raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.779
- Πόντοι
- 5.006
Όταν ήμουν μικρός κάπου 5 χρόνων, οι γονείς μου με άφησαν να με προσέχει μια μουναρα ξανθιά νεαρή Γεωργιανή η Ίνγκα, γιατί αυτοί πήγαιναν σε δουλειές στο εξωτερικό και έλειπαν για μέρες. Ένα βράδυ με πήρε μαζί της και πήγαμε στο σπίτι του γκόμενου της. Αυτή με έβαλε να κοιμηθώ και στο διπλανό κρεβάτι ξάπλωσε με τον γκόμενο της. Εγώ είχα γυρίσει στην μεριά του τοίχου και νόμιζαν ότι κοιμάμαι, αλλά εγώ ήμουν ξύπνιος. Σε μια φάση άκουγα βογγητά, το κρεβάτι να τρίζει και όλο το σπίτι να σείεται! Ο τύπος την ξέσκιζε κανονικότατα και εγώ ήθελα να γυρίσω από την άλλη για να δω τι παίζει, αλλά κρατήθηκα να μην με πάρουν χαμπάρι. Παρόλο την ηλικία μου ήξερα από σεξ γιατί είχα δει αρκετές φορές κρυφά τσόντες στην τηλεόραση. Αυτό που ένιωσα ήταν να γυρίσω και να θέλω να την ξεσκίσω και εγώ . Ακόμα το θυμάμαι και καυλωνω, γιατί μου έχει μείνει αυτό . Ακόμα θυμάμαι ότι κάποιες φορές που κοιμόμουν μαζί της, χωνόμουν όσο πιο κοντά της μπορούσα και τριβόμουν πάνω της! Α ρε ευκαιρίες που έχασα λόγω λάθος τάιμινγκ γαμω την γκαντεμιά μου
ησουν ατυχος τυπε, που την γνωρισες στα πεντε σου...
αν την ειχες γνωρισει στα εξημισι, θα την ειχες ξεμουνιασει...