκανα το λάθος να περάσω το 53 για 63...
Όταν το συνειδητοποίησα πήγα προς το μπροστινό μέρος του γκισέ και το ανέφερα στους παρευρισκόμενους, λέγοντας ότι ήμουν εκεί (στο χώρο δηλαδή) και δεν είχα φύγει...
Ήταν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί διατεθειμένοι να μου παραχωρήσουν την θέση τους (ήταν όλοι Έλληνες, τυχαία)...
Η Γεωργιανή που ήταν η σειρά της μετά από κάποιον άλλον εκείνη την στιγμή, είπε ότι το χαρτάκι το πήρα εκείνη την στιγμή (τι εννοούσε δεν κατάλαβα, ότι μου το έδωσε κάποιος άλλος μάλλον) και κάτι άλλα (που δεν καταλάβαινα) που υποδείκνυαν ότι το έκανα με κουτοπονηριά και επίτηδες...
Μάλιστα πήραν το μέρος της δύο τσιγγάνες Αλβανικής καταγωγής...
Δεν πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη φυλή, ούτε είμαι Ελληναράς...
Απλά καταθέτω την εμπειρία μου...
Τελικά της γάμησες το κωλαράκι ή τζάμπα σπαμάρεις; :confused:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.950
Πόντοι
1.446
Τελικά της γάμησες το κωλαράκι ή τζάμπα σπαμάρεις; :confused:
Αν και είχε ένα κωλο τεράστιο και πεταχτό (είχε και αρκετά παραπανίσια κιλά) και κατάλευκη επιδερμίδα άτριχη, δεν την γάμησα, μου κόπηκε η όρεξη...:wink:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.509
Πόντοι
8.345
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου φιλε μου έτσι ακριβώς όπως το λες είναι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για γεωργιανή με ποντιακές καταβολές. Έχουν μεγάλες διάφορες με Ρωσίδες Ουκρανές κλπ. Είναι αλλιώς γαλουχημένες. Έχεις δει πολλές γεωργιανές πουτάνες βιζιτουδες; Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Για τις νέες γενιές δεν ξέρω να σου πω αλλά μαθαίνουν στα κορίτσια τους να αφιερώνονται στην άντρα τους και στην οικογένεια τους.

Υπάρχει μια γεωργιανη αυτό τον καιρο με βάση όσα βλέπω στα σοσιαλ της που δουλεύει και δίνει και κωλαρακι, αλλά λέει ότι είναι από άλλη χώρα του σιδιηρουξ παραπετασματος

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
891
Πόντοι
81
IMG_3058.jpg
36406593305_4b28ffd923_b.jpg

Καταραμένα ιρανικά γονίδια, τύπε. Αλλά άμα τις περάσεις λίγο φλόριστρο σαν τη γουρουνοπούλα είναι οκ από κατω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι Γεωργιανές είναι θερμές στο σεξ. Για συστημικές πουτάνες όμως δεν κάνουν λόγω του ότι είναι ότι πάρουν όλα στην τσέπη τους. Συνήθως μεγαλώνοντας αποκτούν κάτι μύτες σαν μπουγατσομάχαιρα, βαθουλωτά μάτια και καρπαζόφατσες. Οι δε άνδρες τους είναι σαν κοντοποδαροι γορίλες με κεφάλια λαμπατέρ.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
IMG_3058.jpg
36406593305_4b28ffd923_b.jpg

Καταραμένα ιρανικά γονίδια, τύπε. Αλλά άμα τις περάσεις λίγο φλόριστρο σαν τη γουρουνοπούλα είναι οκ από κατω.
παντωε ειναι πιο ασπρες απο τις πιο πλλλες ελλεινιδες,καλα σε σχεση με κατι κρητικιες δωδεκανησιες,δεν το συζητω,οι γεωργιανες ειναι σαν βορειοευρωπαιες

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
891
Πόντοι
81
παντωε ειναι πιο ασπρες απο τις πιο πλλλες ελλεινιδες,καλα σε σχεση με κατι κρητικιες δωδεκανησιες,δεν το συζητω,οι γεωργιανες ειναι σαν βορειοευρωπαιες
Αυτό είναι το μετά το φλόγιστρο.
Το πριν είναι κάπως έτσι
i
i

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Αυτό είναι το μετά το φλόγιστρο.
Το πριν είναι κάπως έτσι
i
i
ναι μονο που αυτες ειναι ινδες,αμφιβαλω αν εχεις δει γεωργιανη γνησια,πιο πολυ με ρωσιδες απο χωριο μοιαζουν οι γεωργιανες,δηλαδη καλα μουνακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom